Jump to content
Perpripiu

Votati primarul Sesiunea Octombrie

Recommended Posts

Posted

Nick-ul (in joc) : Alexinho

Factiunea din care faceti parte : PD

Level (minim lvl 3) : 16

Primarul pe care il votati : Rujuc_Dragos

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player putin mai vechi decat ceilalti, este activ pe forum cat si in joc. Primaria ar fii o bun moment de a-si arata calitatile ( pe care sper ca le are ).

Posted

Nick-ul: EleMeNt

Factiunea din care faceti parte: Mafia

Level: 12

Motivul pentru care il votati: Este un player vechi in comunitate, activ pe server si cred ca este cel mai capabil din acesti candidati sa preia aceasta functie.

Posted

Nick-ul (in joc) : ShaKaLoo

Factiunea din care faceti parte : Da Nang Boys

Level (minim lvl 3) : 15

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : L-am ales pe Rujuc deoarece dupa parerea mea este cel mai capabil din acea lista...!

Posted

Nick-ul (in joc) : faNNNtaSy

Factiunea din care faceti parte : Ballas

Level (minim lvl 3) : 14

Primarul pe care il votati : Snoop

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E foarte serios de treaba si am incredere ca isi va face treaba cum trebuie.

Posted

Nick-ul (in joc) :Cabanos

Level (minim lvl 3) : 10

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E foarte serios de treaba si am incredere ca isi va face treaba cum trebuie,si pe langa asta il cunosc destul de bine :).

Posted

Nick-ul (in joc) : Comy

Factiunea din care faceti parte : NG

Level (minim lvl 3) : 15

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E un player vechi,cu experienta, serios,activ care consider ca isi va face bine treaba in postura de primar.

Posted

Nick-ul (in joc) : Matt

Factiunea din care faceti parte : FBI

Level (minim lvl 3) :7

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un jucator bun cu o vechime pe server, sti cum sa se comporte cu playerii si merti aceasta functie.

Posted

Nick-ul (in joc) : Juan

Factiunea din care faceti parte : -

Level (minim lvl 3) : 13

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il cunosc de mult si este unul din jucatorii buni ai acestui server, stie cum sa vorbeasca si ce sa vorbeasca. Din cate l-am vazut pana acum, mi se pare un player capabil si responsabil, nu cred ca va dezamagi daca va fi ales primar.

Posted

Nick-ul (in joc) : D3v1L

Factiunea din care faceti parte : Hitman

Level (minim lvl 3) : 14

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player activ, vechi in comunitate, cu capul pe umeri si mereu pus pe treaba. Cred ca merita o sansa in aceasta functie.

Posted

Nick-ul (in joc) : Stefan

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Snoop este un player cu experienta/vechi in comunitate,activ si dupa parerea mea merita o sansa la fotoliul de primar.

Posted

Nick-ul (in joc) : [blackAnGeeLL]

Factiunea din care faceti parte : civil

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E un player activ,e vechi,e de trb si merita aceasta functie

Posted

Nick-ul (in joc) : Junyor_Ucj

Factiunea din care faceti parte :SFR

Level (minim lvl 3) :9

Primarul pe care il votati :Snoop

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :merita deoarece este activ ajuta lumea, e capabil si ar face o treaba foarte buna in postura de primar.

Posted

Nick-ul (in joc) :Alex_Cristea

Factiunea din care faceti parte : Civil

Level (minim lvl 3) : 16

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E foarte serios de treaba si am incredere ca isi va face treaba cum trebuie,si cred ca e cel mai capabil pentru functia de primar.

Posted

Nick-ul (in joc) : Kile

Factiunea din care faceti parte : Da Nang Boys

Level (minim lvl 3) : 19

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un jucator vechi, cu experienta, activ, serios si capabil pentru functia de primar .

Posted

Nick-ul (in joc) : Orange

Factiunea din care faceti parte : Scoala

Level (minim lvl 3) : 17

Primarul pe care il votati : raKneT

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il consider capabil sa detina aceasta functie. Este foarte de treaba, simtit si un prieten bun. Isi vede de treaba lui si isi respecta colegii.

Posted

Nick-ul (in joc) : The StaR

Factiunea din care faceti parte : FBI

Level (minim lvl 3) : 20

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player vechi, ajuta mereu playerii si este capabil pt aceasta functie.

#cu toate ca in ultima vreme nu prea mai activeaza, este singurul care ar merita sa fie primar din lista din primul post ....

Posted

Nick-ul (in joc) : Konica

Level (minim lvl 3) : 4

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Eu nu joc de mult pe acest server ,dar m-am obisnuit deja si l-am vazut pe snoop mai activ,intelegator cu playerii de level 1-5 ,si ar merita aceasta functie !

P.S: am postat pentru o prietena!

Posted

Nick-ul (in joc) : Chesster

Factiunea din care faceti parte : DnB

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player vechi, care merita functia de primar . :tiphat:

Posted

Nick-ul (in joc) : Meleagru

Factiunea din care faceti parte :F.B.I

Level (minim lvl 3) :10

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un player vechi responsabil de asemenea si capabil pentru aceasta functie si cred ca este cel mai potrivit in acest moment pentru aceasta functie.

Posted

Nick-ul (in joc) : ExTrEm

Factiunea din care faceti parte : The Triads

Level (minim lvl 3) : 25

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Cel mai capabil din lista,are numeroase cluburi renumite + alte multe eventuri facute pe forum si in joc,este potrivit pentru aceasta functie de primar.

Posted

Nick-ul (in joc) : DizzzY

Factiunea din care faceti parte : Hitman

Level (minim lvl 3) : 10

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este o persoana capabil, jucator vechi, poate ajuta la mentinerea pacii si linistii pe server. Il stiu de multa vreme, este o persoana cu principii si sunt de parere ca poate fi un primar bun.

Posted

Nick-ul (in joc) : Cosmin

Factiunea din care faceti parte : Triads

Level (minim lvl 3) : 12

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un jucator vechi,activ serios dar si glumet cand este cazul.Merita sa aiba o sansa.

Posted

Nick-ul (in joc) : RuLLeR

Factiunea din care faceti parte : PD

Level (minim lvl 3) : 12

Primarul pe care il votati : raKnet

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Capabil,are vechime si este potrivit pentru functia de primar.

Posted

Nick-ul (in joc) :yAk

Level (minim lvl 3) :11

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Mise pare un jucator foarte competent,are ceva vechime in aceasta comunitate si vad multe calitati in el,cred car face multe pt acest sv

Posted

Nick-ul (in joc) :HaGy

Factiunea din care faceti parte : Scoala

Level (minim lvl 3) :9

Primarul pe care il votati :raKneT

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este cel mai activ si cel mai de treaba player de pe server.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...