Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Ghenovici

Problema Mu/client/PC

Recommended Posts

Posted

Va salut ! Am si eu o mica problema....

Aprind pc-ul....ma joc , citesc , ascult muzica ....toate bune si frumoase , DAR .....in momentul in care intru in mu nu merge mai mult de 20 , 30 maxim 40 de minute ...apoi se aude un "sunet blocat , in reluare ca sa zic asa" , gen BRRRRR si pam pam pam...pc-ul isi da restart.

Astazi de dimineata am aprins pc-ul....ca in orice zi mi-am vazut de treburi...acum 5 min am incercat sa intru in mu si culmea...am dat start , s-a incarcat guardu`...am bagat usser si pass am dat ok si ce sa vezi , again ...BRRRR si rr pc.De la inceputul db-ului nu am schimbat ceva la pc (ma refer componente) , doar un format , o chestie , o maslina....

Ma poate ajuta cineva cu problema aceasta ? Multumesc ! :)

Posted

Cum stai cu sursa calculatorului?? Daca nu joci mu si de exemplu te uiti la un film sau te joci altceva isi da rastart??

P.S.Ai mai curatat din cand in cand calculatorul de praf "sursa , cooler-ele??" daca nu, ia si desfa carcasa si punete la curatat.

Dupa ce l-ai curatat , daca face la fel:

intra in system properties, advanced, startup and recovery, debifeaza automatic restart

Posted

eventual curata sursa ca presimt ca o sa o inlocuiesti daca mai intrii de multe ori in mu :) (mu-ul foloseste f multe resurse si in momentul in care u intrii se incinge procesorul coolerul "alearga besmetic" si sursa nu iti mai face fata si poc ) daca mai faci vreun astfel de experiment sa te gandesti cat costa o sursa noua :)) ca cea pe care o ai acum nu face fata ;) .Am patit si eu la fel deci nu vb din auzite ,ba chiar mi s-a intamplat de cateva ori dupa mi-a arso :D

Posted

Scoate coolerul dp procesor, scoate procesorul, curata coolerul dp procesor, verifica daca mai are pasta procesorul (daca nu du-te cu el la un magazin de calculatoare si spune-i sa iti pun un pic de pasta sau cumpara chiar tu un tub). Verifica sursa daca functioneaza cum trebuie(posibil sa fie asta de vina). Eu am patit sa mi se dea restart la pc destul de des din cauza ca s-a stricat coolerul dp procesor si nu am observat. Intr-un final s-a ars procesorul.

Ptr 20-30 de lei cat ia cineva ptr o verificare eu zic ca se merita sa mergi sa iti faca un test la componente daca functioneaza in regula.

Posted

curatat cooler,pus pasta pe procesor si daca persista schimba sursa.e singura explicatie logica(sa iei o sursa de 600 pentru a nu mai intampina probleme)

:tiphat:

Guest VirusLNK
Posted

Aprind pc-ul....ma joc , citesc , ascult muzica ....toate bune si frumoase , DAR .....in momentul in care intru in mu nu merge mai mult de 20 , 30 maxim 40 de minute ...apoi se aude un "sunet blocat , in reluare ca sa zic asa" , gen BRRRRR si pam pam pam...pc-ul isi da restart.

Vai de capu meu :)) Brrrr si pam pam

Posted

Daca e vorba de un calculator care in general este folosit pt game-ing nu te zgarci, ia si tu o sursa buna. Una buna,acceptabila dupa parerea mea e cam la 90-100.

Nu te zgarci la una de 30-50 lei care o sa tine abia cateva luni si care baraie enervant dupa un timp.

O zi buna :tiphat:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...