kellu_kretz Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 care sunteti cu "abilitati speciale" , cunostinte aprofundate adik hackeri cum se spune dati un id de mess pls sa ma ajutati! tx allot!!! vb pe mess!
frankie Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 mai bine spune si tu de ce ai nevoie...ca poate nu e nevoie sa fii hacker sa faci ce vrei tu sa faci..capischi??hai norok...
kellu_kretz Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 ba da cu siguranta e hacereala! trebuie sa hackuiesc ceva dar habar nu am cum si nici dak o sa gasesc vreunul apt pt this job (putin probabil) dar incercarea moarte na-re ! din cauza asta nu pot discuta pe forum despre asta! oricum mersi! u esti singurul care ai fost interesat de problema mea! mai astept sa mai vad.. poate poate mersi oricum horus
LeNoR Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 kellu_kretz da u ce vrei sa spargi ceva conturi sa cee?? Itzy recomand sa le spargi pe cele din Elvetia poi dc nu spui ce vrei cu hackereala???Poa asa te ajuta careva.......
G-Man Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 cautzi un haker pe forumul linkmania...try buying one eBay
kellu_kretz Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 deci... vreau sa sparg parole! de fapt una anume doar! si sincer nush cum! prefer sa nu dau prea multe detalii dar despre spart o parola e vorba! cine crede k stie si poate si este dornic sa ma ajute sa-mi dea un reply un user de mess ceva! thank's guys! peace
nwradu Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Fara discutii din astea pe forum. Iti zic de acum ca parole Yahoo nu se pot sparge indiferent ce ai auzit tu de la prietenul unui prieten...