Dragos Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Numele meu în joc: RuLLeR Numele EXACT celui pe care îl reclam: Cypsa Screenshot-uri: + Vrajala [17:22:05] Mesaj trimis lui Cypsa(ID: 12): .. [17:22:12] Cypsa(ID: 12) sopteste: mi-a picat netu :))) Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): L-am somat pentru control de rutina,i-am /frisk si a dat /q imediat .. :| Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): - Martori:
RazoR Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Numele meu în joc: RuLLeR Numele EXACT celui pe care îl reclam: Cypsa Screenshot-uri: + Vrajala [17:22:05] Mesaj trimis lui Cypsa(ID: 12): .. [17:22:12] Cypsa(ID: 12) sopteste: mi-a picat netu :))) Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): L-am somat pentru control de rutina,i-am /frisk si a dat /q imediat .. :| Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): - Martori: Da de unde sti u ca am dat quit ? De fapt am luat crash ca am un mod nou !
Dragos Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Numele meu în joc: RuLLeR Numele EXACT celui pe care îl reclam: Cypsa Screenshot-uri: + Vrajala [17:22:05] Mesaj trimis lui Cypsa(ID: 12): .. [17:22:12] Cypsa(ID: 12) sopteste: mi-a picat netu :))) Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): L-am somat pentru control de rutina,i-am /frisk si a dat /q imediat .. :| Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): - Martori: Da de unde sti u ca am dat quit ? De fapt am luat crash ca am un mod nou ! saracutzu de tn .. dupa ce ai vazut ca ti-am gasit 5k mats =)) Te cred :( pacat ca nu e prima data ... @asteapta decizia unui moderator @@ Sincer,nu vad nici un mod in poza asta :)) Tu vezi?