Stefan Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Numele meu în joc: NitroGeN Numele EXACT celui pe care îl reclam: Kile Screenshot-uri: http://tinypic.com/r/24b22h5/7 Descriere a situa?iei: Eram la event-ul lui Ar00n si ma omorat ! El fiind DNB iar eu din Ballas , asta doar pentru a face skill la event ! Rog sa se ia masuri pentru el ! Ca martorii ii am pe Judge si Ar00n Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Nu erau !
Jalol93 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Mai am si eu poze tot de la eventul lui Ar00n . http://imageshack.us/photo/my-images/513/samp968m.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/607/samp969.png/ # No warn pls .
Kile Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Si ce e cu asta ? nu inteleg cu ce am gresit, v-am omorat am plecat de la event . JaLoL te rog sa mentionezi si ce ai zis pe chat legat de factiune si de mine, e chestia aia cu " fiecare cu ale lui " nu inteleg care a fost treaba ta, de multe ori ai batut apropo la mine si la factiune si nu intr-un fel bun si pe /w , chiar si pe chat la event . # Cops au fost acolo care au reactionat imediat cu spray .
Stefan Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Intrebare? Tu sti ca la event nu se omoara , Asta e deranjare event ! Acum sa asateptam si parerea unui admin !
Kile Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Tot eu te-am deranjat ? Dupa ce tot voi ati inceput sa ma jigniti pe chat, si ati batut apropo la membrii DNB ca sunt non-fpisti, tot voi va simtiti deranjati ? Cum spuneai, sa asteptam decizia unui moderator .
Stefan Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Nu conteaza , ne putei jigni si tu la randul tau , dar nu sa ne omori la event , daca eu castigam eventul ? Acum nu mai conteaza ce si cum , asteptam parerea unui admin !
Kile Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Vai, ce hal gandesti :| cum sa te jignesc eu pe tine ? si apoi tot tu' sa plangi pe forum, parca era vorba de vreo suma mare, ai pierdut la zaruri si de asta te-am omorat ca ai reprosat pe chat ceva de genu " Dubla ia tot " si Ar00n a zis ca ai pierdut , apoi te-ai pus in rand cu castigatorii si te-am omorat .
Spark Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 • Comportamentul necorespunzator fata de admini (aici sunt incluse mistourile si glumele deplasate, deranjarea eventurilor, refuzul de a justifica banii detinuti sau orice altceva, etc) se va pedepsi cu ban de la 10 pana la 30 zile, in functie de decizia respectivului admin. Regulamentul prevede sa te fi banat min 10 zile, dar din caza ca nu era prezent un admin acolo, daca organizatorul eventului doreste sa fi pedepsit vei primi warn pentru deranjarea eventului, astept ca acesta sa posteze.
Kile Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Da eu am facut eventul si solicit sa ia warn. Chiar nu inteleg, sunt multe plangeri pentru deranjarea eventului, pe forum in care nu a fost nici un Admin on, si respectivul nu a primit nimic, acum deja e alta chestie total diferita, cu organizatorul eventului :| @ Atat timp cat am fost provocat, nu vad unde am gresit, in plus el a pierdut la dice, si s-a pus in rand cu castigatorii, asa ca l-am omorat, mult deranj am facut . # De cand organizatorul eventului a devenit si moderator , din ce vad are dreptul asupra unei decizii :|