PureSoul Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 As avea o sugestie. Mi s-ar parea mult mai OK daca contoarele s-ar pune la un interval de maxim 5 zile si nu dupa saptamani/luni bune. Cum vi se pare ?
ija4ok Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Daca stii ca ai fost prins afk de un admin ar trebui sa te astepti la contor. GM-ul care pune contoarele trebuie sa se uite pe 100-300 de poze si sa puna cam 50 (depinde cati prinde afk). Asta necesita ceva timp, poate omul pleaca la servici si nu are timp sa le puna. Apoi el urca acele 50 de poze la contor si vin eu sau al moderator si le iau la verificat una cate una. Editez in topicul de afk la fiecare persoana in parte, numele, abaterea +link la poza. (si este nevoie de timp).
mau Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 As avea o sugestie. Mi s-ar parea mult mai OK daca contoarele s-ar pune la un interval de maxim 5 zile si nu dupa saptamani/luni bune. Cum vi se pare ? exact asta l`am intrebat si eu aseara pe ija :)) cel mai bn ar fi sa se actualizeze inainte de fiecare CS :whistle:
-GUNIT- Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 contoarele sa se puna doar martea :) cel mai bine
ija4ok Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Daca se pun marti cei care iau suspend de la contor participia la CS, atunci sare lumea in sus ca de ce nu ii postez joi ca sa nu participe la CS.
192.168.1.1 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Daca se pun marti cei care iau suspend de la contor participia la CS, atunci sare lumea in sus ca de ce nu ii postez joi ca sa nu participe la CS. ar fi bine sa se stabileasca o zi in care sa se posteze contoarele. nu toti au timp sa urmareasca topicul ala in fiecare zi... din partea mea sa fie duminica inainte de c.s. Off Topic : no offece, dar in loc sa va ocupati cu probleme mici ( gen sugestia asta ) mai bine urgentati deschiderea paginii de conturi. nu doar cei care nu au cont au de suferit, ci si cei din joc. ( nu mai ai cu cine sa stai la party daca iti faci un caracter nou ) :tiphat:
-GUNIT- Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 pai daca e o regula nu o sa sara. daca nu e o regula si ii postezi joi vineri sambata duminica o sa iti sara in cap ca dc ii postezi sa nu vina la CS. si daca ii postezi luni marti miercuri o sa sara ca dc pe ei ii postezi ca sa vina la CS. :)
capcaunu Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Postati-i in asa fel incat sa poata participa toti la cs,adica cel tarziu miercuri in saptamana respectiva.Dati si voi dovada de putina marinimie ;;)
-GUNIT- Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 de aia am zis cel mai bine marti. daca e GM de aly poate sa isi inscrie alianta si sa vina la CS.
Sigmann Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Postati-i in asa fel incat sa nu poata participa toti la cs, astfel vor sta mai mult on sa nu ia contor....de fapt asta e si scopul contorului sa-i sperie :cool2: de frica contorului ... vor fi mai "motivati" :bananadance2:
Bobby Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Cel mai bine ar fi ca -ija- sa le puna contoarele luni sau marti, indiferent de ziua cand el le primeste dela admini,asa s-ar evita discutiile. :tiphat: app:sigmann tu esti cam rautacios,tu crezi ca nu sunt destul de motivati playeri? sau esti elfa?
Obi-Wan Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Contoarele sunt facute sa nu lasati afk. Din partea mea, le-as pune pe toate inainte de CS ca in felul asta sa le simtiti si sa va ganditi de 2 ori inainte sa lasati afk. Varianta cu martea, no way.
Guest djandi Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Contoarele sunt facute sa nu lasati afk. Din partea mea, le-as pune pe toate inainte de CS ca in felul asta sa le simtiti si sa va ganditi de 2 ori inainte sa lasati afk. Varianta cu martea, no way. nu cred ca vreti sa se ajunga la acuzatii de favoritisme ca x a luat suspend inainte de cs si y nu, mai ales ca unii gm fac parte din aliante care se lupta pt CS , e asa de greu sa stabiliti o procedura clara astfel incat sa nu iasa discutii? tratati si voi subiectul asta cu un pic de seriozitate ,ma gandeam ca ati mai invatat din greselile trecutului si nu o sa mai dati in bara ca atunci cu JackDaniel suspendat de Lancelot cu 2h inainte de CS doar ca asa a vrut el
Obi-Wan Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Contoarele sunt facute sa nu lasati afk. Din partea mea, le-as pune pe toate inainte de CS ca in felul asta sa le simtiti si sa va ganditi de 2 ori inainte sa lasati afk. Varianta cu martea, no way. nu cred ca vreti sa se ajunga la acuzatii de favoritisme ca x a luat suspend inainte de cs si y nu, mai ales ca unii gm fac parte din aliante care se lupta pt CS , e asa de greu sa stabiliti o procedura clara astfel incat sa nu iasa discutii? tratati si voi subiectul asta cu un pic de seriozitate ,ma gandeam ca ati mai invatat din greselile trecutului si nu o sa mai dati in bara ca atunci cu JackDaniel suspendat de Lancelot cu 2h inainte de CS doar ca asa a vrut el Pentru mine procedura e clara. Fac razia si cel tarziu a doua zi postez printurile.
Bobby Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Contoarele sunt facute sa nu lasati afk. Din partea mea, le-as pune pe toate inainte de CS ca in felul asta sa le simtiti si sa va ganditi de 2 ori inainte sa lasati afk. Varianta cu martea, no way. Tu nu faci altceva decat sa incerci sa incurci playeri. La contor tu nu ai luat contor(cica nu avea follyc printuri bune)si tu la randul tau stai afk poate mai mult ca restu. Si cu elitul,pe toate topicurile in care se vorbeste de elit,tu esti mereu impotriva(exesiv) sunt eu curios cum ai crescut tu caracterul tau de joc asa mare fara elit. Nu zic 100% ca ai folosit si tu(lucru care nu este exclus)dar sunt convis ca elfa cu care cresti si tu asa de frumos are 100% elit(lucru ce si tu sti) Si acuma ne mai bagi betze in roata si cu contorul? Daca s-ar da in ziua in care te prinde contor,as fi deacord,dar lucrurile nu functioneaza asa si de acea ar fi bine sa fie stabilit o zi fixa in care sa se puna contoarele.
ija4ok Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Am explicat mai sus care este procedura. Gm-ul face razie - posteaza pozele - un moderator le "urca". Nu se intampla asa rapid toate:) gm-ul poate nu are timp sa posteze, apoi poate nu merge forumul/nu are net - moderatorul observa mai tarziu ca sunt contoare noi s.a.m.d. Poate trebuie sa marim pedeapsa pentru contor de la 4 la 8 zile si atunci sigur nu vor exista probleme (nu prinde nimeni CS). Nu e corect nici sa pun pozele luni ca vezi doamne vrei sa fii la CS, daca vrei sa fii acolo nu sta afk ca sa nu primesti contor. Unul sta on mereu ca sa nu ia contor sau nu sta pe hartile mari ca sa nu fie prins (ca sa poata fi prezent la CS) si celalalt ia contor si totusi vine bine mercy.
zxcv123 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 nu crede nimeni gogosile gen " n-are printuri bune" e clar manevra sa se scoata unu pe altu urat , FOARTE urat si mai vreti fairplay din partea jucatorilor
Obi-Wan Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Contoarele sunt facute sa nu lasati afk. Din partea mea, le-as pune pe toate inainte de CS ca in felul asta sa le simtiti si sa va ganditi de 2 ori inainte sa lasati afk. Varianta cu martea, no way. Tu nu faci altceva decat sa incerci sa incurci playeri. La contor tu nu ai luat contor(cica nu avea follyc printuri bune)si tu la randul tau stai afk poate mai mult ca restu. Si cu elitul,pe toate topicurile in care se vorbeste de elit,tu esti mereu impotriva(exesiv) sunt eu curios cum ai crescut tu caracterul tau de joc asa mare fara elit. Nu zic 100% ca ai folosit si tu(lucru care nu este exclus)dar sunt convis ca elfa cu care cresti si tu asa de frumos are 100% elit(lucru ce si tu sti) Si acuma ne mai bagi betze in roata si cu contorul? Daca s-ar da in ziua in care te prinde contor,as fi deacord,dar lucrurile nu functioneaza asa si de acea ar fi bine sa fie stabilit o zi fixa in care sa se puna contoarele. Nici eu si nici elfa cu care stau in party nu folosim Elite. Si uite ce mari ne-am facut. Stiu, inteleg, e greu sa mai realizati ca SE POATE JUCA SI FARA ELITE dar cine stie. Poate odata si odata o sa va aduceti aminte ca au fost multi altii inaintea mea si a elfei cu care sunt in party (an dupa an) ce au facut full, fara sa foloseasca Elite. Cat despre contoare, v-a lamurit ija. Stiu ca o sa pricepeti (acceptati) mai greu cum nu pricepeti (acceptati) nici faptul ca nu toti folosim Elite (lucru de neimaginat pentru unii dintre voi) dar de aia suntem aici, incarcati cu multa multa rabdare. O sa explicam de cate ori e nevoie. Pana la urmatorul "prieten" care ma acuza de Elite, v-am salutat :tiphat: PS: cat despre presupusul meu contor, ar trebui sa scapati de frustrarile astea. Gunit a scapat de un ss de 4 zile de la mine, cu 1 zi inaintea CSului pentru ca nu am avut printuri bune sa il pun la contor. Asa i-a fost norocul. (astept cu nerabdare "prietenii" care ma acuza ca sunt pro HH :lol: )