Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kyohei

reevaluare

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422106&st=25

cum poate un moderator sa ameninte un player cu suspend daca nu face ce zice ea ?

cum isi permite un moderator sa aiba o asemnea comportament la sectiunea care modereaza

abuz de putere!

am pus cele 2 cazuri in care nu sa acordat ss pe dovezi false ( in care nu se acorda ss pentru printuri copiate care nu le apartin )

rog sa se revina cu decizia corecta si acest moderator de RAHAT sa fie demis pentru abuz de putere ( cum iti permiti sa il ameninti doamna?

aici cazul bogz http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=281737&st=0&p=3753231&hl=bogz&fromsearch=1&#entry3753231

Bastia, pune pozele la loc, nu vreau sa iti dau si tie suspend.

Se pot retrage plangerile in care tu ai fost partea vatamata. Nu este cazul aici.

Apreciez ca ai postat initial, asa ceva nu e normal. Sa te exprimi asa cu privire la oricine pentru un joc nu poate decat sa denote comportament asocial.

Ma amuza totusi ca sunt considerata "de-a lui HH". Cine e suficient de vechi stie de ce.

Las deschis ca sa iti acord posibilitatea de a repune pozele.

AdrIaN-Bk - 60 de zile

JackTheRip - 60 de zile

Magus - 60 de zile

Cine posteaza dupa mine are supend. Cu exceptia lui Bastia, pe care il astept cu pozele.

aici e si abuzule de care va vorbeam . cum poti sa amenint playeru ca ii da ss , nu tie rusine umpic ca iti scrie moderator sub nick ?

singurul raspuns care il asteptam este a lui Odyzeuss sau Iceman

multumesc

Posted

sa-ti fie rusine de felul in care moderezi si de felul in care iti permiti sa`ti bati joc de jucatori si de colegii tai din staff . Am sa dau si eu pm lui iceman daca nu raspunde vRazvan... vad ca Oddyzeus si ija te lasa sa faci ce vrei tu .

P.S. Daca de regulamentul pe care susti ca TU l`ai facut iti bati joc atunci ce pretentii sa mai am din partea ta ... in primul rand ar trebui sa`ti fie tie rusine pentru limbajul la care sa ajuns TOT DIN CAUZA TA.

PPS. Esti un fel de "mai mult strica decat repara" , lasa-ne si dute descarcati nervii in alta parte .

Posted

Deci, Kitte din cate stiu eu ai fost in Innos acu vreo 5 ani, cu IceMan, DarthAlex, Simi, eu si mai multi. Daca cineva are ceva de obicectat la cum modereaza acest admin serveru eu ii propun sa se duca pe un serv cu 999999x unde te creste adminul. Kitte este de departe cel mai corect admin. Nu am nici un interes sa le dea ban celor trei, nu particip la cs-uri, abea ma chinui sa dau si eu primul rr (deci nu sunt in avantaj cu nimic). Eu consider ca daca ai fi fost in locul ei ai fi luat aceeasi decizie. :tiphat:

Posted

Deci, Kitte din cate stiu eu ai fost in Innos acu vreo 5 ani, cu IceMan, DarthAlex, Simi, eu si mai multi. Daca cineva are ceva de obicectat la cum modereaza acest admin serveru eu ii propun sa se duca pe un serv cu 999999x unde te creste adminul. Kitte este de departe cel mai corect admin. Nu am nici un interes sa le dea ban celor trei, nu particip la cs-uri, abea ma chinui sa dau si eu primul rr (deci nu sunt in avantaj cu nimic). Eu consider ca daca ai fi fost in locul ei ai fi luat aceeasi decizie. :tiphat:

e inadmisibil sa ameninti un jucator al sevarului pe care il moderezi sa puna printurile inapoi , dupa ce acesta a retras plangerea , inainte de asta ea a acordat 3 ss-uri de 60 de zile incorecte , verifica acest topic http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=281737&st=0&p=3753231&hl=bogz&fromsearch=1&#entry3753231 si spunemi ca sunt prost! si daca-mi spui ca sunt prost atunci e si lancelot si xtest.

Posted

@daca as fi fost in locul ei mi`ar fi fost rusine sa ma numesc moderator si sa ma laud cu un regulament de care imi bat singur joc.

@daca as fi fost in locul tau m`as fi abtinut de la un post inutil.Parerea ta despre kitte nu conteaza aici maiales ca vi cu amintiri din 2005. Te rog sa nu mai postezi aici daca nu esti ontopic , multumesc.

Posted

E ingradirea exprimarii libere, e ca si cum ar veni unu sa iti dea in cap ca injuri la tine in casa si nu pentru ca l-ai deranja pe el in mod direct, ci pentru ca i-a spus vecinul. Din cate imi amintesc au mai fost cazuri din astea si s-a dat suspend pentru vanatoare, nu pentru limbaj in ally. Pana la urma wtf, e ally meu si zic ce vreau, nu le convine celorlalti primesc kick si gata. Nu imi mai dati disable posting pentru ca aici e o reevaluare a unei decizii care nu prea figureaza in regulament si care ma poate afecta si pe mine pe viitor.

ai grija pe cine chemi in casa in cazul asta.

Nu ai cum sa ii verifici pe toti pentru ca nu ai acces la logguri si, sunt multi care isi fac caractere cu nick-urile playerilor vechi ca sa intre in guildele rivale pentru a-i prinde cu ceva.

Posted

@daca as fi fost in locul ei mi`ar fi fost rusine sa ma numesc moderator si sa ma laud cu un regulament de care imi bat singur joc.

@daca as fi fost in locul tau m`as fi abtinut de la un post inutil.Parerea ta despre kitte nu conteaza aici maiales ca vi cu amintiri din 2005. Te rog sa nu mai postezi aici daca nu esti ontopic , multumesc.

Te rog arata-mi unde a incalcat regulamentul. Sunt injurii aduse unui moderator?

E ingradirea exprimarii libere, e ca si cum ar veni unu sa iti dea in cap ca injuri la tine in casa si nu pentru ca l-ai deranja pe el in mod direct, ci pentru ca i-a spus vecinul. Din cate imi amintesc au mai fost cazuri din astea si s-a dat suspend pentru vanatoare, nu pentru limbaj in ally. Pana la urma wtf, e ally meu si zic ce vreau, nu le convine celorlalti primesc kick si gata. Nu imi mai dati disable posting pentru ca aici e o reevaluare a unei decizii care nu prea figureaza in regulament si care ma poate afecta si pe mine pe viitor.

Posted

Te rog arata-mi unde a incalcat regulamentul. Sunt injurii aduse unui moderator?

@Daca ai "putere" nu inseamna ca ai voie sa`ti faci singur/a dreptate.

@Un moderator nu are voie sa ameninte un jucator sau sa`l oblige sa faca ceva ce nu vrea.

@Nu mi se pare normal sa postezi pe cineva daca nu a adus injurii la adresa ta maiales pe ally/guild chat => vanatoare.

Astea sunt reguli de bun simt .

10. Inventarea de reguli

Inventarea de reguli care nu sunt cuprinse in acest regulament si folosirea acestora pentru a obtine un avantaj sau amenintarea cu acestea duce la o pedeapsa minima de 3 zile. Cei care incalca repetat aceasta regula sunt pasibili cu suspend pe perioada nedeterminata.

Aratami tu mie unde scrie in regulament ca un admin are dreptul de a ameninta un jucator sau sa`l oblige sa faca ceva .(in cazul asta sa puna niste printuri dupa ce a renuntat la plangere + ca e amenintat cu suspend ).

@acest regulament e valabil si pentru admini nu doar pentru jucatori .

Regulile la mine in casa le fac eu , nu le faci tu/altii si nici moderatorii .Daca nu`ti convine limbajul de pe guild/ally atunci esti liber sa`ti cauti alt guild/ally.

Posted

Raspuns simplu. Nu stia daca alea erau pozele care le pusese si el prima oara, a vrut sa fie sigura (poate in pozele lui aparea meet player).

Nu sunt in acel guild. Nici nu imi dores sa intru vazand ce e acolo. Limbajul de mahala nu mi-se normal dar e treaba voastra. Cat timp un coleg v-a postat inseamna ca este strict vina voastra.

Posted

Raspuns simplu. Nu stia daca alea erau pozele care le pusese si el prima oara, a vrut sa fie sigura (poate in pozele lui aparea meet player).

Nu sunt in acel guild. Nici nu imi dores sa intru vazand ce e acolo. Limbajul de mahala nu mi-se normal dar e treaba voastra. Cat timp un coleg v-a postat inseamna ca este strict vina voastra.

si mai simplu raspuns . lasane te rog veziti de treaba ta , nu te-a invitat nimeni in alianta si nici o sa te invite , ciau

Guest /smiley/
Posted

death si spooK nu mai postati sa va aflati in treaba cum fac eu acum :))

kitte,tu erai cu 'fiti indulgenti' , 'lasati de la voi' , 'fiti mai buni' s.a.m.d ca sa fie alta atmosfera pe server,acum demonstrezi ca chiar tu faci exact contrariul.Zici ca e doar un joc? pai lasa-l sa fie doar un joc :lol: nu iti lua foc ptr. 'doar un joc' ..acum nah,la pariu ca nu se baga nimeni peste decizia ta din respect dar ai futut pe romaneste tot echilibrul de pe server banand-ui pe cei care mai miscau in fata celor din HHunterz. apropo,ban-ul lui adrian oricum il reduci la 10 zile ptr. ca zicea de spooK daca citesti mai cu atentie ce a scris inainte de 'o violez' sau si aici zici ca 'tu asa ai vazut si asa crezi' :)) iar ti-ai pus serverul in cap, gl la moderat in continuare.

Posted

Regulile sunt facute pentru toti ! Suspendul mi se pare foarte corect , daca nu veti mai lua castel e problema voastra ,RIP MAGIC!Asa mi-ai facut si tu mie cand am luat suspend pe nedrept !

Posted

Regulile sunt facute pentru toti ! Suspendul mi se pare foarte corect , daca nu veti mai lua castel e problema voastra ,RIP MAGIC!Asa mi-ai facut si tu mie cand am luat suspend pe nedrept !

ai dreptate regulile sunt pentru toti :) acu lasane ca nu ne-am bagat la reevaluarea ta cu atacuri ms

Posted

Raspuns simplu.Abureala dar ca sa vezi ce argumente scoti am sa`ti desenez.

De unde sti care au fost pozele pe care lea pus prima oara din moment ce nu le`ai vazut niciodata ? Nu`mi raspunde si nu te lovi tare.

Cat despre guild/ally nu te`a invitat nimeni si nu tia cerut nimeni parerea.Evident ca e problema noastra cum se vorbeste.Un coleg a postat intentionat ca sa se dea suspend nu ca l`a deranjat pe el personal cu ceva.(daca te uiti bine pozele sunt din 09/09 si cu f4 ca sa fie sigur ca e bine facuta plangerea.)Acel coleg care defapt e coleg cu altii mai putin cu noi se numeste nesimtit si bagator de seama .

Posted

Eu sunt de acord cu tine ca este neplacut. Nu neg asta. Nu iau apararea nimanui si nici nu ma cobor la nivelul celora cu "da-i drumu daici", dar suspendul este corect. Daca eu pe ally va injur guilda ca la usa cortului si voi puneti mana pe print imi voi lua si eu ban sunt sigur de asta.

ps: MagicSm aka Jack il merita din plin :tiphat:

Posted

in ceva dc e contul blocat daca omul a primit 60 zile ? inca un abuz facut de doamna Kittie chiar se poate asa ceva?

chiar se poate ca un moderator sa isi bata joc de regulament asa? dc are contul blocat ? daca a primit 60zile ?

un astfel de moderator nu are ce sa caute intr-un staf care se respecta cum e linkmania

Posted

Eu sunt de acord cu tine ca este neplacut. Nu neg asta. Nu iau apararea nimanui si nici nu ma cobor la nivelul celora cu "da-i drumu daici", dar suspendul este corect. Daca eu pe ally va injur guilda ca la usa cortului si voi puneti mana pe print imi voi lua si eu ban sunt sigur de asta.

ps: MagicSm aka Jack il merita din plin :tiphat:

Daca era kitte cea jignita direct sau pe global atunci nu avem nimic de obiectat . Era dreptul ei sa faca plangere si sa astepte un coleg sa o rezolve NICI ATUNCI SA`SI FACA EA DREPTATE SINGURA.

te rog sa intelegi odata ca asa o duci la nesfarsit ...

Eu n`am de unde sa stiu ca tu`mi injuri guilda ca la usa cortului doar daca se gaseste sa posteze unul care are ceva cu tine si vrea sa`ti vaneze un suspend. =>vanatoare

P.S. Daca imi bag si eu cate 1 caracter mic in fiecare alianta si postez de fiecare data cand prind ocazia chiar daca nu pe mine m`au jignit , atunci ti se pare placut si corect ? au mai fost cazuri de genul asta si sa dat de fiecare data ss pentru vanatoare , intentia e clara => de a folosi regulamentul drept scuza pentru a vana un suspend => vanatoare.

P.P.S For gods sake , nu mai cauta scuze las`o pe ea sa ne lamureasca de ce a reactionat asa. :tiphat:

Ba, atata timp cat jucati aici pe gratis, acceptati regulile impuse.

Aia inseamna ca daca fac o cerere si sunt acceptat ca admin si iti dau 99 pentru ca asa vrea muschiul meu tu o sa`mi zici "ok oricum jucam pe gratis" ? laso moarta ... daca e serverul gratuit aia nu inseamna ca nu au beneficii de pe urma lui ... sau probabil numai mie imi intra digifilm cand ma uit pe status ? infine hai sa nu deviem subiectul ok ? Ms. :)

Posted

ai e si printul cum acest moderator care nu are ce sa caute printre moderatori acorda cont blocat lui AdrIaN-BK desi acesta are doar 60zile suspend

http://i.picoodle.com/c5eimacu

cer inca odata demiterea acestui moderator si o reevaluare corecta.

Posted

astea sunt vorbele tale impotriva lui Crissie --- caracterul batista nu iti apartine , ca urmare nici printurile nu iti apartin , deci nu esti in masura sa faci o plangere de pe niste poze care nu sunt ale tale

rog nefondata

nefondata si lui spook ms --

ia spune tu , caracterele astea sunt ale tale ?? NU ..

dute la culcare .

Posted

Terminati cu prostiile....ati fost prinsi acum platiti.

Nu mi-a rezolvat niciodata vreo plangere si cu toate astea consider ca, Kitte e cel mai corect admin de aici, faptul ca a revenit e un castig pentru server.

3. Injuraturile la adresa serverului sau adminilor

Se penalizeaza astfel:

- Primul avertisment: suspend minim 50 zile

- Al doilea avertisment: suspend minim 70 de zile;

- Al treilea avertisment: suspend minim 99 de zile

Orice tip de limbaj adresat adminilor/serverului/unui admin anume NU poate fi provocat.

Pentru astfel de plangeri NU este obligatorie postarea pozelor cu F4 pe tot ecranul.

8. Acuzatii nedovedite la adresa adminilor

- Primul avertisment: suspend minim 20 zile

- Al doilea avertsiment: suspend 50 de zile

- Al treilea avertsiment: suspend 98 de zile

Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

Bastia a facut bine ca a postat....asa ceva e inadmisibil...voi confundati jocul cu viata reala....prea traiti aici...mai iesiti si voi afara...relaxativa.

A raspuns kitte spre binele vostru....ija va dadea cont blocat la toti din prima.

Era normal sa ceara pozele de la Bastia deoarece el a deschis topicul....nu a facut altceva decat sa respecte Regulamentul.

Sunt de acord cu o singura afirmatie de-a ta....s-a stricat micul echilibru de pe serv....dar ce isi face omul cu mana lui....

:tiphat:

ps

din poza aia nu se vede ca e contul de care vb

Posted

astea sunt vorbele tale impotriva lui Crissie --- caracterul batista nu iti apartine , ca urmare nici printurile nu iti apartin , deci nu esti in masura sa faci o plangere de pe niste poze care nu sunt ale tale

rog nefondata

nefondata si lui spook ms --

ia spune tu , caracterele astea sunt ale tale ?? NU ..

dute la culcare .

cred ca discutam despre altceva aici , daca nu se poate discuta frumos aici cu o reevaluare in bunul simt

atuncia sa dea tc ca nu sunt caracterele mele si am sa merg cu plangerea unde trebuie , si o sa faca reevaluare cel ce trebuie , pt ca asta nu ramane asa cu acest moderator care face cel taie capul , am vazut raspunsul lui odyzeus la plangerea de pe global la adresa lui kittie facuta de Biggles si am considerat sa postez aici pentru o reevaluare , nu am crezut ca e necesar sa ajunge mai sus . ca am postat eu , ca or sa posteze ei o sa fie aceleasi cuvinte , care e diferenta de user de pe forum ?

ce face acest personaj ca nu pot sa-l numesc moderator este inadmisibil ,as vrea sa va vad in locul lor sa vad cum ati reactiona :-?

Posted

am inteles ca erau oamenii vostri de baza .... dar uitete bine in printuri si vezi e generalizeaza Adrian-BK , o epava de om , cum injura toata guilda adversa .... si mai aveti tupeu sa faceti reevaluare .

uitete bine pe la plangeri si ai sa vezi ca si -ija- si lancelot au cerut printuri sterse....

treaba cu .. nu e caracteru tau nu e printu tau , ce i-ai spus lu crissie ... CADE , MagicSM a luat ss pt macro pe un print pus de alinx parca la plangeri .. deci ????

IMPACATIVA CU IDEEA .

Posted

Suspendurile au fost date corect, singurul impediment care i se poate imputa lui Kitte e ca si-a rezolvat singura plangerea in care a fost implicata indirect, probabil ar fi trebuit sa fi asteptat decizia altui coleg.

Succesuri

Posted

am inteles ca erau oamenii vostri de baza .... dar uitete bine in printuri si vezi e generalizeaza Adrian-BK , o epava de om , cum injura toata guilda adversa .... si mai aveti tupeu sa faceti reevaluare .

uitete bine pe la plangeri si ai sa vezi ca si -ija- si lancelot au cerut printuri sterse....

treaba cu .. nu e caracteru tau nu e printu tau , ce i-ai spus lu crissie ... CADE , MagicSM a luat ss pt macro pe un print pus de alinx parca la plangeri .. deci ????

IMPACATIVA CU IDEEA .

nu ai inteles nimic , eu nu i-am considerat oameni de baza , i-am considerat scurt si la obiect colegi de alianta . nu ma intereseaza ce a generalizat si ce nu a generalizat , am tupeu sa fac reevaluare pentru faptul ca revine un moderator care e pe vechea scoala si acorda ss-uri total aiurea sa fim seriosi toti stim cine este acest personaj Kittie din vechea scoala . cum arunca cu conturi blocate si cu ss-uri aiurea pt simplu fapt ca stim noi ce :)

arata-mi niste plangeri , adica sa iti susti fraza cu o dovada :) aici nu vorbim de elite care se pedepeste orce ar fi vorbim de o vanatoare :)

aici sunt niste printuri cu acest vanator , santajul fata de baieti

http://i.picoodle.com/fe7imanb

http://i.picoodle.com/460imanf

http://i.picoodle.com/613imanl

http://i.picoodle.com/4d5imanp

http://i.picoodle.com/256imanv

http://i.picoodle.com/6b6imao0

http://i.picoodle.com/cdeimao5

se vede in printuri destul de clar ce urmarea Bastia

21. Exploatarea regulilor (vanatoare)

Formularea unei plangeri impotriva unui jucator este permisa numai in situatia in care abaterea reclamata a vatamat in vreun fel pe cel care o reclama.

Orice plangere care nu are la baza o astfel de vatamare si prin care se incearca doar exploatarea unei/unor reguli va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- Primul avertisment: suspend minim 20 zile

- Al doilea avertsiment: suspend 50 de zile

- Al treilea avertsiment: suspend 98 de zile

Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

sper ca suspendurile sa fie ridicate , si Batista sa primeasca cea ce merita :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...