Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kyohei

reevaluare

Recommended Posts

Posted

am inteles ca erau oamenii vostri de baza .... dar uitete bine in printuri si vezi e generalizeaza Adrian-BK , o epava de om , cum injura toata guilda adversa .... si mai aveti tupeu sa faceti reevaluare .

uitete bine pe la plangeri si ai sa vezi ca si -ija- si lancelot au cerut printuri sterse....

treaba cu .. nu e caracteru tau nu e printu tau , ce i-ai spus lu crissie ... CADE , MagicSM a luat ss pt macro pe un print pus de alinx parca la plangeri .. deci ????

IMPACATIVA CU IDEEA .

Este o plangere care a fost retrasa nu o plangere la care ii lipsesc printuri nu confunda .Plus ce zice adrian pe alianta nu te priveste pe tine sau pe altii este un chat pentru alianta nu pentru tot serverul.Daca vroia s`o injure pe kitte sau pe voi o facea in direct pe global si nu pe alianta.Era o conversatie intre ei iar intre ei isi permit sa vorbeasca cum vor si de cine vor .Nu mai comparati toate cazurile care nu se aseamana .... adumi un caz de limbaj pe alianta in care X posteaza pe Y ca la injurat pe Z din afara aliantei si atunci mai discutam , iar ce facem noi aici nu te priveste pe tine .Dute linistit la somn :tiphat:

@sigmann

E limbaj si nu e provocat , dar e pe ally si acolo e permis sau cel putin eu le permit sa discute despre oricine cum vor atat timp cat nu se jignesc intre ei .Daca erai tu in locul lor erai tu ala care plangea si erau ei aia care faceau pe desteptii cu tine. :tiphat:

Bastia a facut bine ca a postat....asa ceva e inadmisibil...voi confundati jocul cu viata reala....prea traiti aici...mai iesiti si voi afara...relaxativa.

hai sa`ti zic un banc ca tot veni vorba de hotul striga hotii ...

Un tocilar cu ochelari patrati striga catre alt tocilar cu ochelari patrati "Arati ca un tocilar cu ochelari patrati" si apoi rade ... tu esti ala care rade aici . :)

@Cum ne traim noi viata reala ne priveste doar pe noi , de cele mai multe ori aia care zic "mai iesi afara" stau de "garda" pe spoturi ...

Posted

=))) ma faci sa rad mariuse =)))

am un respect fata de tine .... dar cand adrian a postat pe aia 2 apocalipsa si adrenalina sau cum ii cheama ca radeau de el .. ca i-a spus ca il cauta frizeru ... au luat ss era bine ??? radeau ..

acum sa suporte consecintele .

nu e suspend de revocat asta...

Posted

@kyohei

cum se formuleaza o plangere pt injurii la admini daca adminii nu sunt on? adica playerii nu au voie sa posteze? :blink:

pai atunci nu isi mai are rostul aceasta regula...nu?

Ghid de postare plangeri

Model Reclamatie injuraturi/limbaj vulgar:

Limbajul indecent si injuraturile exprimate cu normal chat/global/guild pot fi reclamate si de alte persoane decat cea careia ii sunt adresate.

Injuraturile se pedepsesc indiferent daca sunt explicite sau prescurtate.

Injuraturile, limbajul vulgar NU pot fi provocate. Pentru astfel de plangeri NU este obligatorie postarea pozelor cu F4 pe tot ecranul.

Este obligatorie poza cu F4 pe tot ecranul in cazul injuriilor prescurtate.

Pentru limbaj adresat adminilor/serverului/unui admin anume :

Orice tip de limbaj adresat adminilor/serverului/unui admin anume NU poate fi provocat. Pentru astfel de plangeri NU este obligatorie postarea pozelor cu F4 pe tot ecranul.

unde vezi tu vanatoare?????????? :readthis:

@n4ughtyxxl

daca tu le permiti un astfel de limbaj....nu mai am nimic de zis....va meritati soarta...vorba aia cine se aseamana se aduna

:tiphat:

Posted

am inteles ca erau oamenii vostri de baza .... dar uitete bine in printuri si vezi e generalizeaza Adrian-BK , o epava de om , cum injura toata guilda adversa .... si mai aveti tupeu sa faceti reevaluare .

uitete bine pe la plangeri si ai sa vezi ca si -ija- si lancelot au cerut printuri sterse....

treaba cu .. nu e caracteru tau nu e printu tau , ce i-ai spus lu crissie ... CADE , MagicSM a luat ss pt macro pe un print pus de alinx parca la plangeri .. deci ????

IMPACATIVA CU IDEEA .

Este o plangere care a fost retrasa nu o plangere la care ii lipsesc printuri nu confunda .Plus ce zice adrian pe alianta nu te priveste pe tine sau pe altii este un chat pentru alianta nu pentru tot serverul.Daca vroia s`o injure pe kitte sau pe voi o facea in direct pe global si nu pe alianta.Era o conversatie intre ei iar intre ei isi permit sa vorbeasca cum vor si de cine vor .Nu mai comparati toate cazurile care nu se aseamana .... adumi un caz de limbaj pe alianta in care X posteaza pe Y ca la injurat pe Z din afara aliantei si atunci mai discutam , iar ce facem noi aici nu te priveste pe tine .Dute linistit la somn :tiphat:

@sigmann

E limbaj si nu e provocat , dar e pe ally si acolo e permis sau cel putin eu le permit sa discute despre oricine cum vor atat timp cat nu se jignesc intre ei .Daca erai tu in locul lor erai tu ala care plangea si erau ei aia care faceau pe desteptii cu tine. :tiphat:

Bastia a facut bine ca a postat....asa ceva e inadmisibil...voi confundati jocul cu viata reala....prea traiti aici...mai iesiti si voi afara...relaxativa.

hai sa`ti zic un banc ca tot veni vorba de hotul striga hotii ...

Un tocilar cu ochelari patrati striga catre alt tocilar cu ochelari patrati "Arati ca un tocilar cu ochelari patrati" si apoi rade ... tu esti ala care rade aici . :)

@Cum ne traim noi viata reala ne priveste doar pe noi , de cele mai multe ori aia care zic "mai iesi afara" stau de "garda" pe spoturi ...

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=193169&st=0&p=2359980&hl=teposu_bk_&fromsearch=1&#entry2359980

Iti raspunde la intrebare? :)

Guest Interzisa
Posted

Buna, voi vorbiti serios?

De cand a intrat in atributii acest moderator, e mult mai multa liniste pe forum, plangerile rezolvate rezonabil, mergeti voi pe alte sectiuni si incercati sa faceti ce ati facut aici, si va asigur ca de mult ramaneati fara conturile principale. Nu credeti ca a fost destul cat v-ati batut joc de acesta sectiune si de moderatorii acestei sectiuni?

Posturi ne implicat, injurii moderator, injurii intre useri, pana cand atata nesimtire?

Foarte bine le faci Moderatorule, nu te lasa calcata in picioare, fa-te respectata. (desi uneori, mai lasi de la tine, s-a vazut in unele topicuri).

Plus ca s-a facut atac direct asupra persoanei ei. :blink: (acum am vazut printurile)

Ce ati vrea mai? sa umble cu sarumana dupa voi? Ati incalcat regulamentu, platiti. Nimeni nu e scutit.

Unii chiar aveti nevoie de o viata reala, ca v-a dus in extrema jocul asta. :-j

Stiu ca ma paste un warn, scuzati interventia, dar unii sunteti iesiti din comun.

EDIT: Cei care au luat 60, sa se bucure ca a fost doar 60, sunt sigura ca alt moderator le dadea 98 sau 99, pentru limbaj deosebit de grav la adresa unui Admin/moderator.

Noapte buna.

kyohei, postezi de pe cont clona, sper ca un moderator sa ia masurile care se impun, se pare ca nimeni nu te-a raportat, o fac eu acum.

Posted

Ok sa inteleg ca este un caz asemanator cu asta chiar daca nu merg printurile 1-3 , daca aduci injurii la adresa unui moderator indiferent de chat se da suspend 60/98/99 zile iar daca postezi un jucator din ally iei suspend pentru vanatoare ?Nu mi se pare logic si nici corect sa fie diferente intre jucatori si admini.Am observat in regulament ca s`au privilegiat singuri si nici asta nu mi se pare corect.Nici faza cu guild/ally nu mi se pare ok ... se lasa loc de vanatoare si fiecare admin interpreteaza cum vrea.Ca sa primesti respect din partea jucatorilor trebuie sa`l meriti nu sa`l impui prin regulament.

Daca tie ti se pare ok ca nici in guildul tau sa nu poti sa vorbesti cum vrei si sa stai cu morcovu`n fund sa nu te posteze careva atunci lasal naibi de joc.

=))) ma faci sa rad mariuse =)))

am un respect fata de tine .... dar cand adrian a postat pe aia 2 apocalipsa si adrenalina sau cum ii cheama ca radeau de el .. ca i-a spus ca il cauta frizeru ... au luat ss era bine ??? radeau ..

acum sa suporte consecintele .

nu e suspend de revocat asta...

Nu prea ma uit la sectiunea plangeri ca de multe ori imi provoaca greata ... ca e adrian sau erai tu pentru mine era tot una as fi zis acelas lucru .Iar daca din punct de vedere regulamentar e acordat corect suspendul atunci inseamna ca regulamentul e prost facut.Stiu ca nu e frumos sa jignesti o persoana dar ei n`au jignit pe nimeni acolo , de aia au scris pe ally si nu pe global sau pe pm ca au stiut ca nu are cum sa vada.Bastia a vrut ca astia 3 sa ieie suspend se subantelege =>vanatoare.

@n4ughtyxxl

daca tu le permiti un astfel de limbaj....nu mai am nimic de zis....va meritati soarta...vorba aia cine se aseamana se aduna

:tiphat:

Eu nu sunt profesor de gramatica sa`i invat sa scrie corect si nici diriginte sa`i educ , iar asta nu e un joc pentru calugari ca nu se imparte nici prescura nici tamaie ... fiecare are dreptul sa se exprime cum vrea .Regulile sunt simple in majoritatea guildelor "Respecta si vei fi respectat" , iar ei si`au respectat colegii de guild deci n`am avut nimic sa le reprosez ... daca au avut probleme cu alti jucatori dinafara aliantei aia e problema lor care sio rezolva cum vor ei .N`am zis ca incurajez un limbaj vulgar in alianta sau ca le dau voie sa se jigneasca intre ei.

Posted

Ba, atata timp cat jucati aici pe gratis, acceptati regulile impuse.

Daca jucam pe gratis cum spui tu, asta nu inseamna ca nu avem drepturi prietene :)

Posted

Suspendurile au fost acordate corect si din partea mea raman (daca erau pe normal chat sau global nu scapati fara 98).

Cat despre pozele in care Bastia va santajeaza am sa revin cu un raspuns dupa ce ma consult cu ai mei colegi.

Legat de contul lui Adrian, va fi deblocat.

LE: a fost deblocat contul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...