Guest kyohei Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 http://imageshack.us/f/847/screen090921490005.jpg/ http://imageshack.us/f/710/screen090921520006.jpg/ Nu intentionam sa postez desi detest limabjul vulgar; am vorbit cu Ign0re si din cate mi-am dat seama este o persoana foarte ok, i-am zis despre ce limbaj se foloseste pe chat si ca nu este deloc civizat sa se vorbeasca asa, i-am spus ca nu intentionez sa postez, dar sunt unele lucruri care m-au deranjat in acel ally si am iesit, nu am vazut o abordare de genul: "play for fun" a jocului, i-am spus ca desi nu vreau sa postez, un item de sm nu m-ar deranja la full neexc de pe mine, apoi am vorbit cu JackTheRip, a parut ok la inceput dar dupa ce am intrebat de cateva ori daca e loc la un party sa cresc putin, sau am intrebat de un item de sm a inceput sa-mi spuna ce fel de om sunt, ca este santaj sa cer party, la fel si Magus nu mi-a raspuns foarte frumos. Am cerut cateva lvl intr-un party bun cand nu am avut sau un item de sm, nu set +13, nu am amenintat, nu am vorbit urat, ei bine nu am nevoie nici de party, nici de iteme, am o ally super ok unde te poti juca pentru a te relaxa. Pot fi numit oricum pentru ca postez, dar un asemenea limbaj nu este deloc unul argumentabil, indiferent de frustrarea acordarii unui ss lui Regrete, sau cine e de "partea" HH-ului. E doar un joc! Fara spam, nu este nimic de adaugat sau comentat, doar un moderator sa raspunda. vanatoare :-?
roz-verde Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 http://imageshack.us/f/847/screen090921490005.jpg/ http://imageshack.us/f/710/screen090921520006.jpg/ Nu intentionam sa postez desi detest limabjul vulgar; am vorbit cu Ign0re si din cate mi-am dat seama este o persoana foarte ok, i-am zis despre ce limbaj se foloseste pe chat si ca nu este deloc civizat sa se vorbeasca asa, i-am spus ca nu intentionez sa postez, dar sunt unele lucruri care m-au deranjat in acel ally si am iesit, nu am vazut o abordare de genul: "play for fun" a jocului, i-am spus ca desi nu vreau sa postez, un item de sm nu m-ar deranja la full neexc de pe mine, apoi am vorbit cu JackTheRip, a parut ok la inceput dar dupa ce am intrebat de cateva ori daca e loc la un party sa cresc putin, sau am intrebat de un item de sm a inceput sa-mi spuna ce fel de om sunt, ca este santaj sa cer party, la fel si Magus nu mi-a raspuns foarte frumos. Am cerut cateva lvl intr-un party bun cand nu am avut sau un item de sm, nu set +13, nu am amenintat, nu am vorbit urat, ei bine nu am nevoie nici de party, nici de iteme, am o ally super ok unde te poti juca pentru a te relaxa. Pot fi numit oricum pentru ca postez, dar un asemenea limbaj nu este deloc unul argumentabil, indiferent de frustrarea acordarii unui ss lui Regrete, sau cine e de "partea" HH-ului. E doar un joc! Fara spam, nu este nimic de adaugat sau comentat, doar un moderator sa raspunda. ntz ntz ntz
Silviu. Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 din punctul meu de vedere nu mi se pare corect sa li se acorde suspend ptr ca au injurat pe ally... ce este in alianta este treaba gm-ilor de guilda\alianta nici de cum a altor colegi de guilda.. :crazy:
PureSoul Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 http://imageshack.us/f/847/screen090921490005.jpg/ http://imageshack.us/f/710/screen090921520006.jpg/ Nu intentionam sa postez desi detest limabjul vulgar; am vorbit cu Ign0re si din cate mi-am dat seama este o persoana foarte ok, i-am zis despre ce limbaj se foloseste pe chat si ca nu este deloc civizat sa se vorbeasca asa, i-am spus ca nu intentionez sa postez, dar sunt unele lucruri care m-au deranjat in acel ally si am iesit, nu am vazut o abordare de genul: "play for fun" a jocului, i-am spus ca desi nu vreau sa postez, un item de sm nu m-ar deranja la full neexc de pe mine, apoi am vorbit cu JackTheRip, a parut ok la inceput dar dupa ce am intrebat de cateva ori daca e loc la un party sa cresc putin, sau am intrebat de un item de sm a inceput sa-mi spuna ce fel de om sunt, ca este santaj sa cer party, la fel si Magus nu mi-a raspuns foarte frumos. Am cerut cateva lvl intr-un party bun cand nu am avut sau un item de sm, nu set +13, nu am amenintat, nu am vorbit urat, ei bine nu am nevoie nici de party, nici de iteme, am o ally super ok unde te poti juca pentru a te relaxa. Pot fi numit oricum pentru ca postez, dar un asemenea limbaj nu este deloc unul argumentabil, indiferent de frustrarea acordarii unui ss lui Regrete, sau cine e de "partea" HH-ului. E doar un joc! Fara spam, nu este nimic de adaugat sau comentat, doar un moderator sa raspunda. Se vede clar limbajul adresat unui moderator, kitte in cazul de fata. Acest limbaj nu poate fi provocat, drept urmare nu poate fi vorba de vanatoare. Hai cu verdictul. :)
Guest kyohei Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 http://imageshack.us/f/847/screen090921490005.jpg/ http://imageshack.us/f/710/screen090921520006.jpg/ Nu intentionam sa postez desi detest limabjul vulgar; am vorbit cu Ign0re si din cate mi-am dat seama este o persoana foarte ok, i-am zis despre ce limbaj se foloseste pe chat si ca nu este deloc civizat sa se vorbeasca asa, i-am spus ca nu intentionez sa postez, dar sunt unele lucruri care m-au deranjat in acel ally si am iesit, nu am vazut o abordare de genul: "play for fun" a jocului, i-am spus ca desi nu vreau sa postez, un item de sm nu m-ar deranja la full neexc de pe mine, apoi am vorbit cu JackTheRip, a parut ok la inceput dar dupa ce am intrebat de cateva ori daca e loc la un party sa cresc putin, sau am intrebat de un item de sm a inceput sa-mi spuna ce fel de om sunt, ca este santaj sa cer party, la fel si Magus nu mi-a raspuns foarte frumos. Am cerut cateva lvl intr-un party bun cand nu am avut sau un item de sm, nu set +13, nu am amenintat, nu am vorbit urat, ei bine nu am nevoie nici de party, nici de iteme, am o ally super ok unde te poti juca pentru a te relaxa. Pot fi numit oricum pentru ca postez, dar un asemenea limbaj nu este deloc unul argumentabil, indiferent de frustrarea acordarii unui ss lui Regrete, sau cine e de "partea" HH-ului. E doar un joc! Fara spam, nu este nimic de adaugat sau comentat, doar un moderator sa raspunda. Se vede clar limbajul adresat unui moderator, kitte in cazul de fata. Acest limbaj nu poate fi provocat, drept urmare nu poate fi vorba de vanatoare. Hai cu verdictul. :) nu cred ca cineva care sta pe margine intr-o alianta si cu degetul pe print screen fara sa zica nici bau , nu e un vanator
Crissie Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 din punctul meu de vedere nu mi se pare corect sa li se acorde suspend ptr ca au injurat pe ally... ce este in alianta este treaba gm-ilor de guilda\alianta nici de cum a altor colegi de guilda.. :crazy: Poate la voi in ally e ceva normal sa se injure ca la usa cortului, dar la altii nu, plus ca limbaju e extrem de spurcat si jignitor, dar ce te poti astepta de la astfel de persoane, mie mi-au demonstrat ce fel de oameni is, pot sa zic ca eu unul am avut tangente serioase cu ei.
Bastia Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 http://imageshack.us/f/847/screen090921490005.jpg/ http://imageshack.us/f/710/screen090921520006.jpg/ Nu intentionam sa postez desi detest limabjul vulgar; am vorbit cu Ign0re si din cate mi-am dat seama este o persoana foarte ok, i-am zis despre ce limbaj se foloseste pe chat si ca nu este deloc civizat sa se vorbeasca asa, i-am spus ca nu intentionez sa postez, dar sunt unele lucruri care m-au deranjat in acel ally si am iesit, nu am vazut o abordare de genul: "play for fun" a jocului, i-am spus ca desi nu vreau sa postez, un item de sm nu m-ar deranja la full neexc de pe mine, apoi am vorbit cu JackTheRip, a parut ok la inceput dar dupa ce am intrebat de cateva ori daca e loc la un party sa cresc putin, sau am intrebat de un item de sm a inceput sa-mi spuna ce fel de om sunt, ca este santaj sa cer party, la fel si Magus nu mi-a raspuns foarte frumos. Am cerut cateva lvl intr-un party bun cand nu am avut sau un item de sm, nu set +13, nu am amenintat, nu am vorbit urat, ei bine nu am nevoie nici de party, nici de iteme, am o ally super ok unde te poti juca pentru a te relaxa. Pot fi numit oricum pentru ca postez, dar un asemenea limbaj nu este deloc unul argumentabil, indiferent de frustrarea acordarii unui ss lui Regrete, sau cine e de "partea" HH-ului. E doar un joc! Fara spam, nu este nimic de adaugat sau comentat, doar un moderator sa raspunda. ma bate gandul s aretrag, pt Ign0ore, dar daca vorbesti asa , ma mai gandesc Se vede clar limbajul adresat unui moderator, kitte in cazul de fata. Acest limbaj nu poate fi provocat, drept urmare nu poate fi vorba de vanatoare. Hai cu verdictul. :) nu cred ca cineva care sta pe margine intr-o alianta si cu degetul pe print screen fara sa zica nici bau , nu e un vanator
Guest Uncharted001 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 http://imageshack.us/f/847/screen090921490005.jpg/ http://imageshack.us/f/710/screen090921520006.jpg/ Nu intentionam sa postez desi detest limabjul vulgar; am vorbit cu Ign0re si din cate mi-am dat seama este o persoana foarte ok, i-am zis despre ce limbaj se foloseste pe chat si ca nu este deloc civizat sa se vorbeasca asa, i-am spus ca nu intentionez sa postez, dar sunt unele lucruri care m-au deranjat in acel ally si am iesit, nu am vazut o abordare de genul: "play for fun" a jocului, i-am spus ca desi nu vreau sa postez, un item de sm nu m-ar deranja la full neexc de pe mine, apoi am vorbit cu JackTheRip, a parut ok la inceput dar dupa ce am intrebat de cateva ori daca e loc la un party sa cresc putin, sau am intrebat de un item de sm a inceput sa-mi spuna ce fel de om sunt, ca este santaj sa cer party, la fel si Magus nu mi-a raspuns foarte frumos. Am cerut cateva lvl intr-un party bun cand nu am avut sau un item de sm, nu set +13, nu am amenintat, nu am vorbit urat, ei bine nu am nevoie nici de party, nici de iteme, am o ally super ok unde te poti juca pentru a te relaxa. Pot fi numit oricum pentru ca postez, dar un asemenea limbaj nu este deloc unul argumentabil, indiferent de frustrarea acordarii unui ss lui Regrete, sau cine e de "partea" HH-ului. E doar un joc! Fara spam, nu este nimic de adaugat sau comentat, doar un moderator sa raspunda. Se vede clar limbajul adresat unui moderator, kitte in cazul de fata. Acest limbaj nu poate fi provocat, drept urmare nu poate fi vorba de vanatoare. Hai cu verdictul. :) Eram sigur ca trebuie sa apari si tu pe aici. Vrei sa iti umplu si eu frigideru ? Chiar trebuie sa te bagi in fiecare topic ? Conturi pe forum imi pot face sa stii. Dar te injur pana iti pica plombele.
PureSoul Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ma idiotule, cum sa nu apar cand ma injura? Nu vezi in poza ca ma injura aia pe ally? Doamne , multi prosti pe pamant... @Nu se pot retrage injuriile adresate staffului. <_<
Ign0re Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Multumesc bastia ma bucur ca mai inteles. :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Tsu125 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Multumesc bastia ma bucur ca mai inteles. :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: ma bucur ca ai inteles ca oamenii astia nu au cei 7 ani de acasa. Pacat ca nu am salvat pozele, cand sa le salvez le-a scos. Oricum, nu stiu daca puteam sa le postez. Heh, oricum, fain e sa vb asa.. P.S. ati luat bacul? (JackTheRip & Co.)
Crissie Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Bastia te-ai lasat pacalit de Royal, nu ceda ca te iau de fraier, sunt patit! Uite pozele, ca le-am salvat eu :
Guest kyohei Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Bastia te-ai lasat pacalit de Royal, nu ceda ca te iau de fraier, sunt patit! Uite pozele, ca le-am salvat eu : caracterul batista nu iti apartine , ca urmare nici printurile nu iti apartin , deci nu esti in masura sa faci o plangere de pe niste poze care nu sunt ale tale rog nefondata nefondata si lui spook ms
PureSoul Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Avand in vedere faptul ca limbajul este adresat unui membru al staffului Mu LinkMania, plangerea nu se poate retrage. Am repus pozele pentru o solutionare mai rapida a plangerii, sa nu existe complicatii. :P
Guest Uncharted001 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 @Controlati-va baieti! Bai in mortii si ranitii mati de cioban incult, mars la scoala ca sa deschis de 2 zile. In loc sa chiulesti de la scoala si sa joci mu mai bine ti-ai lua caiete si carti de banii de pe curent. Proasta e mata aia care tea fatat ca mai bine te avorta si scapa lumea de un cretin. Nu ca nu ar fi destui si fara tine :naughty:
Crissie Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 kyohei , eu zic sa sezi in banca ta, in primul rand nefondatele se dau initiatorilor topic-urilor, mie cel mult imi poate da o sanctiune pe forum, cat despre cei trei crai de la rasarit, vom vedea ce zic adminii :readthis:
Tsu125 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 @Controlati-va baieti! Bai in mortii si ranitii mati de cioban incult, mars la scoala ca sa deschis de 2 zile. In loc sa chiulesti de la scoala si sa joci mu mai bine ti-ai lua caiete si carti de banii de pe curent. Proasta e mata aia care tea fatat ca mai bine te avorta si scapa lumea de un cretin. Nu ca nu ar fi destui si fara tine :naughty: Cratima - Analfabet: 1-0 la pauza.
HJI Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Cer suspend la spooK si Crissie pentru vanatoare Sunt foarte curios de rezultat. O data ce omu a retras si scos pozele, sa le puna altu e CLAR vanatoare. Sunt foarte curios ce va zice moderatoru... desi stiu bineinteles... ca dc sa respecte ei regulamentu.
Guest kyohei Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 kyohei , eu zic sa sezi in banca ta, in primul rand nefondatele se dau initiatorilor topic-urilor, mie cel mult imi poate da o sanctiune pe forum, cat despre cei trei crai de la rasarit, vom vedea ce zic adminii :readthis: daca e nevoie am sa prezint si cazuri ca cel de mai sus cand apar baieti cu printuri care nu le apartin daca demonstrezi tu si spook ca , caracterul batista este al vostru atuncia :tiphat: dar daca ati copiat pozele si incercati sa obtineti foloase de pe niste dovezi false care nu va apartin , sper sa primiti cea ce meritati sper ca staful linkmania nu o sa incurajeze vantoarea si prezentarea cu dovezi false care nu va apartin :tiphat:
Guest djandi Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 http://img217.imageshack.us/img217/6117/84362559.jpg http://img691.imageshack.us/img691/4923/41513867.jpg sp0r -_-
Eagles Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 kyohei , eu zic sa sezi in banca ta, in primul rand nefondatele se dau initiatorilor topic-urilor, mie cel mult imi poate da o sanctiune pe forum, cat despre cei trei crai de la rasarit, vom vedea ce zic adminii :readthis: daca e nevoie am sa prezint si cazuri ca cel de mai sus cand apar baieti cu printuri care nu le apartin daca demonstrezi tu si spook ca , caracterul batista este al vostru atuncia :tiphat: dar daca ati copiat pozele si incercati sa obtineti foloase de pe niste dovezi false care nu va apartin , sper sa primiti cea ce meritati sper ca staful linkmania nu o sa incurajeze vantoarea si prezentarea cu dovezi false care nu va apartin :tiphat: Dar stafu linkmania poate cere lui bastia sa puna pozele din nou..
Crissie Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 kyohei tremura chilotii pe voi, pe Bastia l-ati cumparat cu cine stie ce, a muscat momeala da ii trageti clapa voi in curand. Pe mine nu ma sperie nimic sa stii, pozele vor ramane la locul lor. Voua vi se pare normal sa se tolereze un astfel de limbaj? Mie unul NU! E un joc Doamne Dumnezeule, am ajuns sa ne injure lumea in halul acesta pentru un SS de 10 zile? Prea josnic!