Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Prize

sal...

Recommended Posts

Posted

as dori si eu o data mai exacta cand se da drumu la conturi deoarece de 1 luna + asteptam mai multi playeri si nik o data mai exacta ma refer: ex: intre 10-15 octombri noiembrie... martie..

precizez ca primu raspuns a fost " in maxim 1 saptamana" ... fratilor cum am zis si mai sus ... peste 1 luna a trekut...

normal ar fi sa se inchida srv daka e o problema...in schimb voi va multumiti doar cu cati playeri aveti...

daka srv ar fi inchis va zic eu ca in 1 sapt era rezolvata problema ca va sareau toti in cap... asa logic ca va zic doar cei care nu au conturi

makar 1 admin ar putea sa ne faca si noua conturi , sa i dam pm cu toate datele si el sa le faca.. 1 de pers

repet... o data in care se da drumu la conturi ar fi buna sau sa zica ca nu se va mai da drumu... cel mai simplu dekt sa ne aburiti cu max 1 sapt si alte dastea...

si akum nuj dc dar presimt ca nu o sa se intample nimic iar eu ptr ca am initiat topicul "o sa iau in mana"

Posted

as dori si eu un raspuns...

p.s.

cei cu conturi sa nu se bage ca daka nu ar avea cont ar dispera

Posted

Prize

Eu am cont si tot nu ma omor cu jucatul pe el

Doresc sa iti spun doar atat,pagina de conturi a fost oprita din cauza unor jucatori care au incercat diferite "smecherii" ( hackuri ) pe server si pentru a le stopa momentan a fost oprita pagina de conturi

Nu stiu sa iti dau o data exacta cand se deschide pagina de conturi,nu cred ca stiu nici cei din Staff,deoarece,iti dai seama ca nu se pot ocupa doar de aceasta problema,deoarece si ei ca fiecare au vietile lor si nu sunt platiti sa faca asa ceva,tot ce faci ei fac in timpul liber

Din cate am inteles se incearca blocarea clickerului elite doarece contine auto kill,aceasta ultima versiune si inca un hack

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...