Sayid Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Numele meu în joc: Sayid Numele EXACT celui pe care îl reclam: SotraX Screenshot-uri: http://imageshack.us/g/851/samp267o.png/ - album Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): se vede clar in ss-uri,va rog sa va uitati la toate si la timp..vreau sa vedeti in cat timp a putut face skillul si el tot continua..si i-am si atentionat "ce faceti aici" , etc...deci va rog uitati-va la toate pozele si la timpul in care sunt facute pentru a putea intelege,in acel timp cred ca a facut ceva skill omu`...sunt destul de multe ss-uri am uitat sa mentionez...A da am mai uitat sa mentionez inca ceva , Judge este complice..a facut un cont cu numele lui de familie "Ungureanu" - si Judge numele pus la misto , nu s-a gandit niciodata la ce s-ar putea intampla...il cunosc si real d-asta v-am explicat..Multumesc pentru intelegere , sper ca v-au fost de folos aceste poze ! Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): BAdu Martori: -