Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest [biili]

Nesimtire UBER

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422982

Cum adica domnilor, nu este cazul de ss in aceasta situatie?Uitati-va un pic ce caractere sunt pe acel spot.Cate rr-uri au ele; ce lvl au ele.Fara buff-ul de la elfa crapau toti.

Omul a venit la preluare , vazand ca nu poate prelua acolo a zis ca luam altfel spot-ul; dam duel elfei , se opreste elfa , nu le mai da buff, mor toti si raman cu spotul.

BaZaC

Silphy

Mirela

Nu cred ca el o venit pe spot cu intentia de a face duel cu elfa, cum mentineaza UBER in topicul de mai sus.

@domnul Mask, nu cred ca v-ar conveni sa vin la dumneavoastra pe spot, sa incerc preluare, sa imi raspundeti (preluarea sa esueze) si sa dau duel elfei si sa va iau spotul cu japca.

Posted

' date='25 September 2011 - 17:42' timestamp='1316965362' post='5989015']

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422982

Cum adica domnilor, nu este cazul de ss in aceasta situatie?Uitati-va un pic ce caractere sunt pe acel spot.Cate rr-uri au ele; ce lvl au ele.Fara buff-ul de la elfa crapau toti.

Omul a venit la preluare , vazand ca nu poate prelua acolo a zis ca luam altfel spot-ul; dam duel elfei , se opreste elfa , nu le mai da buff, mor toti si raman cu spotul.

BaZaC

Silphy

Mirela

Nu cred ca el o venit pe spot cu intentia de a face duel cu elfa, cum mentineaza UBER in topicul de mai sus.

@domnul Mask, nu cred ca v-ar conveni sa vin la dumneavoastra pe spot, sa incerc preluare, sa imi raspundeti (preluarea sa esueze) si sa dau duel elfei si sa va iau spotul cu japca.

/re off

Posted

Esti greu de cap.

Nu am cerut nefondata la postul trecut dar intrece masura.

Asta chiar da dovada de vanatoare.Ai face orice sa ma vezi cu ss nu?

Mai spamezi mult?

Posted

Neah nu sunt genul de om , dar explica si mie ce cautai langa spot dupa ce ai dat duel , si de ce ai dat pk celor care au vrut sa vina pe spot?

Ai vazut ca nu poti prelua ce ai zis ia sa opresc eu elfa si sa le iau spotu. Ai gresit platesti. Eu consider ca ai fost nesimtit , de ce nu mi-ai dat duel pe sm? De ce ai dat duel elfei? Vii cu replici ca "am vrut sa provoc elfa la duel" , ti-ai gasit tu sa dai duel elfei fix pe spot pricajitule. Nici macar nu cred ca stii ce inseamna cuvantul nefondat dar nah.. eu am dovezile necesare ce doresti ma mult?

Posted

Ce ai explicat tu ma? ca vrei sa faci duel cu elfa? Ma pricazule al drq da fix pe spot ti-ai gasit ma cand aia au 1-2 . Si ce explicatie ai ma ca stateai langa spot ? Si de ce le-ai dat pk alora?

Posted

Tiam explicat ce a fost de explicat in topicul celalalt .

Acum asteapta nefondata fara sa mai faci spam.

si ce regula a incalcat de ceri tu nefondata? Treaba cu nesimtirea fiind asa subiectiva. Trebuia facut la banati topicul, dar esti comic sa ceri asa ceva :) Pacat ca sunt admini care ar putea sa dea

Posted

si ce regula a incalcat de ceri tu nefondata? Treaba cu nesimtirea fiind asa subiectiva. Trebuia facut la banati topicul, dar esti comic sa ceri asa ceva :) Pacat ca sunt admini care ar putea sa dea

A postat odata a venit adminu a inchis topicul. Din punctul meu de vedere asta e vanatoare din partea lui , si iam adus destule argumente la primul post.

Apropo tu de ce te bagi , esti cumva implicat si nu stiu eu?

Posted

A postat odata a venit adminu a inchis topicul. Din punctul meu de vedere asta e vanatoare din partea lui , si iam adus destule argumente la primul post.

Apropo tu de ce te bagi , esti cumva implicat si nu stiu eu?

Ce vantaoare ma eu te-am pus sa vii sa dai duel elfei? Daca mureau toti si pierdeam spotu? Atunci ce era mama? vii tu aici si spui ca ai vrut sa faci duel cu elfa , da tu te auzi ce spui? Asa hai ca ma duc si eu si unde prind o elfa afk cu re on ii dau duel si va iau spoatele , nu cred ca va conveni , ati fi cu gura pe post pe forum imediat.

Posted

Nu ca tu esti atat de prost in cat nu poti sa respiri , ma cap de pluta uitate ca imi cere omu sa ii dau trade, nu am dat trade elfei ci lui care imi cere acest lucru.. doamne ...

A venit mirela la tine si ti-o zis hai ma dami un duel? Tot incerci tu aici sa te scoti .

Daca tot ai vruit sa dai duel cu elfa , ce asteptai mai jos langa spot? Iti zic eu ce asteptati sa moara cei de pe spot sa poti sa il ei. Macar ai atata demnitate in tine si recunoste nu te tot ascunde dupa deget.

Daca tu spui ca nu a fost nesimtire de ce tot postezi atea exemeple daca stii sigur ca tu nu ai facut nimic rau.. las-o asa sa vedem ce si cum , te dai singur de gol nu de alta.. auzil vere am vrut sa fac duel cu elfa ... da cine esti tu ma zoro?

@re off'ul nu sunt obligat sa il pun , dat fiind ca in arena este interzis , poate aveam de gand sa merg in arena. Nu ma obligi tu pe mine ce comnezi sa imi pun pe char , asa cum pe spot la mine pot dansa si rumba daca vreau.

Posted

In primul rand cer warn up pentru jigniri.

Poza aia unde zici tu ca astepta e facuta una dupa alta cu cea cu duel. Am mers pana la ultimu spot si dupa ma indreptam spre 110 110.

Si daca tot zici tu ca poti dansa rumba eu de ce nu pot sa fac duel cu elfa?

Se vede ca esti mai greu de cap. Tu ai alte scopuri cu postu asta nu nesimtire.

E clar ca in pozele alea cu magnum dadeai duel la elf . Degaeba incerci sa te scoti. Se si vede ca vorbea pe guild despre faptul ca nu poti sa opresti un elf din dat buff.

Se uita cineva si aici ca sunt satul de spamul acestui personaj.

Posted

Da iar te-am jicnit ma?:(( ce rau sunt... adevarul doare stiu... E clar ca dadeam duel elfei auzil.. elfa de ce nu a postat ma poze daca ii dadeam duel? Ca era on .. Da nah tu intelijentule... AI mers la 110 110... stii ca asta se poate verifica in loguri si iti iei mult mai mult daca se pune sa verifice acest lucru...

Atat am avut de spus nb :tiphat:

Posted

Ai primit raspunsul in celalalt topic de la TheMask.

permanent pe .biili pentru cont clona + ca la urmatorul topic de acest gen primesti permanent pe contul principal.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...