Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest corcodelia

sugestie vanatoare!

Recommended Posts

Guest corcodelia
Posted

Parerea mea->playerii care filmeaza pe cei cu macro/bot e considerata vanatoare pe fata.... nu credeti ca acest lucru trebuie facut de admin?

Poate ca nu am dreptate dar in ochii meu cei care filmeaza alti playeri incercand sa ii prinda in ,,flagrant'' aruncand sign pe jos ar trebui sa fie si ei suspendati pentru vanatoare...

O zi buna in continuare!

Posted

Parerea mea->playerii care filmeaza pe cei cu macro/bot e considerata vanatoare pe fata.... nu credeti ca acest lucru trebuie facut de admin?

Poate ca nu am dreptate dar in ochii meu cei care filmeaza alti playeri incercand sa ii prinda in ,,flagrant'' aruncand sign pe jos ar trebui sa fie si ei suspendati pentru vanatoare...

O zi buna in continuare!

Buna, intr-o mica sau mare parte ai dreptate, acesta regula cu postatul jucatorului normal macro/bot, anuleaza o parte din regula cu vanatoarea, ma incarc si eu cu signuri si ma duc la fosti "camarazi" de vorba.. si arunc langa ei daca au norocu si folosesc macro.bot..ma fac pe mine fericita.. ca le-am asigurat 60 ss, aici cred ca fiecare plangere postata de un jucator normal ar trebui calculata dupa antecedent si sa se ia in considerare ca da se face o mare vanatoare intre jucatori. :)

Staff-ul Mu linkmania a decis, asa fie. Se anuleaza o regula din regulament pentru a exclude elite, elite-ul nu va disaprea, tot timpul o sa fie "cineva" care sa faca o bresa sa aduca clickerul minune.. nu conteaza pedeapsa care o veti acorda, poate atunci o sa conteze cand o sa dati 99, fiindca elite-ul nu e un clicker..mai degraba un program ajutator . :)

Sunt pro sugestie si sper ca domnii admini sa nu inchida, poate venim cu idei in ajutarea ambelor reguli (ca sa nu se mai anuleze una pe alta).

Multumesc, o zi superba.

P.S Tot serverul foloseste elite, asa ca degeaba zicem noi.. "sa de-a cu piatra ala care nu-i vinovat", sunt sigura ca n-o sa puteti da cu piatra. :)

Pana acum am vazut vreo 8 playeri cu elite, dar n-am postat, ma pun in postura celui postat...

Posted

eu cred ca fac un lucru bun, si oricum daca se dovedeste ca cel filmat nu foloseste macro/bot primesc nefondata.

:right:

PS:

P.S Tot serverul foloseste elite, asa ca degeaba zicem noi.. "sa de-a cu piatra ala care nu-i vinovat", sunt sigura ca n-o sa puteti da cu piatra. :)

In cine vrei sa arunc prima data?

Posted

eu cred ca fac un lucru bun, si oricum daca se dovedeste ca cel filmat nu foloseste macro/bot primesc nefondata.

:right:

PS:

In cine vrei sa arunc prima data?

Poate tu ai alt clicker, nu acuz pe nimeni de nimic, dar au fost cazuri in trecut cand un admin a folosit elite si a fost pedepsit, nu suntem nici unu fara prihana sau perfecti, am facut sugesti la ody sa se dea 99 pe caracter principal pe cine prinde cu elite, asta ar mai calma fenomenu elite....

Eu faceam strict referire la playerii de pe link (ar fi culmea ca admini sa foloseasca si in acest db elite).

De ce nu se da 99 pe caracter principal la cei ce sunt prinsi cu elite? Fiindca eliteul are functii in + fata de un clicker normal. Cum ar fii: Move to pick, //gt, pick up, meet player..s.m.a.d.

Se permite pe server sa se faca vanatoarea care se face si adminu sta pe caracterul de joc si creste. :)

Posted

Din punctul meu de vedere 90% dintre functiile Elite (adica toate mai putin click st / dr / buff) sunt un hack pentru care trebuie sa iei 99. Dar ca in orice forum democratic, ma supun deciziei majoritatii colegilor.

Totusi, adevarul este undeva la mijloc :) Exista aceasta pedeapsa (99 zile) pentru anumite functii Elite.

Posted

vanatoare e aia cand tu incerci sa il provoci sau sa recurgi la alte lucruri "neortodoxe"pentru a il posta.Cine foloseste elite si mai e si prost sa lase move to pick sau alte prostii cand e afk o face pe pielea lui.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...