Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

vandsicumpar

PK PE SPOT

Recommended Posts

Guest oquletzu
Posted

Se pare ca char spooK este char pt "preluari" al HH daca ne uitam si la celalalt topic. Si app nu am poza cand eram mort doar cand a inceput sa ma atace la fel ca pe restu partyului

PS: joc pe char Dima

Posted

In aceasta seara spooK a "curatat" mai multe spoturi:),vreau sa se verifice va rog cine intra pe contul lui si face asemenea lucruri:).

Mai este o plangere,dar vad ca deja e retrasa:),sa fie old_bk cu contul secundar spooK?se poate verifica pls?:).

Posted

1. Poza cu pk a lui kukytzaa nu este buna.

2. Las-o pe Mistic sa ma reclame, nu fi avocatul ei, te rog. Pot vedea si eu poza cu spotul din partea lui Mistic?

3. Toate cele bune!

Posted

2. Las-o pe Mistic sa ma reclame, nu fi avocatul ei, te rog. Pot vedea si eu poza cu spotul din partea lui Mistic?

3. Toate cele bune!

Mistic nu are cont pe forum , si am postat eu si pentru ea !

Posted

3. Toate cele bune!

Mistic nu are cont pe forum , si am postat eu si pentru ea !

Pot vedea si eu poza cu spotul din partea lui Mistic, daca nu e prea mare deranjul ?

+ Sa nu uitam de nefondata, pentru acuzatiile aduse.

@Daca nu sunteti in stare sa faceti o plangere conform regulamentului, va rog sa nu mai faceti.

Posted

Verificati-ma sa nu aibe cosmaruri:)) :whistle:

PS: cam veche poza ai cu spotu, 14 ore, hmm ai facut print si dupa ai lasat afk cu auto print de a rezultat printu cu pk pe spot?

Posted

Ti-a facut auto printu poza cu spot cand murea sm-ul ala? =)) tare

Dupa ce ca nici nu ai stat la comp pentru printurile alea le mai si postezi, ia vezi ce mai ai pe acolo, posteaza tot sa vedem si noi cine a mai luat pk la tine pe spot, ca in intervalul 9-23 ai fost afk..

Posted

Pune te rog pozele 0022-0021 sa vedem si noi ce ai vrut sa ascunzi domnisoara Mistic.

eu sunt impartial...nu am nimic cu nici un guild....dar Mistic nu e obligata sa va puna toate pozele...le-a pus doar pe cele cerute de regulament.....asa voi puteti cere toate pozele de dimneata...poate, poate se vede un meetpl ceva.....nu e mai simplu sa preluati spotul conform regulamentului? asa dati pk si dupa aia tipati autoprint sa scapati fara ss

dai pk iei ss....o banui de autoprint ... deschizi plangere separata si postezi ceva dovezi.....dar puteti lua nefondata daca se dovedeste ca nu a avut autoprint

o seara placuta!

:tiphat:

Posted

Ghici ciuperca ce-i ? :))=))

@Daca tot a inceput vorba de elite, as dori daca se poate ca moderatorii sa-i ceara pozele 0022 si 0021 lui Mistic, ca sa vada si poporu' ce ascunde dansa. :-j

@Ma scuzati de remarca, insa kukytzaa nu este kukytza alias

kukytza 99 06-Sep-2011 12:57 14-Dec-2011 11:57 Hack -LINK- -ija-
?

-aici este evident autoprintul, fiind facute astfel 3 poze. Daca nu primea PK nu cred ca aveati atatea poze, domnisoara Mistic. :)

Este evidenta inactivitatea(away from keyboard) domnisoarei Mistic, rascolind prin toate printurile.

@As dori daca se poate sa ii fie cerute restul pozelor(de la 6) pentru a ne asigura ca nu sunt facute de autoprint.

Si, sa analizam urmatoarea poza: http://picz.ro/index.php?id=45cb86ad8732259d792b760d5964bd28

Cand domnisoara Mistic a facut poza avea 17 hp, deci nu era vorba de PK asupra dansei, insa dupa cum stim autoprintul se activeaza cand se schimba statusul unui player(caz identic si in restul pozelor facute de domnisoara Mistic)- la fiecare PK ea face cate 3 poze. Este cam evident autoprintul. O zi buna sa aveti! :tiphat:

Si in ultimul rand, nu prea observ PK-ul, deoarece nici printul lui kukytzaa nu este corect, insa nici cel al domnisoarei Mistic. As dori o nefondata pentru acuzatiile aduse.

Posted

Ghici ciuperca ce-i ? :))=))

@Daca tot a inceput vorba de elite, as dori daca se poate ca moderatorii sa-i ceara pozele 0022 si 0021 lui Mistic, ca sa vada si poporu' ce ascunde dansa. :-j

@Ma scuzati de remarca, insa kukytzaa nu este kukytza alias

kukytza 99 06-Sep-2011 12:57 14-Dec-2011 11:57 Hack -LINK- -ija-
?

-aici este evident autoprintul, fiind facute astfel 3 poze. Daca nu primea PK nu cred ca aveati atatea poze, domnisoara Mistic. :)

Este evidenta inactivitatea(away from keyboard) domnisoarei Mistic, rascolind prin toate printurile.

@As dori daca se poate sa ii fie cerute restul pozelor(de la 6) pentru a ne asigura ca nu sunt facute de autoprint.

Si, sa analizam urmatoarea poza: http://picz.ro/index.php?id=45cb86ad8732259d792b760d5964bd28

Cand domnisoara Mistic a facut poza avea 17 hp, deci nu era vorba de PK asupra dansei, insa dupa cum stim autoprintul se activeaza cand se schimba statusul unui player(caz identic si in restul pozelor facute de domnisoara Mistic)- la fiecare PK ea face cate o poza. Este cam evident autoprintul. O zi buna sa aveti! :tiphat:

Si in ultimul rand, nu prea observ PK-ul, deoarece nici printul lui kukytzaa nu este corect, insa nici cel al domnisoarei Mistic. As dori o nefondata pentru acuzatiile aduse.

eu zic ca se vede destul de clar in stanga in colt sus "1st stage outlaw" .

Posted

Se vede, dar in mod cert nu i-am dat PK domnisoarei Mistic si nici domnului kukytzaa. Mi s-a schimbat statusul cand Mistic era in viata, ceea ce denota ca nu ei i-am dat PK, iar poza lui kukytzaa nu dovedeste nimic, avand in vedere ca este facuta in baza.

UITATI-VA CE AM SCRIS UN POST MAI SUS.

Posted

Rog sa nu se dea warn la cei neimplicati ! Lasatii sasi spuna parerile! :tiphat:

DECI SA DOVEDIT INCA ODATA CARACTERUL CELOR DIN HH , NESIMTITITLOR DIN HH , KIRUUR IA 20 PENTRU ACELASI CAZ , SPOOK AR TREBUI SA IA TOT 20 , 10 PENTRU PK X2+ 10 PENTRU NESIMTIRE , ASA CEVA ESTE INADMISIBIL STAI NOAPTE DE NOAPTE PAZESTI SPOTUL SI DUPA VINE UN MILOG TE OMOARA SI ITI IA SPOTUL , NU AM FOLOSIT PROGRAME DE AFK SE VEDE DIN PRNTURI CA AM WINDOWS MODE NICI MACAR CLICKER NU AM , SI ACUM PUNEO POZA CU MILOGUL DE SPOOK , CAE SE ROAGA SA RETRAG , DACA ERA NEVINOVAT NUSE MAI RUGA IN HALUL ASTA!

http://imageshack.us/photo/my-images/842/screen091902390013.jpg/

Uitati si voi ce poate face baiatul asta !Il doare in cot ca ia 5 zile si revine pe spot,daca nu ia macar 10 zile e ceva incorect!

http://imageshack.us/photo/my-images/3/screen091902340011.jpg/

cu siguranta daca era nevinovat nu imi mai dadea pm ! Sper ca adminii sa ia decizia corecta si sa pedepseascain acest caz si nesimtirea ! :tiphat:

Posted

Ti-a facut auto printu poza cu spot cand murea sm-ul ala? =)) tare

Dupa ce ca nici nu ai stat la comp pentru printurile alea le mai si postezi, ia vezi ce mai ai pe acolo, posteaza tot sa vedem si noi cine a mai luat pk la tine pe spot, ca in intervalul 9-23 ai fost afk..

Aduci niste acuzatii prostesti Mistic e aproape tot timpul on , ca si mine ,mie imposibil sa imi faceti preluare mie , doar prin pk puteti lua un spot , si apropo poza cu 14 ore de la spot , nu conteaza , cate ore are , daca are cineva print cu spotul gol in timpul ala de 14 ore si imi dovedeste ca nu mai e spotul meu eu sa iau suspend pentru nefondata , dar atata timp cat nimeni nu mai are un print cu acel spot poza poate fi si de 24 de ore !Nu va mai chinuiti sal scoate-ti ca sunte-ti niste nesimtiti si niste non-playeri care fentati jocul!Numai prin pk puteti lua spot !Altfel nu sunte-ti in stare !AM spu si o repet , inca odata alianta HH si-a aratat caracterul ! E chiar trist ca unul sa ia suspend dupa sami zica "nu ma intereseaza oricum vin dupa 5 zile si cresc" cand stii ca tu ai tras atata timp de acel spot !Toate cele bune !:tiphat:

Posted

Si legat de printurile noaste cu pk , pe cine ai omorat , pe soacramea de arata stage lvl 1 ?si la Mistic e vizual bug daca te uiti atent la party demonstreaza ca ea a murit , nu mai cauta nod in papura ia tata si ispasesteti pedeapsa !

Posted

http://imageshack.us/photo/my-images/52/1jpeg.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/690/dada432423jpeg.jpg/

Asa nu:)

p.s spook nu meriti sa ai prieteni ca Old_bk:),daca te luai dupa el ajungeai bine. :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...