Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kisadam

accounturi muonline

Recommended Posts

Posted

Sal all jucatorilor muonline! Am vrut sa ma apuc din nou sa ma joc muonline pe linkmania si am vazut ca nu se poate crea cont nou. Pana aici era ok dar amn vazut ca sunt foarte multi care joaca pe server si acuma si nu inteleg de ce e asta. Adica am citit pe forum ca vreau adminii sa faca ceva antiu hackuri etc dar atunci de ce nu este valabil si pentru cei care joaca? Mas apuca de mu dar nu pot si nush daca este vreo metoda de a face un account nou. Multumesc.

Posted

Sal all jucatorilor muonline! Am vrut sa ma apuc din nou sa ma joc muonline pe linkmania si am vazut ca nu se poate crea cont nou. Pana aici era ok dar amn vazut ca sunt foarte multi care joaca pe server si acuma si nu inteleg de ce e asta. Adica am citit pe forum ca vreau adminii sa faca ceva antiu hackuri etc dar atunci de ce nu este valabil si pentru cei care joaca? Mas apuca de mu dar nu pot si nush daca este vreo metoda de a face un account nou. Multumesc.

Cei care joaca acum si-au facut cont inainte de suspendarea paginii de creare a conturilor. Iar cei care au mai ramas pe server fie joaca cinstit fie sunt destepti si isi ascund hack-urile cum trebuie, astfel incat sa nu fie depistati.

Posted

nu exista inca nici o metoda de ati face cont, va trebui sa astepti pana se va redeschide pagina de creat conturi.

Posted

in curand 2 luni de la primu se va deschide in curand

uat? :blink:

a incercat si el sa emite pe ala cu extorsiunea burlanului dupa youtube :)) a vrut sa spuna ca de 2 luni ni se spune " in curand "

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...