Madalin Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Nick: Madalin Level(minim 4): 20 Sunteti de acord cu regulamentul?: Da De ce doresti sa faci parte din club? Imi place sa " zbor " cu bicicleta :D
Fonz Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Madalin cel zburator acceptat :)) bibeLOW- lider Amarok-lider Point-membru Sidelol-membru FullSpeed-membru fantoma-membru heineken.-membru Stefan-membru Nitrogen-membru Embra-membru Madalyn-membru KasKo-membru Madalin-membru Mai recrutam 9 playeri!!! 2
RandOm Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Nick: RandOm Level(minim 4): 5 Sunteti de acord cu regulamentul?: Da De ce doresti sa faci parte din club?Imi place sa ma plimb si sa fac trickuri cu bmx
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Respins,aplici aiurea la cluburi iar din joc,nu prea te vad sa fii pasionat de trick-uri cu BMX-ul. bibeLOW- lider Amarok-lider Point-membru Sidelol-membru FullSpeed-membru fantoma-membru heineken.-membru Stefan-membru Nitrogen-membru Embra-membru Madalyn-membru KasKo-membru Madalin-membru In seara asta la 8:00 SEDINTA !! Locatie: Spawn civil LS PS: Cine nu vine si nici nu anunta este demis instant.
sidelol Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Hmm sunt 2 cluburi cu sedinta in aceeasi zi si aceeasi ora. Adica Street ART si LinkMania Gamblers... nu stiu la care club sa ma impart..sunt in aman2 Nu puteti ca sa puneti sedintele, una la 19:00 si cealalata la 20:00? sau ceva de genu..sa fie diferenta de o ora intre sedintele dintre cele 2 cluburi Multumesc pentru intelegere(eu vreau sa particip la aman2 sedintele/cluburile) Edit: Acest mesaj il postez la aman2 cluburile
Fonz Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Vorbeste cu Amarok oricum eu nu sunt acasa nici la 19:00 nici la 20:00...deci se va ocupa el de aceasta sedinta. Si as vrea ca unu din membrii sa posteze si cateva poze 2
RandOm Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Respins,aplici aiurea la cluburi iar din joc,nu prea te vad sa fii pasionat de trick-uri cu BMX-ul. bibeLOW- lider Amarok-lider Point-membru Sidelol-membru FullSpeed-membru fantoma-membru heineken.-membru Stefan-membru Nitrogen-membru Embra-membru Madalyn-membru KasKo-membru Madalin-membru In seara asta la 8:00 SEDINTA !! Locatie: Spawn civil LS PS: Cine nu vine si nici nu anunta este demis instant. de unde sti tu ma ca nu sunt pasionat? De ce aplic aiurea?Dar voi toti cu cluburile daca vedeti level mai mic gata respins
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Fie,esti acceptat. bibeLOW- lider Amarok-lider Point-membru Sidelol-membru FullSpeed-membru # fantoma-membru # heineken.-membru # Stefan-membru # Nitrogen-membru # Embra-membru # Madalyn-membru # KasKo-membru # Madalin-membruRandOm-membru # - Avertisment. Imi pare rau ca s-au prezentat doar atatia membri.Am incercat sa facem un stunt .. dar :-j . In fine,am dat prime celor 3,50k la fiecare. Sper ca la sedinta urmatoare sa aveti macar bunul simt sa anuntati ca nu veniti.
Fonz Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Vreau sa postati daca nu veniti la sedinta Cei cu un avertisment,daca mai faceti 1 va DEMIT!! 1
Madalin Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Fie,esti acceptat. bibeLOW- lider Amarok-lider Point-membru Sidelol-membru FullSpeed-membru # fantoma-membru # heineken.-membru # Stefan-membru # Nitrogen-membru # Embra-membru # Madalyn-membru # KasKo-membru # Madalin-membruRandOm-membru # - Avertisment. Imi pare rau ca s-au prezentat doar atatia membri.Am incercat sa facem un stunt .. dar :-j . In fine,am dat prime celor 3,50k la fiecare. Sper ca la sedinta urmatoare sa aveti macar bunul simt sa anuntati ca nu veniti. Niste poze de la sedinta ~1~ http://postimage.org/image/vy4x58407/ ~2~ http://postimage.org/image/xr7ttjp6v/ ~3~ http://postimage.org/image/z7jcbos3r/ ~4~ http://postimage.org/image/gghf1ixjb/ ~5~ http://postimage.org/image/5i65jc8xz/
Fonz Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Pentru ca Madalin si-a dat interesul pentru acest club el este noul Co-lider bibeLOW- lider Amarok-liderMadalin-co lider Point-membru Sidelol-membru FullSpeed-membru # fantoma-membru # heineken.-membru # Stefan-membru # Nitrogen-membru # Embra-membru # Madalyn-membru # KasKo-membru #RandOm-membru # - Avertisment.RECRUTAM!!!! PRIME/PREMII MARI!!!! 2
rares443 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 care sunt avantajele acetui club?...membrii primesc ceva bani ?
Madalin Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 care sunt avantajele acetui club?...membrii primesc ceva bani ? La fiecare sedinta organizata de lideri / co-lider , fiecare membru va primii un "salariu" pt ca s-a prezentat la sedinta . Te asteptam !
RandOm Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 avand in vedere ca nu au fost prea multi oameni prezenti sper sa facem o sedinta duminica :). Daca vrei sa ti cont Amarok-
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 O sa stabilesc o sedinta in week-end ( la duminica m-am gandit si eu :-? ) . Ma mai gandesc . trebuie sa vorbesc si cu Madalin & bibelow sa vad daca pot fi prezenti. :)
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Duminica ora 16:00 facem o sedinta / meeting ,o sa dam si ceva prime.Sper sa fiti cat mai multi prezenti. Locul intalnirii: Spawn civil LV ( sa veniti cu biciclete , gasiti spawn civil ls/sf//lv si pe chilliad )
FullSpeed Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Imi pare rau dar nu voi putea ajunge la sedinta pentru ca am sedinta in grove , iar dupa aceea un war sau ceva ... multumesc pt intelegee
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Sedinta anulata.Nu s-a prezentat nimeni in afara de sidelol.Nu stiu de ce mai aplicati la club,sau de ce mai acceptati invitatiile daca stiti ca nu veniti/nu puteti veni/nu aveti chef sa veniti sau nu va place.
Fonz Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 DACA NU PUTETI AJUNGE LA SEDINTE POSTATI AICI!!!! VOI FACE EU O SEDINTA SAPTAMANA ASTA CINE NU VINE SI NICI NU POSTEAZA CA NU POATE AJUNGE ESTE DEMIS!
KasKoBombardieru Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 eu venisem la spawn civil la 20:00 si nu era nimeni nimeni asa ca am plecat am stat 15 min acolo si nu a venit nimeni si a trebuit sa ies
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 eu venisem la spawn civil la 20:00 si nu era nimeni nimeni asa ca am plecat am stat 15 min acolo si nu a venit nimeni si a trebuit sa ies ai venit tu in spawn civil lv si ai stat 15min?! :blink: ..
Fonz Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Sambata Ora 20:00 Sunteti asteptati la baza muntelui Chiliad pentru o sedinta!!! Cine nu poate venii sa postez!! Cei care nu vor posta vor fi demisii!!
--NiChItA-- Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nick:Nichita Level(minim 4): 4 Sunteti de acord cu regulamentul?:Da De ce doresti sa faci parte din club?:Deoarece imi plac foarte mult trickurile cu bmx-ul
Madalin Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nick:Nichita Level(minim 4): 4 Sunteti de acord cu regulamentul?:Da De ce doresti sa faci parte din club?:Deoarece imi plac foarte mult trickurile cu bmx-ul Acceptat/a # - O sa vorbesc cu amarok si bibelow sa organizam impreuna o sedinta luni sau marti .. revin cu un reply