Nexuss Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Voi ce pendant folositi pentru Chaos Castle ? Care este cel mai bun ? Mai e si altceva care te ajuta sa nu te arunce mobii ?
TheNight Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 nu exista pendant care sa te protejeze la cc deoarece dak pui lightning tot poti fi aruncat de explozia creep-ilor deci ,....
Konvict Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 nu stiu sa existe asha ceva. daca ai pend of lighting numai poti fi aruncat decat prin explozia ai ? :))
TheNight Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 nu stiu sa existe asha ceva. daca ai pend of lighting numai poti fi aruncat decat prin explozia ai ? :)) citeste inainte sa critici ...am spus dak pui pendant of lightning +4 (n-am specificat + cat dar +4 gasesti maxim si automat chiar si noob sa fii stii ca dak e mai mare ai sanse sa iei lightning mai mici ) ,sunt sanse sa nu te arunce din lightning (n-am specificat clar ca nu il arunca) si stii si u f bine chestia asta dar faci pe filosoful.
Konvict Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 stiam ca nu te pot muta mobi prin atlans, losttower..dar nu stiam si de cc pentru ca eu nu prea intru in cc, db trecut nu cred ca am fost de 10 ori in 2 ani :)) db asta am fost doar odata si ma dilit un sm :))
Nexuss Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Thx pentru Info. All :) O zi buna !
Brotherhod Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 nu stiu sa existe asha ceva. daca ai pend of lighting numai poti fi aruncat decat prin explozia ai ? :)) citeste inainte sa critici ...am spus dak pui pendant of lightning +4 (n-am specificat + cat dar +4 gasesti maxim si automat chiar si noob sa fii stii ca dak e mai mare ai sanse sa iei lightning mai mici ) ,sunt sanse sa nu te arunce din lightning (n-am specificat clar ca nu il arunca) si stii si u f bine chestia asta dar faci pe filosoful. +4 gasesti tu, eu am + 7 pendant of water ...banuiesc ca este si +7 lightning, cu siguranta. :tiphat: http://imageshack.us/photo/my-images/3/screen091515360001.jpg/ pica de undeva ...dar e strict secret :D
-papalapte- Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 pica din ringurile de lvl 40/80 si nu mai e secret :D
oldGard Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 pica din ringurile de lvl 40/80 si nu mai e secret :D a fost ?:P pica si in CC 1 :P acuma depinde care iti este norocu
[Creator] Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Thx pentru Info. All :) O zi buna ! Data viitoare speram ca vei posta la sectiunea Corecta ! Sper ca ai fost lamurit ! Closed