Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

darkandy

retragerea plangerii-interzisa

Recommended Posts

Posted

Propun ceva mai multa responsabilitate in momentul cand se formuleaza o plangere, sa nu ai posibilitatea sa retragi decat cu consecinte asupra contului de forum.

Ce e mascarada asta?: am facut plangere si apoi vine paratul si imi propune sa ne intelegem, sau fac plangere tocmai in ideea de a castiga ceva.

Cred ca decizia de a posta pe cineva trebuie sa fie ca solutie finala de rezolvare a unui conflict si tratata ca atare.

Eu personal am mers pe ideea ca odata ce am postat pe cineva nu mai exista cale de intoarcere oricate rugaminti/amenintari de la cel postat sau amicii lui am primit.

:tiphat:

Guest Interzisa
Posted

Initial cand am vazut sugestia, ma intrebam ce caut eu la sugestii... (i joke).

Sugestia foarte buna, asa se va evita (mituirea celui ce a facut plangerea pentru a retrage), mai ales pentru limbaj, aceste plangeri n-ar trebui sa fie perims retrase.

+1 :)

Posted

sanctiuni pe forum....o nimica toata, cand cineva vrea sa posteze k apoi sa retraga posteaza de pe proxy cu user clona :whistle:

Posted

se poate scoate optiunea de edit pt utilizari doar la sectiunea Plangeri si gata , nu se mai poate da edit / retrage :))

:right:

Daca s-ar putea face asta ar fi perfect, nici nu ar mai trebuie munca de lamurire cu cei care vor spune:''aaa, pai nu stiam ca nu se mai poate retrage plangerea''. Ar ramane totul acolo, asta insemnand ca cei care fac plangeri sa se gandeasca bine inainte de a posta ceva.

Posted

Sugestia foarte buna, asa se va evita (mituirea celui ce a facut plangerea pentru a retrage), mai ales pentru limbaj, aceste plangeri n-ar trebui sa fie perims retrase.

scuza-ma, te-ai nascut intr-o familie de preoti si calugarite? planuiesti sa ramai virgina pana te casatoresti?

hai sa luam situatia urmatoare, pur ipotetica

3 indivizi, X, Y, Z. x si z se cunosc, sunt vecini, au fost colegi de banca inca de pe vremea cand aveau oracol, ics e 'alintat' de catre z 'igre', ca seamana cu un ogre, da' are steluta de-aia de indian in frunte si de-acolo i in loc de o

pe ally chat:

z: ba igre, aiuritule

*x e afk*

y: da?

(tiparind in acelasi timp) z: ia mai du-te dracu in ma-ta de oropsit, da-mi party!

y: POFTIM? TE POSTEZ!!

x: aaaa, stai ma, fusei afk, vino pe spot sa-ti dau party

ce faci in cazul asta?

Posted

o sugesti inutila, ca sa retragi o plangere trebuie sa fie si moderatorul de acord cu asta nu scrii retrag si gata :))

+ poate postezi pe cineva care pana la urma urmei se dovedeste a fi un tip/tipa de treaba cu care poti purta o discutie si care nu merita sa ia ss, chiar daca a gresit cu ceva.

Posted

ii dai doua palme dupa ceafa lui ''Z'' pentru momentul de prostie, daca ii explici si nu intelege.

Ideea e sa postezi abia dupa ce ai analizat situatia bine, dupa ce il anunti eventual pe cel pe care il postezi(poate se trezeste la realitate si isi cere scuze pe joc si nu mai ajungeti pe forum).

Sunt prea multe plangeri retrase doar pentru ca cei care au gresit au reusit intr-un fel sau altul sa convinga initiatorul plangerii sa retraga. S-a ajuns la o mentalitate de tipul: fac ce vreau pt. ca daca ma posteaza careva am ce sa dau pentru a scapa basma curata.

Eu spun ca totusi ar fi momentul (cam trebuia de la inceput de db) sa inteleaga lumea ca faptele lor au si consecinte. Daca unul injura, face pk,ks sau altele, este postat si scapa pentru ca l-a convins pe initiator sa retraga va proceda la fel in continuare. Dar daca stii ca odata ajuns pe forum plangerea nu poate fi retrasa, poate te gandesti si tu de 2 ori inainte de a injura, face pk,ks etc. .

Posted

o sugesti inutila, ca sa retragi o plangere trebuie sa fie si moderatorul de acord cu asta nu scrii retrag si gata :))

Nu, eventual stergi plangerea,pozele si abia apoi scrii retrag. Ce sa iti faca moderatorul atunci?

+ poate postezi pe cineva care pana la urma urmei se dovedeste a fi un tip/tipa de treaba cu care poti purta o discutie si care nu merita sa ia ss, chiar daca a gresit cu ceva.

Discutia o poti avea si inainte, asta era ideea sugestiei.

Posted

sugestie interesanta dar inutila..dc sa nu poti retrage? daca de exemplu ai luat pk pe spot si iti returneaza spotu? sau pk/ks la golden si primesti bok? daca omul isi recunoaste greseala si incearca sa o repare dc sa nu retragi?..acesti topic ar fii bun ptr plangerile ptr limbaj!

Posted

sugestie interesanta dar inutila..dc sa nu poti retrage? daca de exemplu ai luat pk pe spot si iti returneaza spotu? sau pk/ks la golden si primesti bok? daca omul isi recunoaste greseala si incearca sa o repare dc sa nu retragi?..acesti topic ar fii bun ptr plangerile ptr limbaj!

nu ai inteles....incerci sa rezolvi pe cale amiabila inainte de a posta....daca refuza il postezi si gata.....insa respectivul nu va mai avea a doua sansa sa scape de ss.....oferind "mita" sau milogindu-se, rugandu-se de x,y,z, sa intervina pentru el....plus ca s-ar mai curata si topicurile de la Plangeri si banati

Guest Interzisa
Posted

scuza-ma, te-ai nascut intr-o familie de preoti si calugarite? planuiesti sa ramai virgina pana te casatoresti?

hai sa luam situatia urmatoare, pur ipotetica

3 indivizi, X, Y, Z. x si z se cunosc, sunt vecini, au fost colegi de banca inca de pe vremea cand aveau oracol, ics e 'alintat' de catre z 'igre', ca seamana cu un ogre, da' are steluta de-aia de indian in frunte si de-acolo i in loc de o

pe ally chat:

z: ba igre, aiuritule

*x e afk*

y: da?

(tiparind in acelasi timp) z: ia mai du-te dracu in ma-ta de oropsit, da-mi party!

y: POFTIM? TE POSTEZ!!

x: aaaa, stai ma, fusei afk, vino pe spot sa-ti dau party

ce faci in cazul asta?

Pai anumite "glumite" pe alianta, n-ar trebui facute, trebuie sa te incadrezi in limita bunului simt si sa iti aduci aminte ca esti intr-o alianta cu mai multe persoane, persoane = orgolii, pe langa asta anumiti jucatori sunt minori si femei, Daca vrei "glumite" de-o anumita natura (si daca iti permite un anumit user sa faci glume, fiind prieteni), asta e partea a 2-a, de asta s-a inventat in acest joc frumos pm-ul (private message). Nu suntem pe maidan sa folosim un limbaj de asemenea natura, trebuie sa ne gandim si la acei colegi de alianta (care poate nu stiu ca voi sunteti amici). In alta ordine de idei imi sustin punctul de vedere precum ca aceasta sugestie este bine venita, ar mai cenzura limbajul unora pe alianta/global/chat normal..

Si n-ar trebui moderatorii sa permita retragerea unor plangeri care au la baza un limbaj dus in extrema pe alianta si nu numai, fiecare plangere ar trebui solutionata cu un suspend pe masura cuvintelor adresate. (unii moderatori sunt mai indulgenti, dau minim de pedeapsa)

Ca o nota: Daca iti respecti guilda/alianta din care provii, nu postezi incerci sa remediezi problema pe o cale amiabila ca sa nu "iti speli rufele in public", nu ca postezi si vede o comunitate intreaga si dupa aia retragi, ce e asta?

O zi buna.

Posted

ai 7 zile sa pui printurile pe forum,poti astepta 2 zile sa te intelegi cu omu,sa-ti dea spotu sau bok-ul inapoi,nu crezi?

pro la sugestie

Posted

un pro si de la mine. Asa macar inainte de a posta pe cineva prima data incercati sa rezolvati amiabil conflictul si daca chiar nu se poate vine solutia finala sa il postezi :cool2: .PRO

Posted

Propun ceva mai multa responsabilitate in momentul cand se formuleaza o plangere, sa nu ai posibilitatea sa retragi decat cu consecinte asupra contului de forum.

Ce e mascarada asta?: am facut plangere si apoi vine paratul si imi propune sa ne intelegem, sau fac plangere tocmai in ideea de a castiga ceva.

Cred ca decizia de a posta pe cineva trebuie sa fie ca solutie finala de rezolvare a unui conflict si tratata ca atare.

Eu personal am mers pe ideea ca odata ce am postat pe cineva nu mai exista cale de intoarcere oricate rugaminti/amenintari de la cel postat sau amicii lui am primit.

Contra.Asa cva se intampla si in viata reala nu vad unde e prb,poate sa retraga pentru ca ia venit paratului mintea la cap sau pentru ca a fost despagubit prb lui..Cateodata 1 din jucatori nu e sigur ca a gresit si de aici se ajunge la plangere..dupa ce vede isi cere scuze etc mi se pare ok sa retragi..E destula ura si vanatoare pe aici macar cate o fapta buna din cand in cand sa mai vedem.

Posted

Contra.Asa cva se intampla si in viata reala nu vad unde e prb,poate sa retraga pentru ca ia venit paratului mintea la cap sau pentru ca a fost despagubit prb lui..Cateodata 1 din jucatori nu e sigur ca a gresit si de aici se ajunge la plangere..dupa ce vede isi cere scuze etc mi se pare ok sa retragi..E destula ura si vanatoare pe aici macar cate o fapta buna din cand in cand sa mai vedem.

Si tie ti se pare ca ce se intampla in real e bine?

Vine unul si te bate de te baga in spital. Tu depui plangere dar ala te ameninta ca ce ti s-a intamplat tie i se poate intampla si familiei tale. Tu retragi plangerea(politia ar trebui sa ancheteze in continuare dar nu o face pentru ca nu are ''documentul'', desi proba esti chiar tu, plin de vanatai) si ala isi vede in continuare de treburile lui, mai baga unul-doi in spital pentru ca isi permite.Civilizatia se face prin reguli stricte, aplicate drastic si fara rezerve.

Pana nu pricepe lumea ca orice abatere se plateste indiferent de presiunile pe care le poate exercita el sau alianta, nu se va gandi de doua ori inainte de a face prostii.

Fapta buna o poti face tu prin a nu posta daca ajungi la concluzia ca nu se merita, dupa ce ai vorbit cu respectivul.

Ca idee pe langa subiect, eu unul sunt de parere ca daca se spunea clar de la inceput ca orice abatere de la regulament cu privire la programe aditionale se pedepseste cu ''permanent''si se punea in aplicare, nu se ajungea la situatia actuala.

Posted

Si tie ti se pare ca ce se intampla in real e bine?

Vine unul si te bate de te baga in spital. Tu depui plangere dar ala te ameninta ca ce ti s-a intamplat tie i se poate intampla si familiei tale. Tu retragi plangerea(politia ar trebui sa ancheteze in continuare dar nu o face pentru ca nu are ''documentul'', desi proba esti chiar tu, plin de vanatai) si ala isi vede in continuare de treburile lui, mai baga unul-doi in spital pentru ca isi permite.Civilizatia se face prin reguli stricte, aplicate drastic si fara rezerve.

Pana nu pricepe lumea ca orice abatere se plateste indiferent de presiunile pe care le poate exercita el sau alianta, nu se va gandi de doua ori inainte de a face prostii.

Fapta buna o poti face tu prin a nu posta daca ajungi la concluzia ca nu se merita, dupa ce ai vorbit cu respectivul.

Ca idee pe langa subiect, eu unul sunt de parere ca daca se spunea clar de la inceput ca orice abatere de la regulament cu privire la programe aditionale se pedepseste cu ''permanent''si se punea in aplicare, nu se ajungea la situatia actuala.

singura prb in a retrage e paragraful 2 spus de tine si cred ca ar fi rezolvat mai siplu cu alta regula

`Pana nu pricepe lumea ca orice abatere se plateste indiferent de presiunile pe care le poate exercita el sau alianta, nu se va gandi de doua ori inainte de a face prostii.

Fapta buna o poti face tu prin a nu posta daca ajungi la concluzia ca nu se merita, dupa ce ai vorbit cu respectivul. `

orice jucator care face o aminintare in real sau game( iti dau numai pk te tin in preluari 24/din 24 etc) pentru al convinge pe 1 alt jucator sa retraga sa fie pedepsita cu un anumit nr de zile pauza

Posted

Presiunile pot fi de multe feluri si ca sa pui dovezi pentru asa ceva ar insemna sa dai de lucru moderatorilor(zeci de poze). Si daca pentru presiuni pui regula, esti de acord cu oferirea de iteme? Injur ca la usa cortului, ma postezi si apoi, pentru ca imi permit iti ofer iteme. Ti se pare normal sa nu iau suspend doar pentru ca am avut ce sa-ti ofer?

Cu o simpla modificare-scoaterea butonului de editare din sectiunea plangeri se poate schimba atitudinea jucatorilor, eu zic ca e mai eficienta schimbarea.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...