Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cnawp

[Rezolvat] Fizeen - non fp

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Cnawp

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Fizeen

Screenshot-uri:

Aici primeste tie

Aici ne bubuise masina si inca era in tie

Aici imi zice ca nu da quit dar lasa asa ca sa ia kick pt afk

L-am chemat pe moses sa vada si el

Mi-a zis sa-l postez

Aici nu mai este

Peste cateva secunde revine in joc , se observa clar ce non fair play e

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): I-am dat tie , i-am cerut recompensa , a zis ca nu da . I-am zis ok atunci te tin asa toata ziua si a zis ca ok .. i-am zis ca n-are voie sa dea quit cica nu dau quit dar las afk si iau kick . L-am chemat pe moses sa vada , a vazut si el , i-am facut poze si peste ceva timp a iesit si imediat peste cateva secunde era iar in joc .. se vede ca nu era afk ci a asteptat sa ia kick si apoi a intrat la loc.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Moses , Perpripiu

Martori: moses

Posted

Nu aveai cum sa il ti in tie toata ziua pentru ca oricum murea ca ii scadea hp-ul in timp. Din moment ce a bubuit masina iar el era legat in masina, acesta trebuia sa moara odata cu incidentul, nu s-a intamplat deci este vorba de un bug. Mai departe, din punctul meu de vedere, el ramanand blocat intr-un loc fara sa se miste = afk. Normal asistentul chemat trebuia sa rezolve la fata locului, eventual il debloca. Neatentie!

Fizeen nu primeste nimic. Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...