Alexinho. Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) : Alexinho Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 16 Primarul pe care il votati : Rujuc_Dragos Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player putin mai vechi decat ceilalti, este activ pe forum cat si in joc. Primaria ar fii o bun moment de a-si arata calitatile ( pe care sper ca le are ).
EleMeNt Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul: EleMeNt Factiunea din care faceti parte: Mafia Level: 12 Primarul pe care il votati : Rujuc_Dragos Motivul pentru care il votati: Este un player vechi in comunitate, activ pe server si cred ca este cel mai capabil din acesti candidati sa preia aceasta functie.
Guest Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) : ShaKaLoo Factiunea din care faceti parte : Da Nang Boys Level (minim lvl 3) : 15 Primarul pe care il votati : Rujuc_Dragos Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : L-am ales pe Rujuc deoarece dupa parerea mea este cel mai capabil din acea lista...!
faNNNtaSy Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) : faNNNtaSy Factiunea din care faceti parte : Ballas Level (minim lvl 3) : 14 Primarul pe care il votati : Snoop Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E foarte serios de treaba si am incredere ca isi va face treaba cum trebuie.
Cabanos Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) :Cabanos Factiunea din care faceti parte : Ballas Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : Snoop Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E foarte serios de treaba si am incredere ca isi va face treaba cum trebuie,si pe langa asta il cunosc destul de bine :).
Comy Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) : Comy Factiunea din care faceti parte : NG Level (minim lvl 3) : 15 Primarul pe care il votati : Snoop Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E un player vechi,cu experienta, serios,activ care consider ca isi va face bine treaba in postura de primar.
Matt. Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) : Matt Factiunea din care faceti parte : FBI Level (minim lvl 3) :7 Primarul pe care il votati : Snoop Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un jucator bun cu o vechime pe server, sti cum sa se comporte cu playerii si merti aceasta functie.
Juan Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) : Juan Factiunea din care faceti parte : - Level (minim lvl 3) : 13 Primarul pe care il votati : Rujuc_Dragos Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il cunosc de mult si este unul din jucatorii buni ai acestui server, stie cum sa vorbeasca si ce sa vorbeasca. Din cate l-am vazut pana acum, mi se pare un player capabil si responsabil, nu cred ca va dezamagi daca va fi ales primar.
Devil. Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) : D3v1L Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 14 Primarul pe care il votati : Snoop Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player activ, vechi in comunitate, cu capul pe umeri si mereu pus pe treaba. Cred ca merita o sansa in aceasta functie.
StefanScb Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) : Stefan Factiunea din care faceti parte : Ballas Level (minim lvl 3) : 13 Primarul pe care il votati : Snoop Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Snoop este un player cu experienta/vechi in comunitate,activ si dupa parerea mea merita o sansa la fotoliul de primar.
BlackAngel Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) : [blackAnGeeLL] Factiunea din care faceti parte : civil Level (minim lvl 3) : 13 Primarul pe care il votati : Snoop Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E un player activ,e vechi,e de trb si merita aceasta functie
Guest JunyorU Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) : Junyor_Ucj Factiunea din care faceti parte :SFR Level (minim lvl 3) :9 Primarul pe care il votati :Snoop Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :merita deoarece este activ ajuta lumea, e capabil si ar face o treaba foarte buna in postura de primar.
KILLHAN Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) :Alex_Cristea Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 16 Primarul pe care il votati : Snoop Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E foarte serios de treaba si am incredere ca isi va face treaba cum trebuie,si cred ca e cel mai capabil pentru functia de primar.
Kile Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) : Kile Factiunea din care faceti parte : Da Nang Boys Level (minim lvl 3) : 19 Primarul pe care il votati : Snoop Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un jucator vechi, cu experienta, activ, serios si capabil pentru functia de primar .
Orange Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) : Orange Factiunea din care faceti parte : Scoala Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : raKneT Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il consider capabil sa detina aceasta functie. Este foarte de treaba, simtit si un prieten bun. Isi vede de treaba lui si isi respecta colegii.
FALLEN Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) : The StaR Factiunea din care faceti parte : FBI Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : raKneT Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player vechi, ajuta mereu playerii si este capabil pt aceasta functie. #cu toate ca in ultima vreme nu prea mai activeaza, este singurul care ar merita sa fie primar din lista din primul post ....
DrSpeed Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) : Konica Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 4 Primarul pe care il votati : Snoop Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Eu nu joc de mult pe acest server ,dar m-am obisnuit deja si l-am vazut pe snoop mai activ,intelegator cu playerii de level 1-5 ,si ar merita aceasta functie ! P.S: am postat pentru o prietena!
Chesster Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) : Chesster Factiunea din care faceti parte : DnB Level (minim lvl 3) : 13 Primarul pe care il votati : Snoop Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player vechi, care merita functia de primar . :tiphat:
Meleagru Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) : Meleagru Factiunea din care faceti parte :F.B.I Level (minim lvl 3) :10 Primarul pe care il votati :Snoop Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un player vechi responsabil de asemenea si capabil pentru aceasta functie si cred ca este cel mai potrivit in acest moment pentru aceasta functie.
ExTrEm Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) : ExTrEm Factiunea din care faceti parte : The Triads Level (minim lvl 3) : 25 Primarul pe care il votati : raKneT Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Cel mai capabil din lista,are numeroase cluburi renumite + alte multe eventuri facute pe forum si in joc,este potrivit pentru aceasta functie de primar.
DJDizzzY Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) : DizzzY Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : Snoop Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este o persoana capabil, jucator vechi, poate ajuta la mentinerea pacii si linistii pe server. Il stiu de multa vreme, este o persoana cu principii si sunt de parere ca poate fi un primar bun.
CosminLinkmania Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) : Cosmin Factiunea din care faceti parte : Triads Level (minim lvl 3) : 12 Primarul pe care il votati :Snoop Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un jucator vechi,activ serios dar si glumet cand este cazul.Merita sa aiba o sansa.
Dragos Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) : RuLLeR Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 12 Primarul pe care il votati : raKnet Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Capabil,are vechime si este potrivit pentru functia de primar.
yak Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) :yAk Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) :11 Primarul pe care il votati :Snoop Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Mise pare un jucator foarte competent,are ceva vechime in aceasta comunitate si vad multe calitati in el,cred car face multe pt acest sv
Guest HaGy Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nick-ul (in joc) :HaGy Factiunea din care faceti parte : Scoala Level (minim lvl 3) :9 Primarul pe care il votati :raKneT Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este cel mai activ si cel mai de treaba player de pe server.