Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

qtestq

KS golden

Recommended Posts

Posted

NU ajutati (nici daca vi s-a solicitat acest lucru) la omorarea goldenilor.In caz de reclamatie nu va functiona sub nici o forma scuza "Doar l-am ajutat, i-am dat item-ul (BOK-ul)"!

+ warn up neimplicat pls.

Posted

In mod normal aici se plateste cu nefondata nu cu scuze , si ceea ce zici tu "ma enervasem la o fazacu SoulMaster" zice clar ca astai vanatoare ce faci tu , pentru SoulMaster vanezi altii din Royal !Meriti 5 zile cu felicitari ! :tiphat:

Posted

In mod normal aici se plateste cu nefondata nu cu scuze , si ceea ce zici tu "ma enervasem la o fazacu SoulMaster" zice clar ca astai vanatoare ce faci tu , pentru SoulMaster vanezi altii din Royal !Meriti 5 zile cu felicitari ! :tiphat:

Nefondata pentru ce? Am poza golden, poza KS, iar in regulament este specificat clar:

NU ajutati (nici daca vi s-a solicitat acest lucru) la omorarea goldenilor.In caz de reclamatie nu va functiona sub nici o forma scuza "Doar l-am ajutat, i-am dat item-ul (BOK-ul)"!
Posted

Ce parte din:

nu intelegi ?
Posted

odata ce ii ceri mana si ii spui "DAI" e vanatoare amice asta !Nu are treaba cu regulamentul , NESIMTIRE se cheama !Daca nici Lancelot nu a inteles ceea ce ai facut tu , daca trebuia apela la regulament din prima !Aici e nesimtire nu are treaba cu REGULAMENTUL ! :tiphat:

Posted

Suspend placut. Am vazut ca ti-ai adus avocatii.

Dupa ce ca tu ai comis-o te mai dai si jmecher in joc las ca mai stai 5 zile pe bara

Posted

Am retras, care este problema voasatra? Am poza golden, poza ks si am dat si citat din regulament unde se specifica: NICI DACA VI S-A SOLICITAT ACEST LUCRU.

In fine, repet inca odata: AM RETRAS PLANGEREA, insa cer war up avocatilor.

Posted

Am retras, care este problema voasatra? Am poza golden, poza ks si am dat si citat din regulament unde se specifica: NICI DACA VI S-A SOLICITAT ACEST LUCRU.

In fine, repet inca odata: AM RETRAS PLANGEREA, insa cer war up avocatilor.

mieee nuuuuuuu :violent: :kiss:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...