AngeL Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 XXX: stf XXX: da scote aia XXX : Me: Ce ?) XXX: mortu ala XXX: ce vorbeste : Me: ahahaha Me: lasa-l ma Me: Ti-a tras-o ))))))))) Me: ti-am* XXX: da scoatel XXX: ca e urat Me: lasa-l ca e misto, intelegi ce spune? Me: "Sunt sexy si o stiti" Me: ))))))))))) =)))) Nu l-am putut minti :-?
TheBestBK Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 xxx prietenu tau cel mai bun ,sau ce-ti place mai mult :-?
AngeL Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 xxx prietenu tau cel mai bun ,sau ce-ti place mai mult :-? Nu ma enerva.. iti pun mortu la avatar <_<
AngeL Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Tu ai vrut-o!!! Sa vezi acu, in 2 minute. :))) @Deci? Ce te faci? =))))))) You are so dead =)))
AngeL Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 XXX: mnah dute draq XXX: Me: )))))))))))))) XXX: ia-te de mana cu anca si impuscati-va XXX is typing... : !! Me: )))))))))))))))) XXX: Stiu ca-s mort, si tu ma dai de gol. =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
AngeL Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 da io is in poza :-? arati..sensibil =)) Mai degraba fragil =))) :))))
TheBestBK Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 XXX: mnah dute draq XXX: Me: )))))))))))))) XXX: ia-te de mana cu anca si impuscati-va XXX is typing... : !! Me: )))))))))))))))) XXX: Stiu ca-s mort, si tu ma dai de gol. n-am scris eu :-? =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
AngeL Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 S-a dat de gol =)))))) Doamne!!!!!!!! Epic =))))))))))))) @Sa dau sign out de pe mess, ma injura imediat =)))) Ne pupi manutele si iti pun domnisorica aia inapoi la avatar... Deal?
AngeL Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 poti da sign out ca-ti dau ignore :-? :> Da-mi, da-mi, si ramai cu avataru asta.:)))
AngeL Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Deci? Ne pupi manutele? Ca sa iti spunem ca avem si picioruse? :-? Dar ai avatar bazat apoi. ;)
AngeL Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Taci ma..in cateva minute ti-l schimb, ma tem ca la noapte ii face in pat.. si nu vreau eu sa fiu vina. >:P Deci, ramane domnisorica aia la avatar? Sau asta?
TheBestBK Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 mnah vezi ,ca am scapat fara sa va pup :-? Sunteti urate nu vreau sa va pup :>