Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Juny

Problema

Recommended Posts

Posted

De vreo 2 saptamani am si eu o problema cu pc`ul..Dupa un anumit timp petrecut in joc i`mi iese fara eroare,fara nimic.Apoi trebe sa dezinstalez iar patch 3 si sa`l copiez in folderul cu mu ca sa mearga.Daca dau rr la pc e mai grav,trebe sa dezinstalez iar clientulBangHead.gif.Si mai am o problema cu teamviewer 6,din acelasi timp de cand a inceput si aceasta eroare la joc.Cand incerc sa deschid teamviewer i`mi zice asa:Verification of your teamviewer version failed!Teamviewer will quit for security reasons.Please reinstal teamviewer.Si trebe sa reinstalez teamviewer iar.

Am instalat alte drivere pentru placa video,am instalat net framework 2.0,3.0,3.5 SP1,4.0,am incercat si ce a zis bunny la aspecte tehnice,am formatat pc si degeaba.Ma gandeam sa se fi stricat ramii,dar am facut un test cu MemTest si nimic.Se poate sa fie de la placa video ?Revin maine si cu un print cu eroarea de la tw.

P.S:am windows xp pack3

Mulumesc !tiphat.gif

Posted

problema cu mu'ul poate sa fie si din cauza la elite..aceasta noua versiune nu suporta multe //pick y x...cat despre teamwiewer :-??

I`mi face si fara clicker 22.gif

Posted

Tu chiar esti persuasiv =D , cate lucruri ai incercat . Si mie mi s-a intamplat , mult timp . Cateodata rezolvam prin dezinstalarea jocului,cateodata nu . De ceva vreme nu mi-a iesit , dar nu pot spune ca am facut intr-adevar ceva ca sa opreasca crash-ul jocului.

Posted

Tu chiar esti persuasiv =D , cate lucruri ai incercat . Si mie mi s-a intamplat , mult timp . Cateodata rezolvam prin dezinstalarea jocului,cateodata nu . De ceva vreme nu mi-a iesit , dar nu pot spune ca am facut intr-adevar ceva ca sa opreasca crash-ul jocului.

Ce pot sa zic..si lu Marian ii facea la fel..cam 2 zile i`a facut..dar a trecut..la mine nu vrea sa incetezeBangHead.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...