Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest 123abcc

[Rezolvat]kWai - HP hack

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: cccc.ocx parca

Numele EXACT celui pe care îl reclam: kWai

Screenshot-uri: http:// ****.us/g/545/samp011vc.png/ [ Am pus space pentru ca nu am 5 posturi ]

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Asta este special pentru UndefineD si KiD care spuneau ca toti sunt cinstiti !

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Cristian

Martori: -

Eu nu am jucat degeaba cu s0beit, am facut-o cu un scop

Posted

Nu iti stii numele in joc ? Sau ai mai multe ?

crezi ca mai stiu cu care mai joc? asta l`am facut asa sa va arat la toti, ca nimeni nu joaca cinstit. si mai spuneti ca de ce tot intra codati pe server, pai uite de asta.

Posted

... Numai am nimic de zis eu, bafta la joc. Promit ca numai intru pe server niciodata. chiar nu merita :-j

Posted

Am jucat pe modul precedent. Numai am cont pe modul asta. last replay

Posted

poftim =))))))))))))))))))))))))) ? am cod =)))))))))))))))))))))))) ? baiatule dupa ce ca imi bateam joc de tine erai codat si eu iti dadeam cu spray de 10 minute si nu puteai sa te misti =))))) Cum poti sa spui ca sunt codat ma =)))) veneai cu m4 dupa mine imi bubuiai masina si spui ca sunt codat :))) ? esti panarama ma jur

Edit : acum am vazut pozele =))) vezi ca am spray in mana nu ? ehh bine mie imi arata ca te tuseai ( stii tu cum faci dupa dai cu sprayu ala ) si daia probabil nu imi scadea viata , dar porma cand ti-am zis pa si numai am dat cu spray am fugit spre masina si m-ai omorat =))) stiu ca te-ai ofticat ca nu puteai sa ma omori cu tot cu coduri , dar asta e ..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...