VirusiK Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Am intrebat azi dimineata pe -john- daca acest fel de situatie se considera furt de bok . A zis ca se include la Nesimtire Ok deci : Poza cu Golden : Vine si sta langa mine :( Ora 17:24 ) Imi aduce Roata golden : ( Ora 17:26 ) cu speranta sa mor. Dupa ce omor Golden mia furat bok : ( Ora 17:28 ) Dupa ce imi ia bok .. mai si rade De cand a venit a stat langa mine ( Incercand sa ma omoare , sa fure bok ) . Nu vreau sa iau nefondata sau ceva de genul , dar ce a facut este nesimtire curata.
HolyBeer Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Am intrebat azi dimineata pe -john- daca acest fel de situatie se considera furt de bok . A zis ca se include la Nesimtire Ok deci : Poza cu Golden : Vine si sta langa mine :( Ora 17:24 ) Imi aduce Roata golden : ( Ora 17:26 ) cu speranta sa mor. Dupa ce omor Golden mia furat bok : ( Ora 17:28 ) Dupa ce imi ia bok .. mai si rade De cand a venit a stat langa mine ( Incercand sa ma omoare , sa fure bok ) . Nu vreau sa iau nefondata sau ceva de genul , dar ce a facut este nesimtire curata. In regulament scrie clar ca nu trebuie sa te duci cu party la invazie. Am vrut sa te omor? De ce aberezi in halul asta? Sa nu uitam ca azi dimineata m-ai urmarit pana am omorat goldul. Rog nefondata la omul care se da victima. In legatura cu adusul rotii, rog sa se verifice logs sa se vada daca mam atins de ea.
WhiteBK Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Cu asta se ocupa unii ,nu ai ce face. erau 2 goldeni a luat 1 la omorat dar nu ia ajuns doar bokul ala ,a venit si mi la furat si mie ,lipsa de fair play ar trebui sanctionat sa se invete minte sa joace corect.nu inseamna ca daca omul merge cu party la invazie tu trebuie sa fii nesimtit,si sa mai ai si tupeul sa vii pe forum sa comentezi.putin bun simt nu strica.
HolyBeer Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Cu asta se ocupa unii ,nu ai ce face. voi chiar sunteti...VA OBLIGA CINEVA SA VA DUCETI CU PARTY LA INVAZIE? stai calm ca mi s-au furat si mie destule bokuri, cu virus chiar nu aveam nimic, dar sa tinut dimineata dupa mine din simplu motiv ca, quas i-a furat un bok.
VirusiK Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 HolyBeer , dimineata am luat un bok de 4 de la cineva , fix aceeasi modalitate , dupa ce l-am luat i l-am dat inapoi ca nu sunt magar. Daca ai party kanturu3 , si PM'u tau nui on sa iti dea party .... parasesti party nu ? ca sa omori bok de 5 . Stiind ca in kt3 exp este grasa. EDIT: cand ai ajuns am parasit party , pana am omorat bok , a durat inca cateva minute. Dc nu puteam sa iau bok daca nu aveam party ? decat daca ai fi dat ultimul hit ..... nu stiu. Oricum este nesimtire.
HolyBeer Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 HolyBeer , dimineata am luat un bok de 4 de la cineva , fix aceeasi modalitate , dupa ce l-am luat i l-am dat inapoi ca nu sunt magar. Cand ti se fura bok din fata ai sa vezi cum e Quasimodo mi-a furat la fel ca tine . Nu am zis nimic ... Acum tu ....... Traiti din furat ? EDIT: cand ai ajuns am parasit party , pana am omorat bok , a durat inca cateva minute. Dc nu puteam sa iau bok daca nu aveam party ? decat daca ai fi dat ultimul hit ..... nu stiu. Oricum este nesimtire. Bugul a ramas de la party, poti cere logs daca m-am atins de golden. :tiphat: Si totusi ce treaba aveai tu dimineata sa ma urmaresti pe mine cand Quas ti-a furat tie bok??Mare ti-e gradina satan.
oldGard Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 On topic . no warn .. Daca apuci sa dai un hit in golden apoi dai x la party e egal cu 0 . trb sa iesi din party inanite sa ii dai primu hit.
WhiteBK Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Cu asta se ocupa unii ,nu ai ce face. voi chiar sunteti...VA OBLIGA CINEVA SA VA DUCETI CU PARTY LA INVAZIE? stai calm ca mi s-au furat si mie destule bokuri, cu virus chiar nu aveam nimic, dar sa tinut dimineata dupa mine din simplu motiv ca, quas i-a furat un bok. unii mai au si treaba nu pot sa le dau beep din jumate in jumate de ora "hai dami party ca am fost la invazie"+ ca altii poate sunt pm. dati dovada de fair play , va e musai sa furati?
HolyBeer Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Documentati-va http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=419962 ,cum am mai zis, la inceput am patit si eu de multe ori, am facut chiar si o sugestie. Atat timp cat ai facut plangere impotriva mea si astepti sa iau ban esti pasibil de nefondanta.
VirusiK Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Dupa cum am spus. NU MA FACE UN BOK SAU MAI MULTE ! ( Ca timp am , si db e lung ) dar nu fiti magari sa aduceti roti golden ... poate omu nu face fata si cu roti langa el . Astept decizia unui gm/admin/mod . Multumesc Daca tot tu ai fost cu sugestia ..... dc nu respecti ?
HolyBeer Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Dupa cum am spus. NU MA FACE UN BOK SAU MAI MULTE ! ( Ca timp am , si db e lung ) dar nu fiti magari sa aduceti roti golden ... poate omu nu face fata si cu roti langa el . Astept decizia unui gm/admin/mod . Multumesc Nu ti-am adus eu roata, pur si simplu am vazut-o si mam dus jos la ea sa vad daca mai e vreun gold, apoi cand am urcat inapoi a venit si ea.
VirusiK Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Retrag ..... Cer scuze pentru acest topic. Nu vreau sa fac pauza nici eu ... dar nici el.
HolyBeer Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Retrag ..... Cer scuze pentru acest topic. Nu vreau sa fac pauza nici eu ... dar nici el. Oke, alta data citeste regulamentul si nu te mai da pe victima.Spor si tie.
ija4ok Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Pace. Jardy pauza pe forum pentru post neimplicat, White a primit in celalalt.