zgaiba Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Buna ziua , Kittie tu ai citit raspunsul ala de la dat odyzeus ??? Acel raspuns era pt reevaluarea lui kukytza , si acolo scrie cam asa Situatia nu e nici pe departe identica cu cazul lui gunit, unde nu am nici o dovada ca s-ar fi inteles cu mudjadih sa dea d/c-uri. E drept ca poate fi banuit de asta si el si poate si unii dintre colegii lui, dar pana nu am o dovada clara in sensul asta nu-l pot bana permanent pai cum sa ii dati ss daca nu aveti nici o dovada si poate doar sa fie BANUIT . CUM? CUM? CUM? CUM? CUM? voi bagati omu la puscarie pe banuieli .... P.S : Nu sunt Gunit .
WhiteBK Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Buna ziua , Kittie tu ai citit raspunsul ala de la dat odyzeus ??? Acel raspuns era pt reevaluarea lui kukytza , si acolo scrie cam asa Situatia nu e nici pe departe identica cu cazul lui gunit, unde nu am nici o dovada ca s-ar fi inteles cu mudjadih sa dea d/c-uri. E drept ca poate fi banuit de asta si el si poate si unii dintre colegii lui, dar pana nu am o dovada clara in sensul asta nu-l pot bana permanent pai cum sa ii dati ss daca nu aveti nici o dovada si poate doar sa fie BANUIT . CUM? CUM? CUM? CUM? CUM? voi bagati omu la puscarie pe banuieli .... P.S : Nu sunt Gunit . era vorba ca nu ii poate da 99 ca nu are dovezi mai clare ,i-a dat doar 15 petru lipsa de fairplay,ghinionul lui kukytza a fost ca contul de pe care s-a dat d.c se numea kukytza1 atata doar ca daca se numea altcumva nu primea ban.
Odyzzeus Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Daca nu esti gunit nu ai ce sa ceri reevaluari, warn lvl up. Pentru discutii ai la dispozitie alte sectiuni, ba chiar PM-ul. Closed.