AngeL Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Should we have mercy? NO!! Tu, fa praf din mers! (sa nu mai zic o data) La revedere. :) http://imageshack.us/photo/my-images/217/4f85f869924182fc5fe23fb.jpg/ Mario, te stiam baiat fin, nu ii baga in seama. Gresesc "vulturii", ii postezi. N-are rost sa va "bateti" in replici, n-ai cu cine. :) Buna dimineata. :)
Crissie Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 De ce trebuie sa te bagi tu mereu nu inteleg? Si apoi te miri de ce are lumea cu tine probleme :dontknow: Demnitate si rusine? Mai lasa-ma, vorbesc cei cu demnitate si rusine si injura ca la usa cortului. Marionette, marele interlop, traficant si milionar: #-o :))
AngeL Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 De ce trebuie sa te bagi tu mereu nu inteleg? Si apoi te miri de ce are lumea cu tine probleme :dontknow: Demnitate si rusine? Mai lasa-ma, vorbesc cei cu demnitate si rusine si injura ca la usa cortului. Marionette, marele interlop, traficant si milionar: #-o :)) http://invictus.forumer.ro/ Forumul Aliantei. Regulile topicului: Fara posturi menite sa faca cearta. Daca sunteti rugati sa nu mai postati aici, conformati`va. Spamul este permis. N-ai fost invitat aici. Asa ca, stii iesirea, nu? Daca nu invit un moderator sa ti-o arate, easy way. P.s Si ce crezi ca mi-e frica de voi? Nu meritati nici sa apasa tastele astea, la ce oameni cu caracter 0 sunteti. Bai fratilor e un joc, pentru un spot? pentru un spot? Voi vorbiti serios? Daca se pune problema sa fiti asa pentru ceva ce nu e palpabil (nu poti atinge, nu poti pipaii, nu e real), ma intreb cu sunteti pentru o paine? Sa fim seriosi, s-a intrecut masura. Si as vrea sa va bat obrazul pentru toate rahaturile care le-ati facut in joc, cu precizarea asta: Ati dat dovada de ce puteti, cred ca faptele si vorbele voastre spun tot. Va salut cu respect. :tiphat:
AngeL Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Denis, diseara la Cs, intri tu pe Bk sau intru eu? Gunite, sa imi spui cu ce sa vin si party-ul. Ma cautati pe mess. Mai si muncesc. :tiphat:
MarioBK Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 De ce trebuie sa te bagi tu mereu nu inteleg? Si apoi te miri de ce are lumea cu tine probleme :dontknow: Demnitate si rusine? Mai lasa-ma, vorbesc cei cu demnitate si rusine si injura ca la usa cortului. Marionette, marele interlop, traficant si milionar: #-o :)) sa-ti spun ca imi bateam joc de tine? nu are rost sa-ti spun ca se pare ca oricum esti prost.
TheBestBK Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 De ce trebuie sa te bagi tu mereu nu inteleg? Si apoi te miri de ce are lumea cu tine probleme :dontknow: Demnitate si rusine? Mai lasa-ma, vorbesc cei cu demnitate si rusine si injura ca la usa cortului. Marionette, marele interlop, traficant si milionar: #-o :)) sclavule TACi
Crissie Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 La semnalul meu .... 3 2 1 TOT INVICTUS DA DIN COADA!! :nanana:
Crissie Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Nu zboara acvilele cand vor vibratoarele :nanana:
TheBestBK Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 asa imi zicea si "sotia" aia care cica o ai ca is ca un vibrator supersonic pt ea :-?
Guest clona111 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 denisa nu ai tacut??? acvilele seful vostru va da ordine
AngeL Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 doamne cat de prost poti fi :) Si tu ii acorzi atentie? :) Lasa-l in plata domnului, nu v-ati saturat? Nu-i bagati in seama, intr-un final vor deduce ca sunt in + si vor pleca cu coada intre picioare. Be smart. ;)
Crissie Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Vorbise cea care se baga cu japca peste tot :))
Guest clona111 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Vorbise cea care se baga cu japca peste tot :)) +1 ana mai bine aveai nick Fitil
AngeL Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Vorbise cea care se baga cu japca peste tot :)) Deocamdata eu sunt in topicul aliantei mele. Tu esti? Cine se baga, unde? Vedeti-va de treaba. Ce atata ura pentru un joc? N-aveti minte in capu` ala? Iesiti fratilor pe-afara, e vreme frumoasa. Trece viata pe langa voi. #Nu ma obliga sa chem moderatorul aici, ca vei iesi fortat. Respecta cerinta primului post, nu da dovada de proasta crestere si mitocanie.
Guest clona111 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Vorbise cea care se baga cu japca peste tot :)) Deocamdata eu sunt in topicul aliantei mele. Tu esti? Cine se baga, unde? Vedeti-va de treaba. Ce atata ura pentru un joc? N-aveti minte in capu` ala? Iestit fratilor pe-afara, e vreme frumoasa. Trece viata pe langa voi. #Nu ma obliga sa chem moderatorul aici, ca vei iesi fortat. Respecta cerinta primului post, nu da dovada de proasta crestere si mitocanie. mare dreptate ai angel Tu cand ai iesit ultima data ???
AngeL Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 :nanana: Multumesc pentru buff, esti o dulce. ^_^