Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

EnvY

afk tools

Recommended Posts

Posted

Cred ca spun in numele a mai multor persoane ca ne-am saturat de cei ccare folosesc afk tools dupa bunul plac,incerci sa preiei un spot kant2/3 toata lumea are afk tools,cei care jucam corect unde trebuie sa tragem,in lorencia?!Faceti ceva ca se poate,daca va puneti capul si ambitia,se pot face razii dimineata si va dati seama care e cu afk tools,sau faceti o regula noua la razie,in care daca "cu tare" membrii de pe spot nu raspund cu raspunsul care il scrii tu,inseamna ca e clar,de exemplu:

ADMIN: -salut scrieti "linkmania pute de codati infecti"

Old_Bk(sau alt dinasta cu afk tools): -nu

E un exemplu sec,dar ar merge,sau daca nu cautati voi o portita ceva sa-i prindeti....ce vreau sa spun e ca se poate si chiar nu mai suport sa ma trezesc in fiecare dimineata la 2-3-4-5-6 sa caut sa preiau si mereu aia cu afk tools imi dau acelasi raspuns,apoi le suna compu si se trezesc. :angry1: :violent: :violent: :tiphat:

EDIT:de obicei doar unul dintr-un grup de pe un anumit spot are afk tools,deci e foarte usor de prins.

EDIT2:am preluat pe cineva,iar dupa 25de minute,a venit si a spus ca sa-i dau spotu ca are poza cu pk,ca n-aveeam cum sa-l preiau ca are program de afk si vedea(eu chiar l-am preluat,am si poze sa o dovedeasca);intrebarea mea e:daca il postez pe acest individ cum spune ca are program de afk,ia ss sau ba?

Posted

fara o poza in care sa dovedesti ca el chiar foloseste nu, este exact ca si in cazul celor care folosesc auto q si auto combo...in momentul cand apasa enter din greseala si scrie 12qw3e..etc.

Posted

EDIT2:am preluat pe cineva,iar dupa 25de minute,a venit si a spus ca sa-i dau spotu ca are poza cu pk,ca n-aveeam cum sa-l preiau ca are program de afk si vedea(eu chiar l-am preluat,am si poze sa o dovedeasca);intrebarea mea e:daca il postez pe acest individ cum spune ca are program de afk,ia ss sau ba?

trebuia sa te dai lovit:P cand te posta reveneai tu cu pozele cu preluare + printu cand iti zice ca are program afk tools si gata cred eu ca lua 99 :P

Posted

Da, ar trebui de impus o regula si pentru frumusetea asta de program.

Problema e ce anume?, astfel incat sa nu fie usor de schimbat de catre Old_BK

Mie unul nu imi vine in cap decat o schimbare a modului de preluare si de a posta pentru pk. Se ingreuneaza putin preluarea, dar ceva trebuie facut.

As propune ca in fiecare saptamana sa fie puse pe forum de catre moderatori 3 seturi de intrebari cu raspunsurile aferente(in fiecare saptamana altele), iar la preluare sa ai de ales intre cele 3 intrebari si sa fii obligat sa folosesti una, cei de pe spot trebuind sa dea raspunsul standard pentru a dovedi ca sunt cu adevarat on.

Pentru cealalta functie a programului, cea de print cand se da pk as propune ca postarea pk-ului sa necesite 2 poze: una normala, cum e acum in momentul cand mori si alta in care sa fii obligat sa dai comanda /time si sa tastezi data si ora manual(sa apara in stanga sus textul de la comanda /time si cu normal chat, tastata data si ora).

Sunt doua idei care cred ca nu pot fi puse atat de usor in scriptul programului.

Posted

Da, ar trebui de impus o regula si pentru frumusetea asta de program.

Problema e ce anume?, astfel incat sa nu fie usor de schimbat de catre Old_BK

Mie unul nu imi vine in cap decat o schimbare a modului de preluare si de a posta pentru pk. Se ingreuneaza putin preluarea, dar ceva trebuie facut.

As propune ca in fiecare saptamana sa fie puse pe forum de catre moderatori 3 seturi de intrebari cu raspunsurile aferente(in fiecare saptamana altele), iar la preluare sa ai de ales intre cele 3 intrebari si sa fii obligat sa folosesti una, cei de pe spot trebuind sa dea raspunsul standard pentru a dovedi ca sunt cu adevarat on.

Pentru cealalta functie a programului, cea de print cand se da pk as propune ca postarea pk-ului sa necesite 2 poze: una normala, cum e acum in momentul cand mori si alta in care sa fii obligat sa dai comanda /time si sa tastezi data si ora manual(sa apara in stanga sus textul de la comanda /time si cu normal chat, tastata data si ora).

Sunt doua idei care cred ca nu pot fi puse atat de usor in scriptul programului.

Ba da se poate, si ceea ce zici cu textul pe normal chat :-j fii serios, mai mult incurca lumea.

Posted

Nu am spus ca nu se poate,probabil Old va implementa rapid cam orice idee noua, dar ceva trebuie facut.

Macar chinul de a sta sa schimbe in fiecare saptamana si apoi sa se imparta programul la toti i-ar mai imputina.

De ce te-ar incurca atat de tare sa dai o comanda si sa tastezi data si ora si sa faci iar print?

Posted

Nu am spus ca nu se poate,probabil Old va implementa rapid cam orice idee noua, dar ceva trebuie facut.

Macar chinul de a sta sa schimbe in fiecare saptamana si apoi sa se imparta programul la toti i-ar mai imputina.

De ce te-ar incurca atat de tare sa dai o comanda si sa tastezi data si ora si sa faci iar print?

Mai bine veneai cu o solutie de a bloca astfel de programe nu de a face si mai stufos regulamentul, toata ziua cautati doar sa suspendati playeri.

Posted

Mai bine veneai cu o solutie de a bloca astfel de programe nu de a face si mai stufos regulamentul, toata ziua cautati doar sa suspendati playeri.

Nu sunt moderator/tehnician linkmania, sunt un simplu player care s-a saturat de atatea programe ajutatoare.Cum am mai spus si intr-un alt topic, sunt de parere ca trebuia pusa de la bun inceput o regula stricta pentru folosirea programelor ajutatoare=99(elite, afk tools, autoq autocombo si alte asemenea porcarele ).

Din cate am inteles nu prea ai cum sa blochezi programul decat daca nu ai putea deschide altceva in afara de joc.

Posted

AFK Tools ...... si ce , daca omu aude un beep la boxe inseamna ca mananca mu , se caca mu , merge la mu , are familie in mu .

Daca la cel mai mic sunet de mu te trezesti din somn ......... pe mine m-a suna cei din party de peste 15-20 ori si nu ma trezesc .... ca nui asa important mu.

Posted

Nu sunt moderator/tehnician linkmania, sunt un simplu player care s-a saturat de atatea programe ajutatoare.Cum am mai spus si intr-un alt topic, sunt de parere ca trebuia pusa de la bun inceput o regula stricta pentru folosirea programelor ajutatoare=99(elite, afk tools, autoq autocombo si alte asemenea porcarele ).

Din cate am inteles nu prea ai cum sa blochezi programul decat daca nu ai putea deschide altceva in afara de joc.

Tu chiar l-ai crezut pe Old_Bk cand a zis ca nu se poate opri programul nici cu GG ?:)) wrong, pentru ca el il citea direct cu sursa, nu il compila, adica extensia .au3 si aia se poate bloca foarte usor.

Posted

AFK Tools ...... si ce , daca omu aude un beep la boxe inseamna ca mananca mu , se caca mu , merge la mu , are familie in mu .

Daca la cel mai mic sunet de mu te trezesti din somn ......... pe mine m-a suna cei din party de peste 15-20 ori si nu ma trezesc .... ca nui asa important mu.

Da, nu e atat de important jocul incat sa te trezesti la un beep, dar uite ca unii playeri joaca, se trezesc dimineata sa ia spoturi si nu pot prelua pentru ca se sta cu afk tools.

Eu unul nu l-am folosit inca pentru simplul fapt ca am un still de joc -afk 70% pe spoturi unde nu se ingramadeste lumea sa preia. Dar sunt destui care il folosesc si destui care intampina probleme in a le face preluare.

Tu chiar l-ai crezut pe Old_Bk cand a zis ca nu se poate opri programul nici cu GG ?:)) wrong, pentru ca el il citea direct cu sursa, nu il compila, adica extensia .au3 si aia se poate bloca foarte usor.

Si elite l-am vazut oprit pe alte servere...ce e drept ca alea erau pe profit. Daca aici nu se poate opri accesul cu astfel de programe pentru ca nu are cine sa se ocupe de partea tehnica macar aplicate sanctiuni drastice incat sa nu-ti mai vina a le folosi. Se poate schimba si linkmaniacul, dar trebuie sa se vrea schimbarea. Atat timp cat se da 60 zile ptr elite si nu blocarea contului inseamna ca nu se vrea oprit programul. Pentru afk tools nici nu cred ca exista vreo parere a moderatorilor...nu cred sa existe vreun precedent, vreunul suspendat ptr folosirea lui.

Posted

Da, nu e atat de important jocul incat sa te trezesti la un beep, dar uite ca unii playeri joaca, se trezesc dimineata sa ia spoturi si nu pot prelua pentru ca se sta cu afk tools.

Eu unul nu l-am folosit inca pentru simplul fapt ca am un still de joc -afk 70% pe spoturi unde nu se ingramadeste lumea sa preia. Dar sunt destui care il folosesc si destui care intampina probleme in a le face preluare.

Si elite l-am vazut oprit pe alte servere...ce e drept ca alea erau pe profit. Daca aici nu se poate opri accesul cu astfel de programe pentru ca nu are cine sa se ocupe de partea tehnica macar aplicate sanctiuni drastice incat sa nu-ti mai vina a le folosi. Se poate schimba si linkmaniacul, dar trebuie sa se vrea schimbarea. Atat timp cat se da 60 zile ptr elite si nu blocarea contului inseamna ca nu se vrea oprit programul. Pentru afk tools nici nu cred ca exista vreo parere a moderatorilor...nu cred sa existe vreun precedent, vreunul suspendat ptr folosirea lui.

Aproape toate serverele cauta profit chiar si globalu' ii chestia ca trebuie sa stii cu ce se mananca astfel de programe, sa le testezi, sa vezi una alta la ele, dar nu te astepta la asa ceva din partea staffului linkmania :)) si la partea cu 60 de zile ss pentru elite, te sustin, normal cei care folosesc ar trebui pedepsiti cu cont blocat si nu 60 de zile ss, clickerul asta elite este un HACK, cand culege zen/iteme/jwl trimite pachete spre server care la randului trimite pachete spre clicker(spre tine) despre locatia itemului si cand are itemul selectat in raza setata de creatorul clickerului atunci se pune in "actiune" incepe sa culeaga zen/iteme/jwl de pe cordonatele care au fost trimise de catre server.

Uite si un topic funny:

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=421243

Daca moderatori faceau ce am zis eu mai in sus ajungeau la concluzia ca foloseste clicker elite(BOT).

//pick 14 11

//drop 14 11

Posted

din prea multa comoditate pentru admini nu se cer mai multe poze.Uitati un exemplu http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422273

Aici avea afk tools,printurile de la 01 la 08 erau cu pk-urile pe restu,deci clar avea afk tools,dar de ce sa se complice adminu si sa mai ceara niste poze?

mai bine da ss dupa un print facut cu programu,ce naiba

In plangerea postata de tine nu numai ca are Afk tools insa poza cu spotul este pe 9.15 si poza cu pk este pe 9,16 .. pun pariu ca in intervalul asta a parasit spotul... insa DEHH...de ce sa se complice sa ceara logouri pe unde sa plimbat dansul,pozele etc.

Si eu sunt satula de AFK TOOLS insa nu stiu cat e mult o sa-i intereseze pe ei rezolvarea problemei.

ps: o sa fie la fel ca elite. -_-

Posted

Da, am vazut topicul respectiv. Nu stiu daca a facut reevaluare, nu l-am mai urmarit, dar acolo a gresit Kitte. E de inteles, a revenit dupa o perioada lunga si nu a avut contact cu minunile mai noi aparute. Oricum, acum e unul dintre cei mai activi moderatori iar faptul ca nu joaca/e impartiala e un plus major.

Posted

Cred ca spun in numele a mai multor persoane ca ne-am saturat de cei ccare folosesc afk tools dupa bunul plac,incerci sa preiei un spot kant2/3 toata lumea are afk tools,cei care jucam corect unde trebuie sa tragem,in lorencia?!Faceti ceva ca se poate,daca va puneti capul si ambitia,se pot face razii dimineata si va dati seama care e cu afk tools,sau faceti o regula noua la razie,in care daca "cu tare" membrii de pe spot nu raspund cu raspunsul care il scrii tu,inseamna ca e clar,de exemplu:

E un exemplu sec,dar ar merge,sau daca nu cautati voi o portita ceva sa-i prindeti....ce vreau sa spun e ca se poate si chiar nu mai suport sa ma trezesc in fiecare dimineata la 2-3-4-5-6 sa caut sa preiau si mereu aia cu afk tools imi dau acelasi raspuns,apoi le suna compu si se trezesc. :angry1: :violent: :violent: :tiphat:

EDIT:de obicei doar unul dintr-un grup de pe un anumit spot are afk tools,deci e foarte usor de prins.

mai citeste o data, poate iti dai seama singur de ce prostie zici:))

EDIT: hai ca iti zic eu repede, ca nu te prinzi singur, cand un player sta cu afk tools, si tu ii faci preluare, el este anuntat si atunci vine la pc. Odata venit la pc el poate citi ce ai scris tu sau adminu si sa iti dea ce raspuns vrei tu, si cum il prinzi? Nu e ca si cum programul ar raspunde el automat ce ar vrea el.

Guest Interzisa
Posted

Buna, aceste cazuri sunt greu de dovedit, a fost problema asta si db-ul trecut.

Acel program suna cand vede pe chat normal alb (de asta s-a interzis comanda de joc /filter), jucatorul baga TEXTUL: afk Afk AFK, "nick".. si cand veneau jucatorii la preluare, ii suna alarma, acel program face printuri cand "vede" rosu in coltu din stanga sus.

Eu ii cred pe moderatori ca nu acum sa il inlature acel program..dar cand se vad cazuri spre exemplu: Vine unu si ma posteaza pe mine pentru pk pe spot, iar eu vin cu preluarea, acela e clar program de afk tools.

Deci acele persoane care au postat pk-ul si nu pot face dovada ca de ce n-au raspuns la preluare, sau unde erau in timpu preluarii, sau cine a facut print cu pk-ul..etc etc..sa primeasca 99 pentru cheat. Cred ca e cel mai plauzibil.

O dimineata placuta.

Posted

Apropo de elite, voi nu ati vazut ca mu-ul de pe oficial (adica mu-ul adevarat) are 'clicker elite' inclus in el? Daca si aia care se pricep au ajuns la concluzia ca e mai bine asa...

Acolo ca sa il folosesti iti consuma 1 mil zen / minut de folosinta.

Posted

Apropo de elite, voi nu ati vazut ca mu-ul de pe oficial (adica mu-ul adevarat) are 'clicker elite' inclus in el? Daca si aia care se pricep au ajuns la concluzia ca e mai bine asa...

Acolo ca sa il folosesti iti consuma 1 mil zen / minut de folosinta.

Cred ca acea aplicatie incorporata in joc are doar functia de cules, ceea ce nu ar fi o problema si aici daca doar asta s-ar face cu elite-ul.

Dar ca sa revenim la subiectul topicului, ai putea implementa ce am sugerat mai sus in programul tau?

Oricum nu cred ca va lua careva in seama sugestiile cu privire la minunea ta de program, dar daca s-ar produce o schimbare ar fi de apreciat daca ai tine doar pentru tine programul modificat. Vazusem ca ai fost bine intentionat cand ai dat drumul la program- sa aiba toti aceleasi ''jucarii'', dar aparitia lui a cam stricat atmosfera.

Jos palaria pentru ca te duce capul sa faci astfel de programele, dar usor usor se duce placerea de a mai juca cand tot ce trebuie sa faci este sa intri in joc, sa deschizi programele si sa afekezi pana tiuie.

Posted

S-a gasit solutia, pk fara self def si fara warning, murderer, phono. O fi bug sau altceva :-?

eii solutie ca sa nu iau ss ptr pk direct am si eu, dar nu ar fi mai bine o ajustare a regulamentului incat sa dispara usor usor plangerile ptr pk cu poze furnizate de programel?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...