HsmHaOs Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 S-ar putea sa nu ajung. Poster penrtu orice eventualitate.
Bassmaster Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Invoiti Oricum este un lag imens pe server, mai vedem daca se tine sau nu
Guest Myster Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Imi cer scuze,dar nu voi ajunge la sedinta deoarece : Sunt plecat la fotbalEste un lag imens in game
Bassmaster Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Sedinta amanata, nu se poate tine in conditiile astea Vom face sedinta cand se va rezolva lagul
Murdockk Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Nick: TheMurdockk Level:12 Factiune: UST De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Sa ma distrez Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 0
Bassmaster Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Acceptat _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Lider: -BassMaster Co-Lider: -Hydravision Membrii: -Valentin. -HsmHaOs -sOuNdy -SaKaLuX -[RockStile] -sENNNtRy -UnknowNNn -Doc. -endLessFCSB -UnBaNNN -Puk -Flippy -Mystic -Darius14 -sPx -TheMurdockk
InfraReD Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Nick:InfraRed Level:8 Factiune:National Guard De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Pentru distractie si pentru ami face noi prieteni. Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat):incepator Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Da!! Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] 0
Bassmaster Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Acceptat _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Lider: -BassMaster Co-Lider: -Hydravision Membrii: -Valentin. -HsmHaOs -sOuNdy -SaKaLuX -[RockStile] -sENNNtRy -UnknowNNn -Doc. -endLessFCSB -UnBaNNN -Puk -Flippy -Mystic -Darius14 -sPx -TheMurdockk -InfraRed Sedinta se va tine cand nu va mai fi lag pe sv, am scris mare cu rosu mai sus, vad ca nu se intelege
Bassmaster Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 # Pt a vedea linkul imaginii dati click dreapta pe userbar> vezi imaginea Multumim SpyMarcel :tiphat:
Bassmaster Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Maine ( Marti ) la ora 19:00 va fi un Meeting si se va tine in Gym SF Se vor face eventuri in Functie de cati membrii voi fi Speram sa nu fie lag
Flippy Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Nu sunt sigur daca ajung postez pentru orice eventualitate.
MrPiciu Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Bun avand in vedere ca de cate ori a fost pusa sedinta pe la 19 cativa nu au putut veni vreau sa-mi dati cu o ora cand va convine si "sa facem o medie" casa fim cati mai multi:) :violent: (flipletosule)
Damelut Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Nick:daMeLo Level:5 Factiune:smurd De ce doriti sa va alaturati acestui club?:imi plac eventurile dice asa ca ma inscriu Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat):mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :DA Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] :-
MrPiciu Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 daMeLo Acceptat ----------------------- Lider: -BassMaster Co-Lider: -Hydravision Membrii: -Valentin. -HsmHaOs -sOuNdy -SaKaLuX -[RockStile] -sENNNtRy -UnknowNNn -Doc. -endLessFCSB -UnBaNNN -Puk -Flippy -Mystic -Darius14 -sPx -TheMurdockk -InfraRed - daMeLo daca aveti si prieteni care nu fac parte din club invitati-i, vrem sa fim cat mai multi:)
Guest Myster Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Imi cer scuze,dar nu voi fi prezent la aceasta sedinta ! :crybaby:
Bassmaster Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Sunteti NESERIOSI Din 18 membrii doar daMeLo s-a prezentat la sedinta Voi da eventul la licitatie
Guest Myster Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Maine ( Marti ) la ora 19:00 va fi un Meeting si se va tine in Gym SF Se vor face eventuri in Functie de cati membrii voi fi Speram sa nu fie lag La ora 19:00 eram intrat pe server si am dat /w bassmaster "Acel jucator nu este conectat"
Bassmaster Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Am intrat la 19:03 pt ca am fost plecat Nu cred ca restu au fost online la 19:00 , au vazut ca nu sunt si au iesit NU MAI POSTATI CLUBUL VA FI SCOS LA LICITATIE