Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Wwood

Intrebare

Recommended Posts

Posted

deci frate am si eu o intrebare: dupa ce se termina de rezolvat hack-urile, bugurile si se da si drumu la pagina de conturi se restarteaza din nou rr-urile?

:-?

Guest AdrIaN-TM
Posted

deci frate am si eu o intrebare: dupa ce se termina de rezolvat hack-urile, bugurile si se da si drumu la pagina de conturi se restarteaza din nou rr-urile?

ba tu te auzi ce zici ? de unde ai scos ideea asta noi toti care am jucat pana acu am stat degeaba pe mu ca tu vrei reset la rr-uri ? revinoti la realitate

Posted

normal ca nu...ar fii culmea dupa ce unii au muncit atata...un nou patch+mu guard(asa stiu eu,daca cumva gresec sa ma corecteze cineva)

Posted

prosti sunt aia care se mai apuca de mu :]

spook inchide gura acolo, tu vorbesti de dupe si alte rahaturi cand esti in cel mai lame guild de pe link? toata lumea stie ca HH-ul au fost dintotdeauna cu magariile la zi. (nu toti)

munca lor reprezinta respectul fata de voi, si din cate vad, de o luna va tot umple de respect ;]

daca ai fi urmarit si tu topicurile ai fii observat ca nu guilda HH a aparut cu hack'ul de d/c si auto-kill << din acest motiv s'a oprit pagina de conturi

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...