Jump to content
Keez

Materials Dealers

Recommended Posts

Posted

Materials Dealers

Firma va avea ca scop ocuparea doar cu materiale.Ne vom ocupa cu seriozitate si strictete de comenzile jucatorilor.Asiguram schimburile intr-un mod silentios,fara interventia politistilor.

Model de aplicatie Materials Dealers :

Nick:

Level (minim 3):

De ce doresti sa te angajezi in aceasta firma?:

Intelegi ca suntem o firma serioasa si ca orice abuz/greseala va fi sanctionata?:

Cat timp petreci pe server?:

Model pentru clienti:

Nick:

Level:

Cantitatea de materiale dorita :

Materialele le vom livra in cel mai scurt timp. Pentru inceput am nevoie de 15 membri in aceasta firma.

Membrii acestei firme , pot vinde materialele , clientilor care au facut post . Pretul materialelor este normal (10.000 mats = 200.000$) nu cereti mai mult , dupa materialele vandute , va rog sa postati o poza + reply la postul clientului , cum ca ati vandut materialele , sa nu va bagati unul peste altul , activitata voastra va fi platita , in fiecare duminica , dupa activitatea fiecaruia , cu o suma destul de majora de bani . Orice cantitate de materiale , va fi postata aici , rog clientii care nu fac post pe forum , si primesc materiale fara post , sa imi dea un PM , cu numele + poza reclamantului.

ATENTIE!!! Daca aveti chef de mistouri , si nu sunteti seriosi numai faceti cerere.Sunt multi care vor cumpara materiale, si am nevoie de membri seriosi .

Astept aplicatiile dumneavoastra.

Posted

Dupa ce o sa recrutez ceva membri , am sa te contactez sa-ti dau materialele.

Materials Dealers

Firma va avea ca scop ocuparea doar cu materiale.Ne vom ocupa cu seriozitate si strictete de comenzile jucatorilor.Asiguram schimburile intr-un mod silentios,fara interventia politistilor.

Model de aplicatie Materials Dealers :

Nick:

Level (minim 3):

De ce doresti sa te angajezi in aceasta firma?:

Intelegi ca suntem o firma serioasa si ca orice abuz/greseala va fi sanctionata?:

Cat timp petreci pe server?:

Model pentru clienti:

Nick:

Level:

Cantitatea de materiale dorita :

Materialele le vom livra in cel mai scurt timp. Pentru inceput am nevoie de 15 membri in aceasta firma.

Membrii acestei firme , pot vinde materialele , clientilor care au facut post . Pretul materialelor este normal (10.000 mats = 200.000$) nu cereti mai mult , dupa materialele vandute , va rog sa postati o poza + reply la postul clientului , cum ca ati vandut materialele , sa nu va bagati unul peste altul , activitata voastra va fi platita , in fiecare duminica , dupa activitatea fiecaruia , cu o suma destul de majora de bani . Orice cantitate de materiale , va fi postata aici , rog clientii care nu fac post pe forum , si primesc materiale fara post , sa imi dea un PM , cu numele + poza reclamantului.

ATENTIE!!! Daca aveti chef de mistouri , si nu sunteti seriosi numai faceti cerere.Sunt multi care vor cumpara materiale, si am nevoie de membri seriosi .

Astept aplicatiile dumneavoastra.

Modificat in totalitate.

Nu am putut da edit la primul post.

Posted

Nick: Zozo

Level (minim 3): 7

De ce doresti sa te angajezi in aceasta firma?: MAAAAAATS

Intelegi ca suntem o firma serioasa si ca orice abuz/greseala va fi sanctionata?: ya ya

Cat timp petreci pe server?: cateva ore pe zi acum ca incepe scoala ...

Posted

Nick: Zozo

Level (minim 3): 7

De ce doresti sa te angajezi in aceasta firma?: MAAAAAATS

Intelegi ca suntem o firma serioasa si ca orice abuz/greseala va fi sanctionata?: ya ya

Cat timp petreci pe server?: cateva ore pe zi acum ca incepe scoala ...

Acceptat , vinzi materiale , doar clientilor care au facut post pe forum.

Posted

Nick: Robyca

Level (minim 3): 10

De ce doresti sa te angajezi in aceasta firma?: sa il ajut pe keez,in aceelasi timp si pe mne,si alti playeri.

Intelegi ca suntem o firma serioasa si ca orice abuz/greseala va fi sanctionata?: DA

Cat timp petreci pe server?: vine scoala.2-3ore

Posted

Nick: Alex911

Level (minim 3): 18

De ce doresti sa te angajezi in aceasta firma?: Sa fac mats

Intelegi ca suntem o firma serioasa si ca orice abuz/greseala va fi sanctionata?: da

Cat timp petreci pe server?: incepe scoala vreo 4 -5 ore

Posted

Nick: Sidelol

Level (minim 3): 14

De ce doresti sa te angajezi in aceasta firma?: Sa fac mats si sa ajut alti playeri

Intelegi ca suntem o firma serioasa si ca orice abuz/greseala va fi sanctionata?: da

Cat timp petreci pe server?: 5ore+

Posted

Nick: sPik3

Level: 10

Cantitatea de materiale dorita : 50k dar le vreau rapid pana deseara la ora 9 /w me in game cand le aveti

am nevoie urgent de 50k materiale ! sau cel putin 30 - 40k

Posted

Nick: FullSpeed

Level: 22

Cantitatea de materiale dorita : 5000

Done,mersi..te mai astept/am si cu alte comenzi:D

http://imageshack.us/photo/my-images/263/samp004yw.png/

Posted

Nick: FullSpeed

Level: 22

# Pot prelua comanda doar maine dupa ora 11:00 . cand ma vedeti in joci imi dati /w . mersi

NU mai e nevoie done, Te mai asteptam http://imageshack.us/photo/my-images/155/samp268ld.png/

Posted

Nick:FlaviusCR7

Level (minim 3):11

De ce doresti sa te angajezi in aceasta firma?:sa ajut alti playeri si sa castig si eu niste bani

Intelegi ca suntem o firma serioasa si ca orice abuz/greseala va fi sanctionata?:desigur

Cat timp petreci pe server?:destul de mult..

Posted

Flavius - acceptat.

Lista membri :

1.Keez - Fondator

2.Zozo - Muncitor

3.Robyca - Muncitor

4.Alex911 - Muncitor

5.Sidelol - Muncitor

6.FlaviusCR7 - Muncitor

Daca aveti reclamatii asupra membrilor , nu evitati sa postati aici , este neaparata nevoie de dovada !

Posted

Nick: Clifford

Level: 11

Ai primit materialele. http://imageshack.us/photo/my-images/198/samp403d.png/

Posted

Nick: Punisher

Level (minim 3): 11

De ce doresti sa te angajezi in aceasta firma?: sa vand mats..

Cat timp petreci pe server?: 2 ore pe zi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...