Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Interzisa

Golden dispare din senin.

Recommended Posts

Guest Interzisa
Posted

Buna ziua, am mers si eu ca tot omu la invazie, ma duc devias 2 trec podu, goldenu langa mine..dau in el de doua ori cu ice strom si dispare. :blink:

Imi puteti spune si mie de ce patesc asa, nu e singura data cand patesc asa, eu printuri la goldeni nu fac (asta nu inseamna ca trebuie sa imi dati pk la golden) :D

pun un print apropiat cu coordonata unde a disparut goldenu.

4s2sou94iow55mouw1rt.jpg

Incercati sa faceti ceva cu acest bug, multumesc.

EDIT: Am vazut ca a mai fost un topic cu acesta tema (acum am vazut dupa ce am deschis topicul), imi cer scuze

Dar poate lasati topicul deschis ca dupa cum am vazut nu sunt singura si e bine sa alflam cati dintre jucatorii Mu linkmania au de suferit in urma acestui bug.

Posted

cred ca este un bug de la elite, asa pateam si eu db trecut cu goldeni, si mai ales cu goldeni aia mai mici din devias si tarkan care apareau langa mn si imi dadeau dmg, si culmea cand nu aveam elite nu imi mai apareau / dispareau din senin :))

Guest Interzisa
Posted

cred ca este un bug de la elite, asa pateam si eu db trecut cu goldeni, si mai ales cu goldeni aia mai mici din devias si tarkan care apareau langa mn si imi dadeau dmg, si culmea cand nu aveam elite nu imi mai apareau / dispareau din senin :))

Problema e ca eu nu folosesc elite, deci nu e asta cauza. :)

M-au luat dracii cand il vad (goldenu) dau de doua ori cu ice storm si dispare... ce noroc pe mine :-j

Posted

M-au luat dracii cand il vad (goldenu) dau de doua ori cu ice storm si dispare... ce noroc pe mine :-j

asa ziceai si pe db-ul trecut ca nu folosesti elite=si ai luat 40zile(autodenunt)

despre afk tools tot asa ziceai db-ul trecut=acum undeva intrun topic ai recunoscut indirect ca foloseai /filter(era ptr afk tools)

ori minti,ori uiti ce faci:)

Guest Interzisa
Posted

asa ziceai si pe db-ul trecut ca nu folosesti elite=si ai luat 40zile(autodenunt)

despre afk tools tot asa ziceai db-ul trecut=acum undeva intrun topic ai recunoscut indirect ca foloseai /filter(era ptr afk tools)

ori minti,ori uiti ce faci:)

Da db-ul trecut am luat 40 ss (autodenunt), ce nu inteleg eu ce legatura are db-ul trecut cu db-ul acesta? Cum as putea spune ca folosesc elite cand nu folosesc....

Vreau sa vad unde am recunoscut eu indirect ca folosesc afk tools. Da am studiat acest program cu certitudine, ca sa vin cu idei pentru inlaturarea lui (o parte din el am reusit cu ajutorul lui marius sa il inlaturam), ironie, nu?

Spre deosebire de alte persoane imi asum responsabilitatea faptelor mele.

Eu in topicul acesta am facut o mica sesizare a unui bug, pentru acesta nu trebuie sa judecam trecutul unei persoane, fiindca majoritatea am folosit elite db-ul trecut(nu sunt cea mai pura sau sfanta maria sa nu gresesc), important e sa invatam din greseli ca sa nu le mai repetam.

Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, nici aici, nici in joc. Pe viitor rezumati-va la subiectul topicului.

Ete aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422674&st=25 si aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417277&st=0&p=5995434&#entry5995434.

Have fun.

EDIT:

ideea era ca pe old tot asa ziceai ''Eu nu folosesc elite.''

si ai luat ss ptr elite

harddisk acum a zis ca poate este de la elite,dar tu tot asa o tii:)

Cu certitudine dupa ce am luat 40 zile ss elite-ul a disparut din pc-ul meu, l-am inlocuit cu avanta(fara meet player, fara gt, fara move to pick, fara pick up..s.a.m.d doar clicker normal si permis pe acest server). Deci n-am mintit cu nimic.

P.S Dar daca nu folosesc elite, de la ce sa fie? ca nu numai eu m-am plans ca dispar goldenii, uita-te un pic mai jos, a mai fost un topic.

Posted

ideea era ca pe old tot asa ziceai ''Eu nu folosesc elite.''

si ai luat ss ptr elite

harddisk acum a zis ca poate este de la elite,dar tu tot asa o tii:)

Guest Interzisa
Posted

doua intrebari mai am, si pt tine Ana si pentru spook, dupa ce a disparut goldenul ati mai primit dmg? sau sa mai vazut dmg'ul ala roz de la ref?

Nici n-am fost atenta.. a dat de 3 ori in mine si mi-a luat dmg rosu parca.. nu sunt sigura ca mi-a luat si roz.. singura explicatie poate sa fie cea de mai sus....

Posted

nu are nici o treaba explicatia de sus, daca dispareau goldeni de la fix sa apara cei de la inv, dispareau in momentul cand se anunta invazia pe global, nu dupa 3 min. nush dc dispar, poate fi bug de la server, poate fi bug de la elite.

Posted

bug elite..exact ca atunci cand pui un item la store si nu dispare din inventory pana nu dai un sw.

la unii se intampla chestia asta de la elite iar cazul ei este urmatorul invazia in devias mai apare si fara a fii anuntata doar cu mobi de bok +2 daca dispar poti merge la iesirea din safe zone ( cea de pe partea cu tipa la care faci questurile sa devii muse elf , blade knight ,soul master) si cauti in stanga sau dreapta ca pe acolo apar 2 astfel de mobi la o noua invazie si dak este vreunul ins ca au reaparut....daca nu bug de la server.

Posted

bug elite..exact ca atunci cand pui un item la store si nu dispare din inventory pana nu dai un sw.

la unii se intampla chestia asta de la elite iar cazul ei este urmatorul invazia in devias mai apare si fara a fii anuntata doar cu mobi de bok +2 daca dispar poti merge la iesirea din safe zone ( cea de pe partea cu tipa la care faci questurile sa devii muse elf , blade knight ,soul master) si cauti in stanga sau dreapta ca pe acolo apar 2 astfel de mobi la o noua invazie si dak este vreunul ins ca au reaparut....daca nu bug de la server.

daca te uiti mai atent la print o sa vezi ca ea se afla in partea opusa, deci nu are nici o treaba invazia de +2 care apare fara sa fie anuntata.

Posted

daca te uiti mai atent la print o sa vezi ca ea se afla in partea opusa, deci nu are nici o treaba invazia de +2 care apare fara sa fie anuntata.

da dar stii si u ca apare si la iesirea din safe "de la gard" unul si posibil sa il fi urmarit pe un noob pana acolo si astfel a ajuns in cealalta parte ;) , sau pur si simplu nu a trecut nimeni pe acolo si el s-a tot plimbat pana a ajuns acolo

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...