Jump to content
Perpripiu

Votati primarul Sesiunea Octombrie

Recommended Posts

Posted

Dupa analiza profunda asupra cererilor de candidatura am hotarat ca urmatorii candidati merg mai departe spre faza de votare :

Rujuc_Dragos

raKneT

Madalin

Snoop

Derrek

Cei care nu sunt pe lista au fost respinsi din cauza unui sau mai multor motive, mentionate mai jos:

--> Lipsa de experienta in comunitate

--> Abateri grave de la regulamentul serverului

--> Lipsa abilitatii de a manageria factiunia, cat si functia de Game Master

Veti vota dupa urmatorul model:

Nick-ul (in joc) :

Factiunea din care faceti parte :

Level (minim lvl 3) :

Primarul pe care il votati :

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :

Important !!!

Cea mai mica urma de frauda sau tentativa de frauda, poate duce la descalificarea din aceasta sesiunea. (include /w, bani, etc.)

Fiecare candidat sa isi aleaga un reporter pentru reclama, nu prea se vede bine cand aceelasi reporter face reclama la toti.

Aveti timp de votare pana pe 1 Octombrie 2011

Posted

Nick-ul (in joc) : robybu

Factiunea din care faceti parte : FBI

Level (minim lvl 3) : 15 sau 16 numai stiu :))

Primarul pe care il votati : raknet

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : e de treaba si cred ca se va descurca ca primar. Din aceasta lista de candidati el mi se pare cel mai serios.

Posted

Nick-ul (in joc) : Alyyn7

Factiunea din care faceti parte : The Mafia

Level (minim lvl 3) : 14

Primarul pe care il votati : Derrek

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E un baiat destul de activ, cam kinder de fel,dar cred ca e cel mai competent pentru aceasta functie dintre cei de mai sus

Posted

Nick-ul (in joc) : Colinzink

Factiunea din care faceti parte : Triads

Level (minim lvl 3) :11

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E unul din cei mai de treaba playeri de pe server,e corect si merita sa fie primar.

Posted

Nick-ul (in joc) : dannnutz

Factiunea din care faceti parte : Armata

Primarul pe care il votati : raKneT

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E foarte activ, a fost in multe factiuni si dupa parerea mea este foarte capabil. Chiar cred ca merita.

Posted

Nick-ul (in joc) : Edy

Factiunea din care faceti parte : Grove

Level (minim lvl 3) : 10

Primarul pe care il votati : raknet

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E cel mai smecher de acolo, cel mai competent, cel mai cel etc.

Posted

Nick-ul (in joc) : T.Michael

Factiunea din care faceti parte : License Faction

Level (minim lvl 3) : 15

Primarul pe care il votati : Raknet

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Din propria experienta va pot spune ca Raknet este unul dintre cei mai de treaba jucatori , mereu bine dispus si cu gandul de a te ajuta.

Posted

Nick-ul (in joc) :VLd.

Factiunea din care faceti parte :NG

Level (minim lvl 3) :17

Primarul pe care il votati :raknet

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un jucator de treaba,cu experienta ,competent si ar merita sa fie primar.

Posted

Nick-ul (in joc) : LoLz0r

Factiunea din care faceti parte : The Triads

Level (minim lvl 3) : 9 ( 1320/40 )

Primarul pe care il votati : raKnet

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Am ales raKnet deoarece el este cel mai capabil pentru aceasta functie dupa lista :D

Posted

Nick-ul (in joc) : White

Factiunea din care faceti parte : The Triads

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Derrek,este un player foarte ok,isi vede de treaba,este activ.Nu cred ca nu s-ar descurca,ca si primar :).Bafta!

Guest Mihai Razvan
Posted

Nick`ul ( in joc ) : Teddy.

Factiunea din care faceti parte : The Triads.

Level ( minim Level 3 ) : 9.

Primarul pe care il votati : Rujuc_Dragos.

Motivul pentru care il votati ( minim 20 de cuvinte ) : Doresc sa`l votez pe Rujuc_Dragos deoarece a dovedit ca este un Player capabil pentru aceasta functie, serios si se tine de cuvant.

Posted

Nick-ul (in joc) : Pityc

Factiunea din care faceti parte : Grove Street

Primarul pe care il votati : raKnet

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : L-am ales pe raknet deoarece dupa parerea ,ea este cel mai capabil din acea lista!

Posted

Nick-ul (in joc) : Found_cluj

Factiunea din care faceti parte : Mafia

Level (minim lvl 3) : 13

Primarul pe care il votati : Rujuc_Dragos

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Merita functia de primar,se tine de cuvant,e un om de incredere,isi vede de treaba lui,intotdeauna te ajuta daca poate.

Posted

Nick-ul (in joc) : sRs

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player activ, devotat serverului, are experienta , este matur, ajuta playerii la nevoie , il vad cel mai capabil dintre candidati, N1 !!

Posted

Nick-ul (in joc): Casio

Factiunea din care faceti parte: SMURD

Level (minim lvl 3): 16 parca.

Primarul pe care il votati: Rujuc_Dragos

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este un player vechi, serios, capabil, ambitios nu se da inlaturi de la nici o problema si cred ca este cel mai capabil pentru aceasta functie.

Posted

Nick-ul (in joc): Clifford

Factiunea din care faceti parte: Ballas

Level (minim lvl 3): 13

Primarul pe care il votati: Snoop

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este un player foarte bun, activ, vechi si stie sa vorbeasca cu playerii noi. Este un baiat de treaba si merita aceasta functie

Posted

Nick-ul (in joc) : Senzo

Factiunea din care faceti parte : F.B.I.

Level (minim lvl 3) : 11

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player activ,isi da toata silinta . Ii prevad un viitor maret.

Posted

Nick-ul (in joc) : NitroGeN

Factiunea din care faceti parte : Civil

Primarul pe care il votati : Snoop

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player bun , un om care se descurca cu toate situatiile , capabil in toate situatiile ! Votati Snoop primar !

Posted

Nick-ul (in joc) : Hornetz

Factiunea din care faceti parte : Civil

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player foarte bun, activ, vechi si stie sa vorbeasca cu playerii noi. Este un baiat de treaba si merita aceasta functie

Posted

Nick-ul (in joc) : Judge

Factiunea din care faceti parte : Ballas

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player foarte bun, activ, vechi si stie sa vorbeasca cu playerii noi. Este un baiat de treaba si merita aceasta functie

Posted

Nick-ul (in joc) : FullSpeed

Level (minim lvl 3) : 23

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player experimentat cu vechime in comunitate, ajuta intotdeauna playerii care ii cer ajutorul fara nici o conditie. Consider ca este cel mai in masura pentru aceasta functie

Posted

Nick-ul (in joc) : Paul_Pop

Factiunea din care faceti parte : Grove

Level (minim lvl 3) : 21

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Dintre toti candidatii, el este cel mai capabil pentru functia de primar,deoarece este vechi in comunitate,serios si foarte de treaba.

Posted

Nick-ul (in joc) : Panait.

Factiunea din care faceti parte : none

Level (minim lvl 3) :9

Primarul pe care il votati : Madalin

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi in comunitate, este foarte activ si cred ca sar descurca foarte bine in postura de primar.

Posted

# Nick-ul (in joc) : EnZio_

# Factiunea din care faceti parte :Hitman

# Level (minim lvl 3) : 15

# Primarul pe care il votati : Snoop

# Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este vechi pe serv si orice player care ii va solicita serviciile cu siguranta va fii pe deplin multumit de el

Posted

Nick-ul (in joc) : Fonz

Factiunea din care faceti parte : Ballas

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este Un player activ si vechi in comunitate si ajuta toti playeri care apeleaza la el cu mare drag si s`ar implica foarte mult.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...