Silviu. Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Poza spot: http://imageshack.us/photo/my-images/402/screen091423410000.jpg/ (aceasta poza este de miercuri am gresit scuzatima) EDIT http://imageshack.us/photo/my-images/217/screen091520020000.jpg/ Poza PK: http://imageshack.us/photo/my-images/585/screen091600350009.jpg/ Ei asa stiu sa faca,doar sa fure ... ori d/c ori pk,cu preluare le este prea greu ptr ca au scoala dimineata si nu pot sa stea on pana mai tarziu cand doarme lumea sa preia un spot corect :violent: Acuma presupun ca spotu ramane la ei si i se acorda doar un ss dl-ului care poate e character secundar
=Cashis= Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 as dori si eu ca adminu sa ceara pozele de la 02 la 09 imi miroase a filter s@lut! bks hai cu d.c-u pe spot
Guest Keepas Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 filtru are sigurat, cred ca vei fi primu cu ss ptr filtru 2 la mana o ardeai pe speed fara stres...un admin sa verifice logurile sa vada ca am dreptate;)
Guest AdrIaN-TM Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Nu reiese din loguri/poze ca ar fi existat o intelegere (complicitate) intre cel care a dat d/c si cei care au aparut pe spot ulterior. Totusi, in cazul lui gunit din loguri reiese ca a dat logout (nu a luat d/c) exact cand s-a dat d/c pe spot. Asta sugereaza ca a profitat de ceea ce s-a intamplat pt a lua spotul. Sau, cu alte cuvinte, un personaj dadea d/c pe spoturi, gunit urmareste, da logout si se alege cu spot. CS***** 79.114.69.148 02-Sep-2011 19:19:37 disconn server #2 CS******* 79.114.69.148 02-Sep-2011 19:21:51 connect server #2 GUn***** 79.113.47.163 02-Sep-2011 19:19:37 disconn server #2 GUn***** 79.113.47.163 02-Sep-2011 19:19:41 connect server #2 GUn***** Gunit 02-Sep-2011 19:19:43 select caracter A se observa intervalul mic de timp. Asta mi se pare o totala lipsa de fair-play pentru care gunit ia 15 zile suspend Odyzeus cred ca si aci putem vorbi de lipsa de fair-play Cashis a dat la toti de pe spot PK ala fiind caracter secundar si acuma au spot o verificare de loguri sa vezi ce caractere mai are copii din HH cat am fost noi acolo na-ti avut tupeu asta pe voi :)
Silviu. Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 filtru are sigurat, cred ca vei fi primu cu ss ptr filtru 2 la mana o ardeai pe speed fara stres...un admin sa verifice logurile sa vada ca am dreptate;) da cred ca are speed.. nu stiu are 1 rr sar putea sa ne omoare si asa nu stiu sigur dar nu am zis eu asta ... pe mine ma deranjeaza ca a dat pk si pe ei ii dor in cot ca ia ss dl-ul dar raman cu cel mai bun spot.. :crybaby:
=Cashis= Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 filtru are sigurat, cred ca vei fi primu cu ss ptr filtru 2 la mana o ardeai pe speed fara stres...un admin sa verifice logurile sa vada ca am dreptate;) da cred ca are speed.. nu stiu are 1 rr sar putea sa ne omoare si asa nu stiu sigur dar nu am zis eu asta ... pe mine ma deranjeaza ca a dat pk si pe ei ii dor in cot ca ia ss dl-ul dar raman cu cel mai bun spot.. :crybaby: tu vezi cum faci sa pui printurile alea de la 02 la 09...ti-am zs miroase a filter :) p.s e vb de tine ca ai speed...nu de mine :D p.p.s [Cashis] nu este char secundar..este charul meu de joc :)
dracy21 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 99+5=104 ss esti cel mai bun gg al catelea acc SS
Silviu. Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 pai dc sa pun printurile? si dc sa iau filtru? :| nu cred ca eu sunt cel care e postat ... ci tu eu nu am facut nimic gresit sa iau ss si mai ales filtru :dontknow:
PureSoul Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 In poza cu pk de ce ai enter apasat? Pune te rog restul pozelor.(0002-0008) @in poze se poate observa faptul ca rezolutia din poza spot difera de cea cu poza pk, ceea ce denota faptul ca ai dat sw si ai pierdut dreptul la spot.
Sigmann Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 as dori si eu ca adminu sa ceara pozele de la 02 la 09 imi miroase a filter s@lut! bks hai cu d.c-u pe spot deocamdata el a postat conform regulamentului....nu este obligat sa puna toate pozele...poate ca nu sunt relevante sau le-a sters daca am poza cu nr 00 cu spotu....si poza 50 cu pk tb sa pun toate pozele? :blink: e o practica ce tb evitata......fa preluare....nu cauta acum dupa pk motive sa scapi de ss..... pune pozele cu preluarea.....daca le ai binenteles in ce priveste speed etc fa plangere separata si posteaza o dovada ceva....prea v-ati invatat....sunteti postati si sariti cu alte acuzatii....sa piarda ija timpul si sa va amane ss in timp ce voi stati linistiti pe spot.... :naughty:
Silviu. Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 In poza cu pk de ce ai enter apasat? Pune te rog restul pozelor.(0002-0008) in poza in care mia facut pk am enter deschis ptr ca am vrut sai scriu ss placut dar nu am apucat si am dat print[butonul] ... si nu stiu dc bateti voi apropul sa pun restul pozelor ptr ca sunt cu totu si cu totu legat de alceva si nu vreau sa le postez .. :tiphat:
=Cashis= Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 soulmaster....da vezi ca printurile alea nu prea corespund 1 la mana...prima poza cea cu spotul e la 800 x 600 2 la mana...a 2a cu pk-ul e la 1024 3 la mana...rezulta faptul ca ai dat sw....ai dat sw ai pierdut spotul nu ai print cu spotul dp sw sa verifice si asta adminul daca se poate...sa se vada ca a dat sw :) 4 la mana...printul cu spot e dp data de 14 iar printul cu pk-ul dp data de 16 interesant :D 5 la mana in printurile tale oamenii sunt diferiti la pt...in primu print alti in al 2lea altii
PureSoul Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 In poza cu pk de ce ai enter apasat? Pune te rog restul pozelor.(0002-0008) @in poze se poate observa faptul ca rezolutia din poza spot difera de cea cu poza pk, ceea ce denota faptul ca ai dat sw si ai pierdut dreptul la spot. Ai uitat sa citesti esentialu' domle. + ca la fel ca la elite, esti obligat sa pui si restul pozelor pentru a demonstra ca nu joci cu magarii, asa cum s-au cerut de nenumarate ori. Si inca ceva de adaugat, prima poza=> alti membri in party fata de cea de-a doua si rog a se verifica datile in care au fost efectuate ambele printuri. :) Poza spot: http://imageshack.us/photo/my-images/402/screen091423410000.jpg/ Poza PK: http://imageshack.us/photo/my-images/585/screen091600350009.jpg/
Silviu. Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 In poza cu pk de ce ai enter apasat? Pune te rog restul pozelor.(0002-0008) @in poze se poate observa faptul ca rezolutia din poza spot difera de cea cu poza pk, ceea ce denota faptul ca ai dat sw si ai pierdut dreptul la spot. Ai uitat sa citesti esentialu' domle. Da ma scuzi ... am gresit dak te uiti mai atent acea este o poza de ieri ma scuzi acuma o pun pe cea buna :D greseala mea :cool2: AS PREFERA CA CEI NE IMPLICATI SA NU SE MAI BAGE SI SA IA warn
Guest zga1ba Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 a fost dupa potiuni de mana . :tiphat:
PureSoul Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Citeste mai sus. Nefondata te paste, sau eventual filter <_<
D3@7h Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 tu de 2 zile nu ai plecat de pe spotu ala? :blink: si vezi ca ai mai multe potiuni in a 2-a poza :error:
Guest (darkblade) Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 In poza cu pk de ce ai enter apasat? Pune te rog restul pozelor.(0002-0008) @in poze se poate observa faptul ca rezolutia din poza spot difera de cea cu poza pk, ceea ce denota faptul ca ai dat sw si ai pierdut dreptul la spot. nu cred ca sunteti in masura sa cereti printuri :) cred ca voi tre sa veniti cu ele , mai exact cu preluarea
PureSoul Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 In poza cu pk de ce ai enter apasat? Pune te rog restul pozelor.(0002-0008) @in poze se poate observa faptul ca rezolutia din poza spot difera de cea cu poza pk, ceea ce denota faptul ca ai dat sw si ai pierdut dreptul la spot. ce rezoluti visezi ma prostule =))) fa si tu un print normal si unu cand mori sa vezi rezolutie =))) de unde dracu ai mai aparut si tu ma linge blide =))) pentru D3@7h ... adica nu poate nimeni sa-i duca pots la spot ? doamne Inainte sa-i iei apararea, verifica data la care au fost facute ambele poze.
Silviu. Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 In poza cu pk de ce ai enter apasat? Pune te rog restul pozelor.(0002-0008) @in poze se poate observa faptul ca rezolutia din poza spot difera de cea cu poza pk, ceea ce denota faptul ca ai dat sw si ai pierdut dreptul la spot. Ai uitat sa citesti esentialu' domle. Da ma scuzi ... am gresit dak te uiti mai atent acea este o poza de ieri ma scuzi acuma o pun pe cea buna :D greseala mea :cool2: AS PREFERA CA CEI NE IMPLICATI SA NU SE MAI BAGE SI SA IA warn http://imageshack.us/photo/my-images/217/screen091520020000.jpg/ aceasta este poza cu spotul buna scuzatima eu am gresit :tiphat:
PureSoul Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Potiunile de mana difera intre poze, am o vaga banuiala ca ai parasit spotul pentru a te alimenta cu mana si ai revenit. :)
Guest (darkblade) Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 In poza cu pk de ce ai enter apasat? Pune te rog restul pozelor.(0002-0008) @in poze se poate observa faptul ca rezolutia din poza spot difera de cea cu poza pk, ceea ce denota faptul ca ai dat sw si ai pierdut dreptul la spot. ce rezoluti visezi ma prostule =))) fa si tu un print normal si unu cand mori sa vezi rezolutie =))) de unde dracu ai mai aparut si tu ma linge blide =))) pentru D3@7h ... adica nu poate nimeni sa-i duca pots la spot ? doamne Inainte sa-i iei apararea, verifica data la care au fost facute ambele poze. vezi ca ti-a pus poza noua cu spot nu sunteti voi in masura sa cereti printuri , voi tre sa veniti cu printuri mai exact cu preluarea
Guest FerFe Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 In poza cu pk de ce ai enter apasat? Pune te rog restul pozelor.(0002-0008) @in poze se poate observa faptul ca rezolutia din poza spot difera de cea cu poza pk, ceea ce denota faptul ca ai dat sw si ai pierdut dreptul la spot. ce rezoluti visezi ma prostule =))) fa si tu un print normal si unu cand mori sa vezi rezolutie =))) de unde dracu ai mai aparut si tu ma linge blide =))) pentru D3@7h ... adica nu poate nimeni sa-i duca pots la spot ? doamne Inainte sa-i iei apararea, verifica data la care au fost facute ambele poze. ma pocitanie mica si urata maine ai scoala te lasa maicata la ora asta la pc ? tu nici buletin nai si postezi aci odata cu inceperea scolii am crezut ca scapam de putoi deasteia ca tine zici spook si tragi apa =))
Silviu. Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Potiunile de mana difera intre poze, am o vaga banuiala ca ai parasit spotul pentru a te alimenta cu mana si ai revenit. :) ce potiuni de mana domnule ai probleme serios .. lasama in pace ca vad ca gasesti orice defect creda si dak am fost la baie intre timp imi zici... astea sunt pozele spotul-pk nu trebuie nimic mai mult o seara placuta nu mai fa spam ca sa iei puncte ptr activitate pe forum multumesc :beer:
PureSoul Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 In poza cu pk de ce ai enter apasat? Pune te rog restul pozelor.(0002-0008) @in poze se poate observa faptul ca rezolutia din poza spot difera de cea cu poza pk, ceea ce denota faptul ca ai dat sw si ai pierdut dreptul la spot. ce rezoluti visezi ma prostule =))) fa si tu un print normal si unu cand mori sa vezi rezolutie =))) de unde dracu ai mai aparut si tu ma linge blide =))) pentru D3@7h ... adica nu poate nimeni sa-i duca pots la spot ? doamne Inainte sa-i iei apararea, verifica data la care au fost facute ambele poze. ma pocitanie mica si urata maine ai scoala te lasa maicata la ora asta la pc ? tu nici buletin nai si postezi aci odata cu inceperea scolii am crezut ca scapam de putoi deasteia ca tine zici spook si tragi apa Invata sa scrii si apoi mi te poti adresa pe PM pentru a evita spamul. Spre deosebire de voi, eu nu sunt crescut in bordel. :)