SotraX Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Numele meu în joc: SotraX Numele EXACT celui pe care îl reclam: RaggaD Screenshot-uri: http://tinypic.com/r/2r62t0i/7 Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Se vede in ss. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): -
RaggaD Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 nici macar nu trageam in tine, trageam pe geam aiurea, se vede clar si in ss ca nu trag in tn si trageam aiurea iar u te-ai bagat in fata mea. Nu mai fi vanator. Ai vazut k trag pe geam aiurea si te-ai bagat in fata.
Sayid Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 imi cer scuze ca ma bag nu doresc warn dar vreau sa explic o mica parte a povestii : deci eu cu raggad sotrax , judge eram pe skype vorbeam , acum el avea poze facute pentru a vana "sotrax" , azi 15 sept raggad cu sotrax s-au certat pe skype si in joc si acum a postat poza asta pentru a face pe vanatorul , in plus eu sunt instructor si aveam de dat licenta de shamal si fish cu raggad , iar judge cu sotrax imi furau shamalu` mereu si la fish tragea in noi..am vrut sa vorbesc cu un admin dar nu raspundea old_man , pentru ca vruiam sa ii povestesc intamplarea , dupa aceea am fost la burger nord cu raggad sa manance ,m-a rugat sa ma duc acolo , la care judge avea un motor si sotrax in spate , sotrax facea db stiu ca se da w10 iar lui judge i-a dat w2 pentru complice ,m-i se pare un lucru corect..m-am chinuit sa dau aceste 2 licente cu raggad timp de o ora si tocmai acum am reusit sa dau si shamalul...m-am enervat foarte tare pe aceast comportament...nici licente nu putem da mai nou din cauza celor care nu le pasa.. : Chiar imi cer scuze ca m-am bagat , nu doresc warn , va multumesc pentru intelegere ! // warn up
SotraX Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Uitate la plangerea lui Judge sa vezi de ce am facut DB,deoarece Raggad tragea in mine si judge fara wanted , si daca era cum ziceai tu ori ce pd,ng.fbi daca trageam in el ne dadea cop atack, atunci el de ce continua sa traga in noi fara wanted? Si sayid nu mai le mai vraji ca nu noi am tras prin db, ci Raggad a tras dupa noi !
BAdu Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 RaggaD va primi warn pentru db ca sofer. Nu are antecedent.