Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Toxicman

O sugestie mai mare

Recommended Posts

Posted

1. Zi-mi 3 guilde fantoma si iti accept sugestia.

2. Ai' sa te chis in freza.

3. Asa e la martieni? In ce ally esti domle de vrei CS?:))

ce rau te-ai mai facut tu ma spook de o buca' de vreme :)

si cine esti tu sa accepti sugestii ? :))

On Topic: Fara suparare dar sugestia este una tampita.. contra. Vrei cs? Aduna sign. Cat despre ideea sa nu tina o alianta mai mult de 3 saptamani, la fel, vrei cs? Fa-ti o alianta mai puternica decat cea actuala.

Posted

On Topic: Fara suparare dar sugestia este una tampita.. contra. Vrei cs? Aduna sign. Cat despre ideea sa nu tina o alianta mai mult de 3 saptamani, la fel, vrei cs? Fa-ti o alianta mai puternica decat cea actuala.

ms pentru fair play.....e ok sa fii contra cat esti civilizat...unii ar trebui sa invete chestia asta...dar traim in Romania...putini pot fi civilizati..toata stima :tiphat:

Posted

ms pentru fair play.....e ok sa fii contra cat esti civilizat...unii ar trebui sa invete chestia asta...dar traim in Romania...putini pot fi civilizati..toata stima :tiphat:

Ce alianta mai puternica dpa ce ca ca sunteti o mana de oameni pe server , se va da drumu la conturi si cei mici ce vor face? ce sansa mai au aceea la castel? nu ziceti voi ca guildele mari si vechii iau caractere non rr ca ma bufneste rasu! eu am fost in knight 1 db intreg cu mojo-jojo cand a luat dstile guilda mi-am luat sanatate de la ea asa ca nu mai vorbiti de pomana ca vorbiti degeaba ! si cu tot respectu pentru admini ar trebui sa dea restart la baza de date daca nu sunt capabili sa rezolve o treaba in 2 3 zile.

Posted

Ce alianta mai puternica dpa ce ca ca sunteti o mana de oameni pe server , se va da drumu la conturi si cei mici ce vor face? ce sansa mai au aceea la castel? nu ziceti voi ca guildele mari si vechii iau caractere non rr ca ma bufneste rasu! eu am fost in knight 1 db intreg cu mojo-jojo cand a luat dstile guilda mi-am luat sanatate de la ea asa ca nu mai vorbiti de pomana ca vorbiti degeaba ! si cu tot respectu pentru admini ar trebui sa dea restart la baza de date daca nu sunt capabili sa rezolve o treaba in 2 3 zile.

Chestia asta cu, conturile e in mare parte vina noastra, a jucatorilor. In primul rand ca intotdeauna au fost, sunt, si vor fi cei care vor cauta noi metode sa creasca mai repede decat ceilalti, sa se imbogateasca mai repede decat ceilalti.. exploatand tot felul de bug-uri. Iar in al 2-lea rand.. cei care vor conturi, marea majoritate, va numatati printre cei enumerati mai sus, si nu prea va inteleg frustrarea, ai gresit, suporti consecintele.

Posted

Suntem oameni, si e normal sa avem pareri diferite. E urat ca s-a ajuns asa, nu mai are voie omu' sa-si dea o parere ca sar cu zecile in capul lui HUA BOULE, TAMPITULE, ORDINARULE. Dar asta e, daca nici macar pentru admini nu mai exista respect, ca totusi isi irosesc timpul cu prostiile noastre. De respectul intre jucatori ce sa mai vorbim ...

Posted

1 Nu sunt de acord cu fantomele, dar daca asta vrea cel care detine castelul, sa-si usureze viata, este dreptul lui. Trb totusi sa te gandesti la capacitatea aliantei tale, daca nu esti in stare sa bagi mai mult decat o alianta care, baga signuri cat pentru doua (sa atace doar una)

La a doua sugestie o sa fac analogia la viata de zi cu zi: Spune-i tu lui x-ulescu care are 3-jde miliarde de euro ca dupa 3 ani sa nu mai aiba, ca e de porc si sa ramana ca un muritor de rand. Daca omul poate, de ce sa-l opresti? Cica este libertate, o prostie dasta.

La a 3 a, ti s-a raspuns, aliantele se pot inregistra.

Posted

cu guildele fantoma nici eu nu sunt de acord, dar atata timp cat o alianta isi permite sa bage norocul lor. cat despre restul sugestiilor. CONTRA. voi ce visati noaptea scrieti aici ziua? :))

Posted

deloc bine pusa problema ;))... aiurea.. nu stiu ce guilde fantoma ai vazut tu

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...