SoGooD Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 gunit e cel mai nub gunit e cel mai nub gunit e cel mai nub gunit e cel mai nub gunit e cel mai nub gunit e cel mai nub gunit e cel mai nub gunit e cel mai nub gunit e cel mai nub gunit e cel mai nub gunit e cel mai nub gunit e cel mai nub :-"
Prince Matei Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Pai am venit sa n' ne opreasca netu' :(( Sa ei ne pune pirateria la muzica, la jocuri, la filme, asa si sa ne dea cum zice ei, sa ne opreasca toata netu' :(( Si auzita la cum sa nu ne opreascanetu' autorzit la joate jocurile... #-o Si am venit aicea sa stam ACTA! :director: Partea a II-a: Ce înseamna ACTA? ACTA ne opreasca autorzice sa, cum zice, sa ne zica, la ei ca înseamna ca sa avem autorzi... la ei! :excl: Esti de acord cu pirateria? Cam da. Pentru ca am eu un site de muzica si facem rost de muzica sa, sa, cum zice, sa zice la ei! :crazy: Sa ia, sa nu ne opreasca feisbucu-me-aiduu'. :((
Boddom Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 :tiphat: ce faci bici,te-ai reapucat? asa putin Hellow