Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

chellu1978

ks la golden

Recommended Posts

Posted

domnu Masquerade face ks si ma opreste din incercarea de a omora goldenul poza cu goldenul http://imageshack.us/photo/my-images/10/screen100109330001.jpg//4/screen100109330001.jpg/ poza cu ks si trade http://imageshack.us/photo/my-images/171/screen100109360002.jpg/

Guest Cladzy
Posted

in primu rand nu i-am dat ks eram in trecere , iar trade i-am dat pentru ca imi furase boku

Cer verificare la admini sa vedeti ca mi-a furat boku cu 30 sec inainte

Posted

in primu rand nu i-am dat ks eram in trecere , iar trade i-am dat pentru ca imi furase boku

cum poti da tu cu ice in mers?(daca erai in trecere)faza cu boku tau era inainte in incercarea ta de a-mi da pk(se vede in primul print self defensul).

asta cred ca e nesimtire:) din partea lu chelu

costy nu stiu ce treaba ai tu in topicul asta..........uita-te la poze

Posted

imi cer scuze dak am gresit dar dak asa zice acuzatul poate are si el dreptul la prezumtia de nevinovatie nu crezi ? :readthis: nu inteleg de ce faci atata tamtam

Posted

imi cer scuze dak am gresit dar dak asa zice acuzatul poate are si el dreptul la prezumtia de nevinovatie nu crezi ? :readthis: nu inteleg de ce faci atata tamtam

nu fac tamtam baiete dar tu ai sarit cu acuzatii de nesimtire la adresa mea ...............

Guest Cladzy
Posted

cum poti da tu cu ice in mers?(daca erai in trecere)faza cu boku tau era inainte in incercarea ta de a-mi da pk(se vede in primul print self defensul).

mai si minti a? Am incercat sa-ti dau pk ca sa nu-mi furi boku pt ca stateai pe langa bokul meu si l-ai furat ca un nesimtit ce esti si mai si aberezi uitate ca nu eram acolo si scria self defense pt ca incercasem sa-ti dau pk cu fix cateva secunde inainte asta demonstreaza ca mi l-ai furat . Cum am mai zis cer verificare de la admini si sa-i dati ss la nesimtitu asta care sta decat la vanat .

Posted

mai si minti a? Am incercat sa-ti dau pk ca sa nu-mi furi boku pt ca stateai pe langa bokul meu si l-ai furat ca un nesimtit ce esti si mai si aberezi uitate ca nu eram acolo si scria self defense pt ca incercasem sa-ti dau pk cu fix cateva secunde inainte asta demonstreaza ca mi l-ai furat . Cum am mai zis cer verificare de la admini si sa-i dati ss la nesimtitu asta care sta decat la vanat .

baiete eu am vorbit frumos nu am facut pe nimeni nesimtit,alea alea asa ca te rog sa vorbesti civilizat/astept decizia adminilor......oricum se pare ca tu aberezi ai visat furt de bok.........acu visezi vanatoare.nu am ce discuta cu tine.HAI CU DECIZIA ADMIN!!!

Guest Cladzy
Posted

scuze de limbaj nu-mi sta in fire da persoane de genu asta nu merita sa le vorbesti altfel . Furi bokul nu iti ajunge mai si postezi persoana respectiva pentru incercarea de asi recupera boku ; oricum de obicei persoane de genu asta nu scapa asa usor astept raspunsul de la admin

Posted

Vreau o poza cu mouse-ul pe cel care face ks.

sorry ija da nu am poza cu mouse pe el am 0 rr tineam si q imi daduse si trade abia am apucat sa fac print cand imi dadea trade.......el e sm din imagine

Posted

ija, astept niste loguri de 1luna jumate si inca atele de 2sapt...Mai iau inca 2 d/c-uri de la baietii pana se iau masuri...

Guest Cladzy
Posted

sorry ija da nu am poza cu mouse pe el am 0 rr tineam si q imi daduse si trade abia am apucat sa fac print cand imi dadea trade.......el e sm din imagine

pacat ca am set ds nu legendary dar in fine mai uimeste-ma ^^ "eu ti-am cerut boku , ti-am dat trade am vazut ca nu dai ok si am plecat " oricum o sa se vada din logguri ca tu ai furat boku cu max 30 sec inainte ca iti spun eu ca la non rr si la invazie nu prinzi tu 2 goldeni si ii bati asa repede

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...