Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bvlgari

pk golden

Recommended Posts

Posted

logic...pune poza cand iti fac eu daca iti fac self si eu cer ss

ce vrei? ca nu inteleg?

ti s-a schimbat statusu =ai facut pk

mai invata..ca totusi..esti BM

LE.am si poza de care ceri tu..da o pun la dimineata..sa mai fierbi putin :nanana:

Posted

:))nu fierb eram galben dinainte 1 pk deci,am omorat calumik deci rosu 2 pk

la tine a fost doar aparare la self,poate data viitoare neamtzule,si daca cineva se uita cum omori golden SFAT nu mai fa self

Posted

neamtzu are poza cu golden + poza cu pk.

BFromHell ai poza cu acel golden inaintea lui neamtzu?

Nu am stateam langa el si a inceput sa dea in mine,ce am facut eu este raspunsul la selful facut de el

Posted

Deci repet de la 0 ija.Am ajuns langa neamtz.Avea deja goldenul lui.A venit si calumik.Eram deja in prima faza de pk din arena deci eram toti 3 langa gold.Apoi neamtzu a facut self desi are 1 rr peste mn hyon ul meu si-a spus cuvantul si l-am omorat.A doua faza de pk se activeaza cand in loc sa nimeresc combo in neamtzu am dat pe calumik.Pot sa demonstrez ca neamtzu face faze de genu la golden are obiceiul sa atace daca privesti,nu zic ca sunt usa de biserica ca asteptam poate poate,da e gresala lui ca a facut self.Pun imediat poze cu aceasi faza ieri sau alaltaieri aceleasi personaje principale.

PS:am schimbat status ca dadea un sm tot din guild cu neamtzu in mine

Posted

las-l acuma ca e B.M da nu intelege ca selfu a trecut.Mi-a dat pk si s-a schimbat statusu.

Nu inteleg ce e asa greu.

Poza cu golden ai?Sau se poate inchide?

Posted

daca ai vreo nelamurire deschizi post nou - ma acuzi - pui poze,dovezi,ce vrei tu si astepti.

Aici vorbim de un pk la golden.Nu de alte ocazii in care eu te-am mai atacat.

App vezi k si la faza respectiva am poza cu goldenu,doar ca nu te-am postat de data aia.

La postu asta mai ai ceva de adaugat?

Admin te rog nu o mai lungi ca vezi ca nu face diferenta intre selfdefence si pk.Poza cu golden singur nu are.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...