Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-papalapte-

kitte

Recommended Posts

Posted

Nu ti-a mers pm-ul sau de ce ai facut topic nou?

Nu stiu de ce aveti impresia ca ne intereseaza atat de mult ce patiti voi la plangeri sau banati de veniti si pisati ochii pe aici in fiecare zi. Ma astept la orice fel de raspuns, nu unul in firea lui, thats for sure. ;D

Posted

Nu stiu de ce aveti impresia ca ne intereseaza atat de mult ce patiti voi la plangeri sau banati de veniti si pisati ochii pe aici in fiecare zi. Ma astept la orice fel de raspuns, nu unul in firea lui, thats for sure. ;D

Sunt mai multe persoane care asteapta raspuns la intrebarea asta de aia nu am folosit PM-ul.

Nu e nici plangere nici reevaluare ca sa postez la alta sectiune.Singura impresie pe care o am e ca vorbesti in numele altora .

P.S. Ai fi meritat raspunsul la care te asteptai[ala cu bagatul in seama degeaba] , defapt nu l`ai fi meritat nici pe ala.

Posted

poate primesti modu inapoi :-?

si totusi kittie nu spui nimic

Posted

Daca ai de facut ceva plangere sau o nelamurire e simplu ...

Plangerea la Odyzeus si nelamurirea direct pe pm la Kitte ...

Socoteala se cere la sectiunea corecta iar aici nu e cazul .

Closed

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...