GSG Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Daca tot nu aveti timp sa rezolvati problemele de tip tehnic ale server-ului , de ce nu recrutati oameni care chiar pot sa va ajute ? Cred ca sunt destui playeri care se pricep si va pot ajuta . Faceti o selectie calumea si asa toata lumea ar fi multumita : adminii numai trebuie sa inchida zeci de topicuri pe aceasi tema , iar playerii numai trebe sa astepte luni de zile pana se rezolva o problema . In plus , cei care va ajuta capata exp care ii poate ajuta in viitor . Cred ca a mai fost propusa aceasta sugestie , dar incercarea moarte n-are .
Konvict Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 daca stii ceva care ii poate ajuta, poti folosi pm. dar nu cred ca vei primi prea multe detalii despre ce se intampla, sau acces sa rezolvi u problema.
Guest Interzisa Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Daca tot nu aveti timp sa rezolvati problemele de tip tehnic ale server-ului , de ce nu recrutati oameni care chiar pot sa va ajute ? Cred ca sunt destui playeri care se pricep si va pot ajuta . Faceti o selectie calumea si asa toata lumea ar fi multumita : adminii numai trebuie sa inchida zeci de topicuri pe aceasi tema , iar playerii numai trebe sa astepte luni de zile pana se rezolva o problema . In plus , cei care va ajuta capata exp care ii poate ajuta in viitor . Cred ca a mai fost propusa aceasta sugestie , dar incercarea moarte n-are . Recrutarile nu se fac de catre jucatori. Se poate face o cerere catre un global de recrutare (tip si explicita la ce anume te pricepi si cu ce ai veni in ajutorul acestui forum) :)
Konvict Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Daca tot nu aveti timp sa rezolvati problemele de tip tehnic ale server-ului , de ce nu recrutati oameni care chiar pot sa va ajute ? Cred ca sunt destui playeri care se pricep si va pot ajuta . Faceti o selectie calumea si asa toata lumea ar fi multumita : adminii numai trebuie sa inchida zeci de topicuri pe aceasi tema , iar playerii numai trebe sa astepte luni de zile pana se rezolva o problema . In plus , cei care va ajuta capata exp care ii poate ajuta in viitor . Cred ca a mai fost propusa aceasta sugestie , dar incercarea moarte n-are . Recrutarile nu se fac de catre jucatori. Se poate face o cerere catre un global de recrutare (tip si explicita la ce anume te pricepi si cu ce ai veni in ajutorul acestui forum) :) aici este vorba de problema tehnica a serverului mu online nu de forum. pentru cereri gm / mod este un topic pe la informatii, sau poti urmari pe unde posteaza ija sau murdoc, si gasesti la semnatura lor un formural.
Guest Interzisa Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Daca tot nu aveti timp sa rezolvati problemele de tip tehnic ale server-ului , de ce nu recrutati oameni care chiar pot sa va ajute ? Cred ca sunt destui playeri care se pricep si va pot ajuta . Faceti o selectie calumea si asa toata lumea ar fi multumita : adminii numai trebuie sa inchida zeci de topicuri pe aceasi tema , iar playerii numai trebe sa astepte luni de zile pana se rezolva o problema . In plus , cei care va ajuta capata exp care ii poate ajuta in viitor . Cred ca a mai fost propusa aceasta sugestie , dar incercarea moarte n-are . Recrutarile nu se fac de catre jucatori. Se poate face o cerere catre un global de recrutare (tip si explicita la ce anume te pricepi si cu ce ai veni in ajutorul acestui forum) :) aici este vorba de problema tehnica a serverului mu online nu de forum. pentru cereri gm / mod este un topic pe la informatii, sau poti urmari pe unde posteaza ija sau murdoc, si gasesti la semnatura lor un formural. Ca sa te poti ocupa de o anumita parte tehnica a acestui forum, trebuie sa ai acces, fara acces ..n-ai nici o sansa. De aia am zis ca intai se face o cerere de recrutare explicita cu ce anume (tehnic vorbind) poti ajuta. :)
Konvict Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 nu inteleg ce treaba are forumul...pagina de creat conturi este suspendata(nu stricata) pana rezolva probelema cu mu guardul, sau stiu eu ce.
Guest Interzisa Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 nu inteleg ce treaba are forumul...pagina de creat conturi este suspendata(nu stricata) pana rezolva probelema cu mu guardul, sau stiu eu ce. Si cum ai vrea sa afle Staff-ul linkmania care cu ce se ocupa? Daca tu nu faci o cerere explicita cu ce ai putea ajuta... Dar au ei cine se ocupa dar dureaza. :) daca poti ajuta o poti face si printr-un pm nu tre sa ai acces pe forum pentru asta :blink: Lasa ca este cine se ocupa de problemele serverului Mu linkmania, si eu zic ca nu trebuie sa aibe mod pe forum, dar trebuie sa aibe acces la server, si ai tu impresia ca o sa de-a cineva din staff-ul linkmania acces la server unui jucator? :)
Konvict Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 daca poti ajuta o poti face si printr-un pm nu tre sa ai o functie pe forum pentru asta :blink: asta am zis si eu in primul meu post din topicul asta :))
Odyzzeus Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Chiar recent am facut un anunt pentru o astfel de recrutare http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showannouncement=60&f=303
al3xandru Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Chiar recent am facut un anunt pentru o astfel de recrutare http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showannouncement=60&f=303 eu as avea o intrb..dc acum se trimit direct catre un mod prin pm si nu se mai completeaza cererea aia de pe site? cumva pentru ca cererea aia mergea direct la gunoi?mi se pare normal cand cineva face o cerere relativ serioasa sa primeasca un raspuns cu da/nu/ne gandim etc..nu sunteti contactati daca va primim daca nu mai baga o fisa :)) .Conteaza mult pentru oricine sa stie ca macar aceea cerere ia fost analizata si nu si`a pierdut timpul dgb.Asta asa ca o mica sugestie.. :D
Odyzzeus Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nu se arunca nimic la gunoi. Am facut anuntul acela pentru ca e un post diferit de cel de moderator sau game master si, in plus, avem nevoie acum de unul, doi tehnicieni MU. Probabil ca voi prelungi termenul pentru depunerea de cereri pentru zilele in care nu s-a putut folosi PM-ul, cum este azi de exemplu
$efu_MG Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Nu se poate da pm sau mi se pare mie.. Doream si eu sa dau un pm la cineva si imi da ceva eroare.. :dontknow:
chaserz Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 nu merge PM-ul de cateva zile.se zice ca se lucreaza la forum
$efu_MG Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Mda din cate vad se duce de rapa tot ... Statusu de aproape o saptamana nu se mai merge , merge doar la cine vrea el .. Forumu incepe sa faca figuri si el.. Ce se intampla cu linkmania? Poate daca ne-ati informa si pe noi v-am putea ajuta cu ceva . Sunt destui useri care stiu si ei cate ceva de MuOnline / WebSites etc.. Cum e zicala " unde is 2 puterea creste " ... :dontknow: :dontknow: