zgaiba Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422354 1. mai treci tu pe la banati 2. mai treci inca odata pe la banati . 3. cand n0ai ce face mai trage cate un ochi pe la sectiunea BANATI 4 . M-am saturat sa iau warn up de la Kittie . 5 . mai treci TU pe la sectiunea BANATI . 6. stii ce inseamna cumantul DIVERSE ? dupa mintea mea de prst la diverse se pot face diverse topicuri . DESPRE ORICE . sper sa te simti jignit cum m-am simtit si eu , :tiphat:
Konvict Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Si ce ai vrea sa demonstrezi cu topicul asta ? :blink:
VirusiK Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Si ce ai vrea sa demonstrezi cu topicul asta ? :blink: Ca cineva a luat ss aiurea , daca ai mintea incuiata.
[Creator] Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Bine in acest caz haide sa umplem sectiunea cu topicuri gen ... Ce faci , cum sunteti , cine vine pe afara si asa mai departe ... Daca doreai ceva puteai folosi functia PM ... ti-am spus pm lui Odyzeus sau ija ... nu trebuie topicuri speciale . Closed data viitoare suspend .