Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

s9gothic_boy

Reevaluare

Recommended Posts

Posted

Pe bune lance ? atat am spus... doar adevarul...si daca nu e... nu e o insulta,si apoi e data pe pm...nu e pe post sau de fata cu alti playeri sa il defaimez...daca el a postat...

Posted

Pe bune lance ? atat am spus... doar adevarul...si daca nu e... nu e o insulta,si apoi e data pe pm...nu e pe post sau de fata cu alti playeri sa il defaimez...daca el a postat...

scuze ca ma bag dar eu vad ca e data pe post ce pm visezi? data viitoare vedetiva de treburile voastre nu mai luati lumea la "misto" ca nu e frumos.nu cred ca tie ti-ar convenii daca cineva ti-ar adresa asemenea cuvinte.

Posted

scuze ca ma bag dar eu vad ca e data pe post ce pm visezi? data viitoare vedetiva de treburile voastre nu mai luati lumea la "misto" ca nu e frumos.nu cred ca tie ti-ar convenii daca cineva ti-ar adresa asemenea cuvinte.

a fost PM si era doar o gluma,nu l-am injurat,din cate stiu eu daca e cazul de jignire,trebuie sa fie repetate ca sa se dea bann,eu i-am spus ca il cauta frizerul prin centru,iar apo ca spala wcuri,e cate o "jignire" din partea fiecaruia cu toate ca eu as rade,mai degraba decat sa postez,faptul ca adrian e complexat nu e vina mea,in fine,eu nu cer nefondata ca nu am nimic cu el,vreau doar sa mi se scoata bannul.

Posted

Foarte tare asta =))

Se da ss 10 zile pentru **** ****, dar cand pe unu il face spalator de toalete pe nuj unde, si isi bat joc sa vada tot serveru cu minciuni, aici urlati sus si tare ca e nefondat... loool

Posted

Foarte tare asta =))

Se da ss 10 zile pentru **** ****, dar cand pe unu il face spalator de toalete pe nuj unde, si isi bat joc sa vada tot serveru cu minciuni, aici urlati sus si tare ca e nefondat... loool

repet pentru a 2-a oara ca era PM nu post,daca i dai PM la unul si incepi asa" bla bla " va arata ca si cum ai dat post pe bune,de aceea s-au scris cele 2 "insulte",aia cu frizeru din partea mea si cea cu toaleta din partea lui apo,ca sa vedem daca se prinde ca nu e post.SI DACA ASTA E JIGNIRE ....

EDIT: din cate stiu eu in regulament scrie clar ca insultele trebuie sa fie repetate ca sa se dea bann,adica de vreo 5ori,noi am zis fiecare cate una,repet nu o consider insulta!

Daca te fac urat sau noob ai sa ma postezi?Oricum vad ca in ultimul timp se ocolesc reguliile si se da bann "ca asa vrea x admin",am vazut topicuri cu preluari care erau PROASTE,daca e sa ne luam dupa ce scrie in regulament si totusi s-au luat in considerare.

Posted

Foarte tare asta =))

repet pentru a 2-a oara ca era PM nu post,daca i dai PM la unul si incepi asa" bla bla " va arata ca si cum ai dat post pe bune,de aceea s-au scris cele 2 "insulte",aia cu frizeru din partea mea si cea cu toaleta din partea lui apo,ca sa vedem daca se prinde ca nu e post.SI DACA ASTA E JIGNIRE ....

EDIT: din cate stiu eu in regulament scrie clar ca insultele trebuie sa fie repetate ca sa se dea bann,adica de vreo 5ori,noi am zis fiecare cate una,repet nu o consider insulta!

Daca te fac urat sau noob ai sa ma postezi?Oricum vad ca in ultimul timp se ocolesc reguliile si se da bann "ca asa vrea x admin",am vazut topicuri cu preluari care erau PROASTE,daca e sa ne luam dupa ce scrie in regulament si totusi s-au luat in considerare.

1) Ceea ce ati zis voi, nu e o insulta de genu: "esti noob"...

2) Habar n`am daca s-a dat sau nu pe post dar cat inca puteam sa joc, am vazut destule discutii in contradictoriu, sa le zic asa, cu adrian...

3) La faza cu regulamentul, nu pot decat sa-ti dau dreptate... regulamentul nu se mai respecta ca si litera de lege... ci doar aproximativ... se mentin zilele de suspend, dar motivul nu mai e respectat din regulament.

Posted

Foarte tare asta =))

1) Ceea ce ati zis voi, nu e o insulta de genu: "esti noob"...

2) Habar n`am daca s-a dat sau nu pe post dar cat inca puteam sa joc, am vazut destule discutii in contradictoriu, sa le zic asa, cu adrian...

3) La faza cu regulamentul, nu pot decat sa-ti dau dreptate... regulamentul nu se mai respecta ca si litera de lege... ci doar aproximativ... se mentin zilele de suspend, dar motivul nu mai e respectat din regulament.

de-acord cu tine la tot inafara de faza cu noob,nu consider ca l-am insultat,exagereaza el,era doar o gluma,daca te uiti atent pe post ai sa vezi ca am scris undeva "pm adrian-bk" si apoi mai urma "e pm nu ai observat adriane",dar nu e in print,deci i-am si spus ca e pm,nu inteleg de ce s-a suparat doar noi 2 am vazut asta si chiar nu am vrut sa-l ofensez eu doar glumeam...in fine,tot am ramas "taft" ca am luat 5zile pe faptul ca i-am scris ca il cauta frizerul prin centru,hai frate ca asta e prea de tot...

Posted

Interesant PM... atunci in a 2-a poza Claudiu_ de ce rade pe post? El de unde stia k voi ce i-ati scris in pm ? :blink:

pentru ca inainte i-o facusem lui, pe robert_ si el atunci radea :)

Posted

Interesant PM... atunci in a 2-a poza Claudiu_ de ce rade pe post? El de unde stia k voi ce i-ati scris in pm ? :blink:

chestia cu herpesul genital chiar am scriso :P,a fost o provocare in guild,probabil de mine radea acel player,daca se poate sa vina un admin sa ne raspunda si noua ca stau de 5ore cu bann pe nedrept,va rog frumos...

Posted

Adre nu merita ss.. la apocalyps puteti sal mariti:)))...inca 2 ss date "pe merit" respectele mele!!!! am sa salvez link..sa arat cand voi posta pe altii ptr niste "insulte" orc nu vad ptr ce ati facut reevaluare? vine raspunsul peste 5 zile:))

Posted

Adre nu merita ss.. la apocalyps puteti sal mariti:)))...inca 2 ss date "pe merit" respectele mele!!!! am sa salvez link..sa arat cand voi posta pe altii ptr niste "insulte" orc nu vad ptr ce ati facut reevaluare? vine raspunsul peste 5 zile:))

...nu e corect frate,daca astea sunt insulte :| macar de aveam ceva cu omu,ca nici odata nu m-am certat cu el,am fost la gather in tm,am baut impreuna,daca ma mai tine minte si acu ma posteaza pentru o gluma...cred ca lance a crezut ca faza cu herpesul ii era adresata lui adrian,dar nu afost deloc asa,mai urmeaza dupa ce am spus aia si "pm adrian-bk","pm e pm nu ti-ai dat seama","hai ca glumeam :D" ! Daca tot s-a deranjat sa faca print macar sa fi facut print si la ce a urmat sa nu se inteleaga gresit

Posted

Cer warn pentru nabixu asta....

Guest AdrIaN-TM
Posted

Adrian...esti nub:)

Era doar adevarul,

Nu vad unde a fost sentinta mea,m-am trezit doar la banati,

Si nu vad care au fost insultele,ne distram...

tu esti un papa lapte,Erau Pm-uri nu posturi,dintre toti cu care ne-am distrat doar tu nu ti-ai dat seama cap patrat

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=421950 <<<<<<---------acolo scrie doar adrenalina ....lance....

vezi ca esti nesimntit copile in primu rand nu sti ce fac eu si ce statut social am de iti permiti sa vb asa si tu si adrenalina dupa calculatoare stiti sa jicniti lumea si daca ne-am cunoaste in real nai mai vb nimic va meritati suspendurile amandoi + ca mi-ati pe privat cu post in fata sa ma provocati sa injur si eu pe global vreti sa pun pozele cand pe goblal nu apare nimic facut de colegii din alianta si doar mie cu post

Posted

Era doar adevarul,

tu esti un papa lapte,Erau Pm-uri nu posturi,dintre toti cu care ne-am distrat doar tu nu ti-ai dat seama cap patrat

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=421950 <<<<<<---------acolo scrie doar adrenalina ....lance....

vezi ca esti nesimntit copile in primu rand nu sti ce fac eu si ce statut social am de iti permiti sa vb asa si tu si adrenalina dupa calculatoare stiti sa jicniti lumea si daca ne-am cunoaste in real nai mai vb nimic va meritati suspendurile amandoi + ca mi-ati pe privat cu post in fata sa ma provocati sa injur si eu pe global vreti sa pun pozele cand pe goblal nu apare nimic facut de colegii din alianta si doar mie cu post

nabix... ne intalnim in timisoara ? iti dau pm cand vin...

Posted

Cer warn pentru nabixu asta....

sa vezi ce nab vezi..stai sa ajung acasa deja iti iei lumea in cap

Guest AdrIaN-TM
Posted

Era doar adevarul,

nabix... ne intalnim in timisoara ? iti dau pm cand vin...

cand vrei tu la orice ora lasa pm si rezolvam pana atunci ss placut sa inchida cineva topicu ca e prea mult spam aci

Posted

sincer,astept momentul...adrian,sa te vad cat esti de frustrat,nu poti raspunde unei provocari in real life,glumeste omul cu tine pe mu si repede refulezi, NU a fost jignire...a fost o gluma,

Cer ca alt moderator sa se uite peste plangere,

:closed:

Guest AdrIaN-TM
Posted

...nu e corect frate,daca astea sunt insulte :| macar de aveam ceva cu omu,ca nici odata nu m-am certat cu el,am fost la gather in tm,am baut impreuna,daca ma mai tine minte si acu ma posteaza pentru o gluma...cred ca lance a crezut ca faza cu herpesul ii era adresata lui adrian,dar nu afost deloc asa,mai urmeaza dupa ce am spus aia si "pm adrian-bk","pm e pm nu ti-ai dat seama","hai ca glumeam :D" ! Daca tot s-a deranjat sa faca print macar sa fi facut print si la ce a urmat sa nu se inteleaga gresit

tie ti se pare ca caut tratament pentru herpes genital pm adrian-bk e o gluma ? si poate ai fi fost cu mine la baut ne mai intalnim inca odata nui problema tu te-ai pus sa faci misto fara sa am treaba cu tine

Posted

tie ti se pare ca caut tratament pentru herpes genital pm adrian-bk e o gluma ? si poate ai fi fost cu mine la baut ne mai intalnim inca odata nui problema tu te-ai pus sa faci misto fara sa am treaba cu tine

adrian,asta e reevaluarea mea,daca mai ai printuri incriminatorii,pune-le daca nu... no spam

Posted

prietene,nu mai juca teatru prost,stii bine ca nu era ptr tine chestia cu herpesul genital,propozitia s-a terminat in PM,adica pm mie nu tie.Si un om ca tine nu ma impresioneaza asa ca nu ma ameninta,intai trebuie sa fi cineva sa ameninti pe cineva,tu esti un nimeni,n-am avut nimic cu tine,era o gluma,daca tu ai luato ca pe o bataie de joc e treaba ta,dar nu merit ss 5zile ptr "te cauta frizerul",care apropo mi-a spus cineva din guild sa o spun,ca pe mine nu ma cunosti si nu stii de la cine e.2 la mana daca ai pozele cu ce a urmat cand am spus ca au fost pm-uri,te-as ruga sa le pui...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...