Andra Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Nick: varuso Level: 7 Factiune: Civil De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Din placerea de a juca zaruri. Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 0
Amarok Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 (edited) bL4cK_f@Lc0n - Acceptat [uSB]Attobyte - Acceptat Senzo - Acceptat Meleagru - Acceptat Amarokk - O sa cer Warn-up pentru tine. Stiu eu de ce am pus acele campuri. Postul tau este facut total aiurea. :-j poti sa ceri Eu te-am intrebat frumos,mi se pare o mare prostie.Pentru ce te intereseaza cate warn-uri are el si cum poti sa fii expert intr-un joc care tine de noroc? :| //warn-up Ai gasit unde sa faci scandal, foloseste PM'ul Edited September 11, 2011 by Perpripiu 4
Sesinia Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Nick:Alex911 Level:18 Factiune:Mafia De ce doriti sa va alaturati acestui club?:Imi place mult sa joc barbut Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat):Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] :0
LoLz0r™ Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Nick: LoLz0r Level: 8 ( 1134/36 ) Factiune: PD De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Sa arat labarul din mine Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): :-?? norocul conteaza Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 0 pentru shafime
Smiley Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Alex911 - Acceptat LoLz0r - Acceptat
Lazyb0y Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Nick:Notram Level:9 Factiune:Civili De ce doriti sa va alaturati acestui club?:imi place Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 0
Smiley Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Astazi , ora 21:00 , va avea loc un Meeting. Ne vom intalni pe Aeroport Los Santos. Trebuie sa aveti Dice si minim 50.000$ la voi. Cine nu poate sa vina sa posteze aici , altfel va primi Avertisment. Lista membrilor : Smiley - Leader Fantoma - Co-Leader JaLoL Colinzink Varuu1 Vanessa SkateRZ Tik Derrek Stefan Sidelol Edy bL4cK_f@Lc0n [uSB]Attobyte Senzo Meleagru varuso Alex911 LoLz0r Notram Madalin Flaky
Madalin Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Nick:Madalin Level:18 Factiune: UST :> De ce doriti sa va alaturati acestui club?: imi place acest domeniu :)) Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 0
flakyn1 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Nick: Flaky Level: 17 Factiune: Civil De ce doriti sa va alaturati acestui club?: For fun Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 0
Smiley Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Madalin - Acceptat Flaky - Acceptat
Jalol93 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Nush daca pot ajunge la sedinta.Fac tot posibilul .
SkateRZ Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 nu stiu sigur daca ajung la sedinta :) voi incerca
Emma Johnson Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Nu stiu daca pot sa ajung.... sau daca ajung stau foarte putin
Smiley Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Meeting-ul a avut loc. Cine nu a venit si nu a postat , a primit Avertisment. Lista membrilor : Smiley - Leader Fantoma - Co-Leader JaLoL Colinzink # Varuu1 Vanessa SkateRZ Tik # Derrek # Stefan Sidelol # Edy bL4cK_f@Lc0n [uSB]Attobyte Senzo # Meleagru varuso # Alex911 # LoLz0r Notram Madalin # Flaky# Cateva poze : http://imageshack.us/g/155/samp948o.png/
danutz12 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ma scuzati ca nu am putut ajunge am avut niste probleme in familie si nu am putut posta .
Colinzink Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 A aparut o problema in ultimul moment si nu am mai putut ajunge la sedinta,imi cer scuze.
Sesinia Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Scz ca nu am putut ajunge, daca postezi sedinta posteaza si tu cu o zi inainte nu in aceeasi zi.
Fabian Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Ma retrag din club ,nu mai prea mai am timp
Smiley Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Astazi , ora 21:00 , va avea loc un Meeting. Ne vom intalni pe Aeroport Los Santos. Trebuie sa aveti Dice si minim 50.000$ la voi. Cine nu poate sa vina sa posteze aici , altfel va primi Avertisment. Lista membrilor : Smiley - Leader Fantoma - Co-Leader JaLoL Colinzink # Varuu1 Vanessa SkateRZ Tik # Derrek # Stefan Sidelol # Edy Senzo # Meleagru varuso # Alex911 # LoLz0r Notram Madalin # Flaky#
Smiley Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Fantoma a fost demis din functia de Co-Leader. Derrek este noul Co-Leader ! Felicitari ! Lista membrilor : Smiley - Leader Derrek - Co-Leader JaLoL Colinzink # Varuu1 Vanessa SkateRZ Tik # Stefan Sidelol # Edy Senzo # Meleagru varuso # Alex911 # LoLz0r Notram Madalin # Flaky#
daimon Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Multumesc multumesc,nu trebuia. Bafta la zaruri,sedinta va fi sambata la ora 19:00. baftos