Toxicman Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 ~1~Deoarece la CS apar o multime de guilde fantoma care sa impiedice inregistrarea guildelor mari....pentru competitie sugerez banarea guildelor care se inregistreaza cu un numar mic de membri in guild ~2~aceasta a doua idee ii apartine lui Rege(tissot) eu doar o preiau..idee nu imi apartine....sa nu aiba voie o guilda sa detina castelul mai mult de 3 ori consecutiv(tot din cauza guildelor fantoma) ~3~permiterea inregistrarii la cs prima data a guildelor care au aliante...pentru a stimula competitia E suficient ca doar una din cele 3 sa se poata indeplini pentru a impiedica detinerea castelului prin exploatarea bugurilor jocului
NIKE_SHOX Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 strangeti signuri daca vreti cs...cat despre ideea ca o guilda sa nu detina castelul mai mult de 3x...asta este patesti :naughty:
Rege Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 asa toxic pro ! mi se pare o porcarie sa detina mai multe ori consecutiv o guilda castelu mai ales acum cu problema cu conturile
BaroSica Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 ~1~Deoarece la CS apar o multime de guilde fantoma care sa impiedice inregistrarea guildelor mari....pentru competitie sugerez banarea guildelor care se inregistreaza cu un numar mic de membri in guild ~2~aceasta a doua idee ii apartine lui Rege(tissot) eu doar o preiau..idee nu imi apartine....sa nu aiba voie o guilda sa detina castelul mai mult de 3 ori consecutiv(tot din cauza guildelor fantoma) ~3~permiterea inregistrarii la cs prima data a guildelor care au aliante...pentru a stimula competitia E suficient ca doar una din cele 3 sa se poata indeplini pentru a impiedica detinerea castelului prin exploatarea bugurilor jocului 1. ce guilde fantome ai vazut? 2. doamne fereste...ce sugestie este asta ma nene? =)))))))))))))) 3. doar aliantele se pot inscrie la cs
Guest kyohei Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 ~1~Deoarece la CS apar o multime de guilde fantoma care sa impiedice inregistrarea guildelor mari....pentru competitie sugerez banarea guildelor care se inregistreaza cu un numar mic de membri in guild ~2~aceasta a doua idee ii apartine lui Rege(tissot) eu doar o preiau..idee nu imi apartine....sa nu aiba voie o guilda sa detina castelul mai mult de 3 ori consecutiv(tot din cauza guildelor fantoma) ~3~permiterea inregistrarii la cs prima data a guildelor care au aliante...pentru a stimula competitia E suficient ca doar una din cele 3 sa se poata indeplini pentru a impiedica detinerea castelului prin exploatarea bugurilor jocului 1 . pune mana si culege sign daca vrei cs 2. cine e mai bun sa detina castelul pana ii pica plombele 3. si daca eu cu 1 guild reusesc sa inregistrez mai multe sign decat tine care ai o alianta , asta inseamna ca alianta ta nu vrea sa participe la cs deci in concluzie contra
DenY Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Pentru acel castel ne-am castigat dreptul de al avea. Cand il vom pierde va apartine altei aliante. Creste ca sa te bati pentru castel. @ sugestie mai proasta ca asta n-am vazut :)
Toxicman Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 :comp1: Pentru acel castel ne-am castigat dreptul de al avea. Cand il vom pierde va apartine altei aliante. Creste ca sa te bati pentru castel. @ sugestie mai proasta ca asta n-am vazut :) nu ai castigat nimic.. ai inregistrat niste guilde fantoma sa nu se poata inscrie altii...pentru ca va sperie competitia si pentru ca sunteti degeaba si exploatati doar bugurile jocurile jocului...
BaroSica Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Pentru acel castel ne-am castigat dreptul de al avea. Cand il vom pierde va apartine altei aliante. Creste ca sa te bati pentru castel. @ sugestie mai proasta ca asta n-am vazut :) nu ai castigat nimic.. ai inregistrat niste guilde fantoma sa nu se poata inscrie altii...pentru ca va sperie competitia si pentru sunteti degeaba si exploatati doar bugurile jocurile jocului... DB`ul asta nu am folosit fantome. Nush pe ce servar joci u ...
NIKE_SHOX Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 pana acuma sa jucat cs...daca nu ati avut indeajuns sign-uri si ati vrut sa va inscrieti la cs asta este...am avut cs chiar si vs 2 guilde nu doar vs 1 cum zicea si liq...strangeti signuri si va inscrieti...numa sa rezistati 2 ore sa nu iesiti dupa 30-60 min :))
Guest Carotella Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 ai participat vreodata la CS pe link ?
Toxicman Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 pana acuma sa jucat cs...daca nu ati avut indeajuns sign-uri si ati vrut sa va inscrieti la cs asta este...am avut cs chiar si vs 2 guilde nu doar vs 1 cum zicea si liq...strangeti signuri si va inscrieti...numa sa rezistati 2 ore sa nu iesiti dupa 30-60 min :)) pai pentru tine ar fi o sugestie speciala...sa fie admin la cs sa va dea ban instant pentru speed si d/c ai participat vreodata la CS pe link ? Am fost acolo dar nu am avut loc sa ne inregistram de guildele tale fantoma...dar poate se rezolva
BaroSica Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 pana acuma sa jucat cs...daca nu ati avut indeajuns sign-uri si ati vrut sa va inscrieti la cs asta este...am avut cs chiar si vs 2 guilde nu doar vs 1 cum zicea si liq...strangeti signuri si va inscrieti...numa sa rezistati 2 ore sa nu iesiti dupa 30-60 min :)) pai pentru tine ar fi o sugestie speciala...sa fie admin la cs sa va dea ban instant pentru speed si d/c Ai stricato :)) . Acum o dai in speed si d/c. Parca era vorba despre altceva. app...admin a fost la cs...dar tu nu ai de unde sa stii ca nu ai fost p`acol :))
Guest Carotella Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 pana acuma sa jucat cs...daca nu ati avut indeajuns sign-uri si ati vrut sa va inscrieti la cs asta este...am avut cs chiar si vs 2 guilde nu doar vs 1 cum zicea si liq...strangeti signuri si va inscrieti...numa sa rezistati 2 ore sa nu iesiti dupa 30-60 min :)) pai pentru tine ar fi o sugestie speciala...sa fie admin la cs sa va dea ban instant pentru speed si d/c ai participat vreodata la CS pe link ? Am fost acolo dar nu am avut loc sa ne inregistram de guildele tale fantoma...dar poate se rezolva poate nu :)) ce guilde fantoma ?
Bobby Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Cu interzicerea fantomelori sunt si eu de acord,in rest Nu. Fiecare detine Cs-ul cat le tine muschi
BaroSica Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 pana acuma sa jucat cs...daca nu ati avut indeajuns sign-uri si ati vrut sa va inscrieti la cs asta este...am avut cs chiar si vs 2 guilde nu doar vs 1 cum zicea si liq...strangeti signuri si va inscrieti...numa sa rezistati 2 ore sa nu iesiti dupa 30-60 min :)) pai pentru tine ar fi o sugestie speciala...sa fie admin la cs sa va dea ban instant pentru speed si d/c ai participat vreodata la CS pe link ? Am fost acolo dar nu am avut loc sa ne inregistram de guildele tale fantoma...dar poate se rezolva Daca imi zici pana cand poti inscrie guilda\ally la CS,,, propun si eu prostiile ce le`ai scris mai sus :)) Dar sa nu intrebi pe nimeni :)) Nu de alta dar de fiecare data s`au inscris 3 ally,,,si alea au paricipat la cs.Guilda/ally ta nu a fost niciodata inscrisa la cs...
Guest kyohei Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 in locul tau propuneam , sa se scoata sign din drop , si sa se poata inscrie 2000 de aliante , sa piscam o hora ca la romani NOT
Guest Rahann Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 :comp1: Pentru acel castel ne-am castigat dreptul de al avea. Cand il vom pierde va apartine altei aliante. Creste ca sa te bati pentru castel. @ sugestie mai proasta ca asta n-am vazut :) nu ai castigat nimic.. ai inregistrat niste guilde fantoma sa nu se poata inscrie altii...pentru ca va sperie competitia si pentru ca sunteti degeaba si exploatati doar bugurile jocurile jocului... Fugi pe serv lui boom si joaca acolo! p.s.ptr pct 1-nu-ti apartine tie ci lui boom(deja o aplica pe serv lui) ''programatorule'':)))))))))))
Guest kyohei Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 :comp1: Pentru acel castel ne-am castigat dreptul de al avea. Cand il vom pierde va apartine altei aliante. Creste ca sa te bati pentru castel. @ sugestie mai proasta ca asta n-am vazut :) nu ai castigat nimic.. ai inregistrat niste guilde fantoma sa nu se poata inscrie altii...pentru ca va sperie competitia si pentru ca sunteti degeaba si exploatati doar bugurile jocurile jocului... Fugi pe serv lui boom si joaca acolo! p.s.ptr pct 1-nu-ti apartine tie ci lui boom(deja o aplica pe serv lui) ''programatorule'':))))))))))) neinteresant si in acelasi timp ma abit sa iti mai aplic o caracteristica vorbesti fara sa sti , adica te-ai trezit vorbind , acolo acea regula a fost aplicata pt a nu se intampla ce sa intamplat aici pe db-ul trecut , dar doh dc sa nu incerci sa fi si tu intelept ca doar esti roman
Toxicman Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 :comp1: Pentru acel castel ne-am castigat dreptul de al avea. Cand il vom pierde va apartine altei aliante. Creste ca sa te bati pentru castel. @ sugestie mai proasta ca asta n-am vazut :) nu ai castigat nimic.. ai inregistrat niste guilde fantoma sa nu se poata inscrie altii...pentru ca va sperie competitia si pentru ca sunteti degeaba si exploatati doar bugurile jocurile jocului... Fugi pe serv lui boom si joaca acolo! p.s.ptr pct 1-nu-ti apartine tie ci lui boom(deja o aplica pe serv lui) ''programatorule'':))))))))))) e bine ca esti informat si stii..eu nu am stiut ca e pe serverul lui pleosc...boom sau ding desi daca e un server a lui boom cum zici tu..si se si aplica regula..toata stima
Guest Carotella Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 da tu in ce aly esti de vrei CS? :)))
Rege Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 eu nu inteleg ce e atata tiganie aici ! Toxic a propus ceva si voi toti sariti cu insulte si alte chesti e deajuns sa ziceti pro sau contra si sa explicati de ce fara sa faceti scandal nu puteti?
TheNight Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 ceri prea multe modificari la server si dupa cum vezi nu se lucreaza nici in parametrii normali la el pai sa mai schimbe mofturi de cs ;)
PureSoul Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 1. Zi-mi 3 guilde fantoma si iti accept sugestia. 2. Ai' sa te chis in freza. 3. Asa e la martieni? In ce ally esti domle de vrei CS?:))