Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest milaDeVoi

reevaluare

Recommended Posts

Guest milaDeVoi
Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=423547

:D

in primul rand, pentru ca am permanent pe forum pentru clona :)) =)), nu ca ar avea tot serverul clone si apare ip-ul de unde postezi la orice moderator, macar eu nu m-am ferit sa spun asta, acum tin sa precizez ca m-am deplasat la cineva, am imprumutat un cont, deci nu este userul meu, va rog nu veniti cu 99, poate mai vreau sa raspund aici.

rog cu seriozitate pe cineva care nu este "apreciat" ca favorizator in anumite rezolvari de plangeri si care nu da decizii in functie de anumite culori sa reevalueze, oricum respect decizia oricarui moderator, doar ca asta nu am inteles-o, am poza primul la golden, vine omul dupa mine, incepe sa atace, las de la mine, il las cu ambi goldeni, trec pe langa el a doua oara dupa ce mor dar nu ma apropri de goldeni lui; si cu toate ca sunt primul la golden si se vede clar, tot el vine si acuza, tot eu iau ss, no offence, care parte nu am reusit eu sa o inteleg? cum poti lua ss cand fara sa mor intre timp sunt primul la un golden, il atac, dupa mor si nu ma mai intorc sa trag., sau e ss pentru parasirea locului de langa golden...

daca nu am inteles eu bine si este cineva amabil sa explice cum se poate sa iau ss in aceste conditi, raman recunoscator!

@costy

Chiar incep sa cred ca multi dintre voi nu prea mai intelegeti limba romana

Nu ma adresam tie in postul de mai sus ..ci celui postat de tine.Care a zis ca revine cu poze

PS dar stai linistit o sa iei si tu suspend pe forum dupa finalizarea plangerii..cand nu ai ce face si cauti sa te dai in spectacol degeaba..mda :)))

bastia 5 zile pauza ks la golden

Ai fost primul..dar nu-i ai lasat goldenii..ai murit cand te certai cu el

suspend permanent pe forum bastia

costyVL pauza 7 zile limbaj vs moderator - forum

poate nu am citit eu bine regulamentul, scrie undeva ca se da ss daca mori la golden? care este motivul ss-ului? unde fac ks? nu ma intorc sa fac ks dupa ce mor, iar pana ce am murit am atact doar goldenul meu,

costy: Franta nu este la aceasi ora ca si Romania! si da, Franta este o tara si nu un oras, se afla in Europa, dai google daca nu crezi!

respect!

Guest milaDeVoi
Posted

sincer eu nu inteleg nimic din ce-ai scris tu aici :)) dar il las pe un coleg de-al meu sa rezolve

oare de ce nu ma mir? nici eu nu am inteles motivul ss-ului, chiar astept un alt coleg care sa raspunda acestui topic, merci!

Posted

In poza ta cu goldenul nu esti singur, nu ai poza singur cu golenul.

Nu ai primit suspend pentru ca ai murit la golden ci pentru ks, el are poza singur cu acel golden + ks-ul tau. (ca ai murit dupa aceea este irelevant).

Suspendul ramane.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...