costy16 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=XuIdPtG4eQM dak nu se vede nickul bine in video am pus si o poza http://imageshack.us/photo/my-images/855/screen091206500004.jpg/ :tiphat: :bananadance2:
Guest Silphy Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Vazand discutiile purtate pe forum precum si unele dificultati in solutionarea plangerilor continand filmulete, regulile de postare pentru aceste filmulete se completeaza dupa cum urmeaza: - atunci cand filmati un anumit eveniment in joc sunteti obligati sa faceti cel putin un print in timpul filmarii, iar acest lucru sa se vada si in filmulet; - sunteti obligati ca, alaturi de filmulet, sa postati in plangere si printul pe care l-ati facut in timpul filmuletului. uite asa va faceti voi dusmani in joc :) porma nu stiti de unde va da lumea pk , chestii deastea.Cu ce te deranja mama pe tine acolo acel char? Ai tinut tu neaparat sa arati ca esti intelijent si sa il postezi. Vezi ca roata se intoarce ai grija ce faci. :tiphat:
firicel Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Vazand discutiile purtate pe forum precum si unele dificultati in solutionarea plangerilor continand filmulete, regulile de postare pentru aceste filmulete se completeaza dupa cum urmeaza: - atunci cand filmati un anumit eveniment in joc sunteti obligati sa faceti cel putin un print in timpul filmarii, iar acest lucru sa se vada si in filmulet; - sunteti obligati ca, alaturi de filmulet, sa postati in plangere si printul pe care l-ati facut in timpul filmuletului. uite asa va faceti voi dusmani in joc :) porma nu stiti de unde va da lumea pk , chestii deastea.Cu ce te deranja mama pe tine acolo acel char? Ai tinut tu neaparat sa arati ca esti intelijent si sa il postezi. Vezi ca roata se intoarce ai grija ce faci. :tiphat: este suparat pe HH ca ia fost respinsa cererea de intrare in ally asa ca o sa ne vaneze spor costy
costy16 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 nu am sa va vanez regulile sunt reguli :readthis:
Eagles Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 nu am sa va vanez regulile sunt reguli :readthis: costy sa ai soarta lui gabriel :)))))))))))))
Lancelot Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Stefan BK 60 de zile pauza macro bot avocatii warn up toti mda revocat :) acum am vazut ca printul de acolo nu este cel bun :) costy_VL pauza 5 zile nefondata/vanatoare incearca sa citesti mai atent regulamentul ..daca tot postezi pentru un suspend de genul PS warnurile raman