*Icy* Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422538 Eram on vorbeam pe pm .... am vazut itm-ul si am vrut sa il iau nimic mai mult ... Am stat foarte putin acolo ... am si plecat imediat moment in care am observat ca john imi dadea comenzi de afk . I-am dat pm si l-am intrebat daca face preluare ?... nu observasem ca e admin si nici nu il stiam de admin dupa nume ( greseala mea nu sunt la curent cu componenta stafului decat in linii mari ) ... eram concentrat la discutia aprinsa de pe PM ... el m-a intrebat de ce nu raspund ... si i-am zis ca vorbeam pe pm si ca nu eram atent la ce se discuta pe normal chat . Poate confirma si john ca eram on si ca am vb cu el ... nu inteleg ce l-a facut sa mai posteze .. mai ales ca printurile dupa cum se vede arata ca am incercat sa iau itm-ul de pe jos ultimele doua arata ca timp de un minut nu am raspuns la doua intrebari de afk puse foarte rapid ... decurs de cateva secunde ( greseala mea ca nu am fost atent la ce se discuta pe normal chat fiind concetrat la discutia de pe PM ) Daca astea sunt probe/ motive sa fiu acuzat de move to si sa imi iau 60 de zile atunci sincer ... ce sa mai zic . Rog sa raspunda doar -john- ( sa confirme sau nu cele spuse de mine )si eventual moderatorul care rezolva reevaluarea ., restul comentariilor sunt inutile si imi provoaca lehamite .
Lancelot Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 daca John confirma ca erai on eu scot suspendul nu e problema eu vad doar ce e in printuri si tind sa-i acord lui credit..ceea ce e normal
*Icy* Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 daca John confirma ca erai on eu scot suspendul nu e problema eu vad doar ce e in printuri si tind sa-i acord lui credit..ceea ce e normal Si tu mai Lancelot vezi in printurile astea motive/argumente care confirma acuzatia de move to ... si sa ma procopsesti cu asa cadou ? In fine vorba multa saracia omului , schimba doua vorbe cu -john- ,si vezi ce spune .
SHARK_BITE Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Doar o mica ""atragere"" de atentie ....la move to pick caracterul revine EXACT pe aceleasi coordonate si EXACT in aceeasi pozitie,o simpla vizualizare de primul print si ultimul dovedeste ca nu este pe move to pick .
-john- Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 la care coordonate te referi shark? P.S. intrebarile de afk se pun in decurs de 2 minute, si el raspunde in minutul 3 cand scriam sa ii dau d/c.
SHARK_BITE Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 La coordonatele din prima poza si ultima -john-..pune pozele una langa alta si vezi ca la ultima poza este mai jos spre Atlans cu 1-2 coord plus ca nu mai este in acceasi pozitie...era super bine daca puteai filma se vedea cred ca mult mai clar . Si poate iti amintesti la faza respectiva daca a plecat instant ..ptr ca daca a intarziat un pic poate a asteptat sa vada daca iei itemul de jos,daca eram in locul lui si vedeam ca nu il iei ma gandeam ca iei d/c sau nu te intereseaza itemul si ma bagam sa il iau eu ....
*Icy* Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 la care coordonate te referi shark? P.S. intrebarile de afk se pun in decurs de 2 minute, si el raspunde in minutul 3 cand scriam sa ii dau d/c. -john- eu am dat move prima data ... apoi la cateva secunde am vazut pe chat ca imi puneai intrebari de afk... ti-am dat pm si te-am intrebat daca faci preluari . Sincer nu stiam ca esti admin ... Mi-ai zis ca esti admin , m-ai intrebat de ce nu raspund , ti-am zis ca vorbeam pe pm si nu am fost atent apoi mi-am cerut scuze ca nu am raspuns si ne-am salutat vazandu-ne fiecare de ale noastre . Daca nu am raspuns la doua intrebari .. puse in minutul 54 ( posibil in ultimile secunde ) si a doua pusa in minutul 55 la fel (posibil in primele secunde ale minutului )... asta nu inseamna ca eram afk . Am zis si mai sus eram on ... vorbeam pe pm si nu am fost atent la chatul normal .... cum am vazut ti-am dat imediat pm si mi-am cerut scuze ca nu am raspuns .
-john- Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 pacat ca nu am facut print si minutul 3 ca sa iti demonstrez ca nu erai on
*Icy* Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 pacat ca nu am facut print si minutul 3 ca sa iti demonstrez ca nu erai on Eu nu mai zic nimic .. nu vreau sa ma contrazic cu tine .Oricum cuvantul tau cantareste cel mai mult din cate stiu ... asa ca ramane la latitudinea ta si a moderatorului care rezolva reevaluarea . O seara placuta .
-john- Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 rog un moderator sa rezolve reevaluarea. o seara buna in continuare.
ija4ok Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ai plecat dintr-un punct si te-ai intors tot acolo (singura diferenta e ca in una esti cu fata si in cealalta cu spatele). La astfel de chestii nici nu este obligat sa stea mai mult ca poate poate revii si scapi de suspend. Suspendul a fost acordat corect si ramane.