theabsolutjoy Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Unde m-ai avertizat? nu mi ai zis no ks am zis ca esti afk stateai pe loc.
Guest VandIeftinTare Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Pt un spot lore ? nu se face asa ceva.
theabsolutjoy Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Intra pe joc sa vb Redeem te rog.Acum am dat rr ce naiba hai sa ne intelegem cumva retrage si u plangerea, puteai macar sa ceri pt ceva da nici nu ai zis nimic nici nu atacai... hai sa ne intelegem cumva ce naiba pentru spotu lorencia.
Redeem Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Unde m-ai avertizat? nu mi ai zis no ks am zis ca esti afk stateai pe loc. Citeste! Model Reclamatie KS pe spot. 1. Un Screen shot facut in momentul cand reclamantul este singur pe spot (sau cu party). 2. Cel putin doua screen shot-uri cu reclamatul (cel care face KS) in actiune - sa se vada cum loveste - (la intervale de minim 2 minute). Atentionarea nu este obligatorie Va sfatuiesc sa faceti screenshot de fiecare data cand prindeti un spot si aveti de gand sa ramaneti acolo o lunga perioada de timp.
Guest VandIeftinTare Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 redem retrage si tu te rugam. Daca nu te roaga el macar o fac eu :). E un spot lore nici macar nu ti la luat, multumesc.
theabsolutjoy Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Redeem retrage plangerea te rog si hai sa ne intelegem cumva am gresit na ca nu te am intrebat... dar chiar sa stau 5 zile acum pentru 2 minute.
Guest Magnnum Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Te rugam frumos sa retragi pentru un spot in lore sa isi ea 2 zile pentru ks.. Multumesc frumos.
Heinekener Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 lasa-l ma rede in pace el si el mic :) :P @wb in game >:)
AngeL Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Unde m-ai avertizat? nu mi ai zis no ks am zis ca esti afk stateai pe loc. Citeste! Model Reclamatie KS pe spot. 1. Un Screen shot facut in momentul cand reclamantul este singur pe spot (sau cu party). 2. Cel putin doua screen shot-uri cu reclamatul (cel care face KS) in actiune - sa se vada cum loveste - (la intervale de minim 2 minute). Atentionarea nu este obligatorie Va sfatuiesc sa faceti screenshot de fiecare data cand prindeti un spot si aveti de gand sa ramaneti acolo o lunga perioada de timp. Buna, retrage te rog frumos, trebuia sa salute si sa te intrebe daca il lasi sa faca 20 lvl.. toti gresim dar e prea mult 5 zile ks pe un spot lore scheleti, intelege-l sunt sigura ca nu se va mai intampla. Sper No warn, nu merge PM-ul. Multumesc. @SaDic cere-ti si tu scuze frumos... :)
theabsolutjoy Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Imi cer scz pentru ks am gresit da trebuia sa te intreb... chiar crezi ca are rost sa stau 5 zile pe bara pentru 2 min , nu se va mai repeta..
theabsolutjoy Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Am vorbit cu Redee si a spus ca retrage va rog sa nu dati verdictul.
Redeem Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 lasa-l ma rede in pace el si el mic :) :P @wb in game >:) Danke! Nu ma intereseaza neaparat sa ia cineva suspend, m-a deranjat in schimb gestul in sine. Retrag plangerea.
antice Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Buna, retrage te rog frumos, trebuia sa salute si sa te intrebe daca il lasi sa faca 20 lvl.. toti gresim dar e prea mult 5 zile ks pe un spot lore scheleti, intelege-l sunt sigura ca nu se va mai intampla. Sper No warn, nu merge PM-ul. Multumesc. @SaDic cere-ti si tu scuze frumos... :) Acela nu e spot sau cum vine asta? :dontknow:
Lancelot Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Of Redem :D mi-ai furat placerea de a da un suspend :D PS avocatii warn up :)