Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Silviu.

Pk pe spot

Recommended Posts

Posted

In poza cu pk de ce ai enter apasat? Pune te rog restul pozelor.(0002-0008)

@in poze se poate observa faptul ca rezolutia din poza spot difera de cea cu poza pk, ceea ce denota faptul ca ai dat sw si ai pierdut dreptul la spot.

ce rezoluti visezi ma prostule =))) fa si tu un print normal si unu cand mori sa vezi rezolutie =)))

de unde dracu ai mai aparut si tu ma linge blide =)))

pentru D3@7h ... adica nu poate nimeni sa-i duca pots la spot ? doamne

Inainte sa-i iei apararea, verifica data la care au fost facute ambele poze.

ma pocitanie mica si urata maine ai scoala te lasa maicata la ora asta la pc ? tu nici buletin nai si postezi aci odata cu inceperea scolii am crezut ca scapam de putoi deasteia ca tine zici spook si tragi apa

Invata sa scrii si apoi mi te poti adresa pe PM pentru a evita spamul.

Spre deosebire de voi, eu nu sunt crescut in bordel. :)

Maicata pe acolo a umblat cand la cunoscut pe tactu in bordeluri ? bagaboanta mare mata deaia a iesit unu ca tine :))

Posted

In poza cu pk de ce ai enter apasat? Pune te rog restul pozelor.(0002-0008)

@in poze se poate observa faptul ca rezolutia din poza spot difera de cea cu poza pk, ceea ce denota faptul ca ai dat sw si ai pierdut dreptul la spot.

ce rezoluti visezi ma prostule =))) fa si tu un print normal si unu cand mori sa vezi rezolutie =)))

de unde dracu ai mai aparut si tu ma linge blide =)))

pentru D3@7h ... adica nu poate nimeni sa-i duca pots la spot ? doamne

Inainte sa-i iei apararea, verifica data la care au fost facute ambele poze.

ma pocitanie mica si urata maine ai scoala te lasa maicata la ora asta la pc ? tu nici buletin nai si postezi aci odata cu inceperea scolii am crezut ca scapam de putoi deasteia ca tine zici spook si tragi apa

Invata sa scrii si apoi mi te poti adresa pe PM pentru a evita spamul.

Spre deosebire de voi, eu nu sunt crescut in bordel. :)

lasa spook eu sunt mai de la tara nu toti au norocul sa se nasca la oras in limuzina si destepti pe langa :(

Posted

Cand ii vezi ce pot debita:))

ce daca avea enter ma?:)

uite print cu filter(este luat la intamplare)

http://imageshack.us/photo/my-images/827/screen053106440013.jpg/

are poza spot+pk?are

ca sa ia nefondata,pune tu preluarea:))

app Gunit,cand ii iei in guild/aly sa faci trivia cu ei:))

din regulament mu

Posted

are poza spot+pk?are

din regulament mu

regulamentu s-a mai schimbat intre timp,dupa ce a pus a 2-a poza,nimeni nu contesta ca are printurile bune,dar cu siguranta acel enter apasat e ca sa ascunda /filter-ul,de aceea vrem sa vedem si noi(asta daca ii va cere un admin)printurile de la 00 la 09,care cu siguranta contin pk-urile pe ceilalti membri din party,ca doar nu-i asa,programul face printuri cand vede rosu

24. Comanda /filter

Este interzisa folosirea comenzii /Filter.

- Primul avertsiment: suspend 60 de zile

- Al doilea avertsiment: suspend 98 de zile

Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului

Posted

cine sunteti voi sa cereti printuri?din moment ce a facut plangerea foarte clara ,voi veniti cu preluare daca aveti,daca nu stati in banca voastra si lasati adminul sa decida.

Posted

serios nu va mai bagati aiurea in post.. va rog frumos lasati sa decida moderatorii aveam pus enterul ptr ca voiam sai scriu ss placut... ca sa vada cas on si sami dea spotul inapoi nici de cum de filtru caca ce e ala :pumn:

Posted

serios nu va mai bagati aiurea in post.. va rog frumos lasati sa decida moderatorii aveam pus enterul ptr ca voiam sai scriu ss placut... ca sa vada cas on si sami dea spotul inapoi nici de cum de filtru caca ce e ala :pumn:

tu...on..=)))ma faci sa te injur

dupa ce ati luat pk ati revenit toti pe spot in 5minute primu care a revenit a fost bks

asa de on ai fost....traiasca auto printu

ti-am zs...sper sa iti ceara adminu si restu de printuri si sa fi primu dp serv care ia ss pe filter :)

Guest Interzisa
Posted

are poza spot+pk?are

din regulament mu

Poza cu caracterul meu, e de pe db-ul trecut, pe atunci nu era comanda /filter interzisa (Ceea ce mi se pare o tampenie sa interzici comanda unui joc doar ca este asociata cu un program de hack, raul trebuie taiat de la radacina, degeaba incepi cu varful).

Daca domnu care a facut plangerea, n-are nimic de ascuns, sa scoata printurile lipsa, asa e corect si fair-play.

Mai scutesti munca moderatorului sa mai verifice in log, poate tu in intervalul ala ai plecat de pe spot, ce au printurile alea de nu le poti expune? :)

Scuzati deranjul. :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...