Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

TCM

biilionx

Recommended Posts

Posted

Ce pot sa iti zic 2goldeni unu langa altu eu am fost primu , nu asta e important dar am dat cu combo din greseala logic daca erau unu langa altu s-a dus si pe ala.

Eu eram langa golde-nu ala exact ca si tine aveam tot dreptu sa dau in el.

Poza cu goldeni :

http://guilds.5.forumer.com/uploads/guilds/post-48-1315895140.jpg

Iti place sa vanezi nu alta , puteai sa dai un pm si sa zici ceva dar nah .. tu preferi sa postezi :X

:tiphat:

Posted

Ce vanatoare e in faptul ca tu ai incercat sa ma omori si ca nu stii ca in cazul in care sunt mai multi goldeni trebuie sa dai doar in unul? Eu am fost fair play si ti-am spus ca "ala era al tau" si tu ai inceput sa dai in mine, asta e vanatoare de care vorbesti?

Posted

Las ca tie dejaba iti explica omu ca esti incet la minte:) . Dar o sa incerc totusi sa iti explic , daca nu pricepi nici asa poate iti desenez ^_^.

Bun omule eu am stat 2 min cu 2 goldeni pe mine. AI venit tu ai luat nu , nu era nici o prob dar erau unu langa altu si a ricosiat drq mosusu pe el cand dadeam in al meu intelegi? Plus de asta nici macar nu se vede ca as da in golden in poza ta. Tentativa de pk?.. n-am auzit sa se dea ss pentru assa ceva ori e pk ori nu e , pe tine te-au palit goldeni si ai crapat , bine cu un pic de asjutor pentru ca l-ai adus iar langa mine , si eram sigur ca asta vrei sa ma postezi pentru ks.

So retragete incet ca sa nu iei drq nefondata iar , si boku til dau tata la urmatoarea inv imi dai un pm si til dau ca nu stau intr-un bok. Ca porma tot tu urli ca te suspenda admini pe nedrept si alte cele.

Posted

Las ca tie dejaba iti explica omu ca esti incet la minte:) . Dar o sa incerc totusi sa iti explic , daca nu pricepi nici asa poate iti desenez ^_^.

Bun omule eu am stat 2 min cu 2 goldeni pe mine. AI venit tu ai laut nu , nu era nici o prob dar erau unu langa altu si a ricosiat drq mosusu pe el cand dadeam in al meu intelegi? Plus de asta nici macar nu se vede ca as da in golden in poza ta. Tentativa de pk?.. n-am auzit sa se dea ss pentru assa ceva ori e pk ori nu e , pe tine te-au palit goldeni si ai crapat , bine cu un pic de asjutor pentru ca l-ai adus iar langa mine , si eram sigur ca asta vrei sa ma postezi pentru ks.

So retragete incet ca sa nu iei drq nefondata iar , si boku til dau tata la urmatoarea inv imi dai un pm si til dau ca nu stau intr-un bok. Ca porma tot tu urli ca te suspenda admini pe nedrept si alte cele.

Cum zici tu, nu retrag, cred ca tentativa de pk intra la nesimtire, goldenul nu ma omoara de unul singur, cred ca ultima poza zice tot despre cum am murit, nu prea ai sa vezi sa iau eu nefondata ca nu postez fara un caz solid.

Posted

Poi ce caz solit e asta mama? Ca am dat din greseala intr-un golden ? dupa ce am stat 2 min cu ei pe mine unu langa altu?

Ok daca nu vrei so rezolvam civilizat hai sa facem ca tine. Asa ai zis si cu prelaurea lui Gunit... tu esti ala desteptu noi nus tim nimic , daca tu tii neaparat sa iei ss eu ce sa zic, ti-am oferit boku inapoi nu vrei asta e. Daca nu doreai sa ma vanezi aceptai bok'u , dar vad ca asta e scopul plangery ^_^.

Have a nice day :tiphat:

Posted

Impacativa ma nubiilor :)))

Bili ai gresit, altii au luat ss pentru un silmpu stab dat din greseala dar ma rog in fine. Ca sa iti demonstrez ca nu sunt vanator am vb cu Tcm si a zis ca retrage. Te rog frumos acum sa ii dài bokul care ii apartinea de drept

Sa aveti spor

Posted

big ^_^ cand e un singur golden si vine unu si da cu stab e altceva , eu ma bateam cu un golden sa dus langa al lui ce drq sa-i fac eu ^_^ . Poi i-am zis ca ii dau boku trebuia sa imi dea doar un pm ca nu era mare scofala.

Posted

Ok ok dati closed care.

Si data viitoare nu mai tine CTRL apasat la golden ca poate pe altul il omori din 1 hit :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...